Olaszország, Andalo Valtellino
...A közép- és dél-amerikai, valamint ugandai és afrikai Robusta kávék gondos kiválasztásából származik. Brazília: A „Santos” egy sima és kiegyensúlyozott brazil kávé, tiszta és finom aromával. Csokoládés íz, telt test, intenzív aromák és tartós lecsengés határozza meg lényegét. Uganda: A legtöbb ugandai kávé Robusta fajtájú, telt testtel és nagyszerű textúrával rendelkezik. Indonézia: Tökéletes...
Portfólió (44)
Olaszország, Milano
...A Los Santos család perui kávéültetvénye egy családi vállalkozás, amely sok tapasztalatot halmozott fel a kávé termesztésében. Ezt a kávét EL DELICADO-nak nevezzük: nagyon bársonyos testtel rendelkezik, chinotto virágos és piros gyümölcsös jegyekkel. Espresso formájában nagyon kiegyensúlyozott és kellemes, míg szűrt kávéként szinte olyan, mint egy simogatás. Helyszín: Lonya Grande, Utcubamba Magasság: 1700 – 2000 msm Fajta: Caturra, Catuai Feldolgozás: Mosott Szervezeti profil: Piros gyümölcs, chinotto virágok, bársonyos test...
Portfólió (25)
Olaszország, Savignano Sul Panaro
...Friss és virágos, édes, keserű csokoládéval. Kiváló test és gazdag aromás savasság.
Portfólió (17)
Olaszország, Francavilla Fontana
...Fényes savasság, édesség és lágy test. Virágos jegyek, csokoládé és citrom. Egy nagyon elegáns és finom csésze.
Portfólió (10)
Olaszország, Sesto Fiorentino
...édes és kellemes utóízt adva a kávénak. A pörkölés után a hűtés külön történik minden egyes származás esetében. Ez a módszer biztosítja, hogy a kávé megőrizze az aromák és ízek különböző árnyalatait, amelyeket később kiegyensúlyoznak a csészében lévő tökéletes harmónia elérése érdekében. AROMATIKUS PROFIL Erős és energikus eszpresszó kávé, erős és intenzív ízzel. Teljes és krémes test, erőteljes kakaó aromával, pörkölt gabonák és rum árnyalataival.
Portfólió (9)
Olaszország, Martina Franca
... Kolumbiából. Minden kávé nedves eljárással készült, és hibátlanul válogatták. A MOROLA Intenso egy kávé, amely bármely napszakban megfelelő. Egyáltalán nem keserű, rendkívül kellemes önmagában fogyasztva, vagy legfeljebb egy teáskanál cukorral. Az édessége a karamell és a gofri ízére emlékeztet, vanília aromákkal. Ha tehetik, ne mondjanak le arról, hogy meleg kerámiacsészéből igyák: úgy fogják érezni, mintha egy másik kávét innának.
Portfólió (5)
Olaszország, Massa Lombarda
Olaszország, Treviolo
1962 óta a Poli Pörkölő kávékeverékei a test, az aroma és az íz tekintetében a legklasszikusabb olasz espresso hagyományt tükrözik: kizárólag a világ legjobb Arabica és Robusta fajtáiból készülnek, és kifejezetten a piaci igények kielégítésére készültek, az automata gépektől kezdve a legigényesebb vendégekig, akik professzionális espresso gépekkel rendelkező helyeken fogyasztanak. Ajánlott termékek: Vending keverékek, kávékapszulák, kávépárnák, moka kávé, kávéfőző gépek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre