A Raffael a gesztenyéből készült édességek legjavát képviseli, amelyeket régi és nemes receptek követésével, innovatív módszerek és fejlett technikák segítségével készítenek, megőrizve a legjobb kézműves hagyomány régi ízeit.
A Raffael termékeiben található gesztenyék a legjobb olasz termelési területekről származnak: Piemonte, Toscana, Lazio, Calabria, Campania.
A termékeink minőségét szigorú...
... karob cukorkák előállításának, amely egy olyan növény terméke, amelynek legősibb példányai Szicíliában találhatók. A cukorkákat egyesével ellenőrzik, és egy összetett gyártási folyamaton mennek keresztül: nagyon magas hőmérsékleten a tésztát nagy acél spatulákkal terítik el egy márványlapra, ahol aztán lehűl és kristályosodik. A kifejezetten erre a célra készült eszközök ezreket hoznak létre...
..." méz. Ezen kívül virágpor, propolisz, anyatej, lekvárok és gyümölcslevek, édességek és kekszek is készülnek, valamint széles választékban kínálunk szezonális termékeket, mint például a nugát és a lencse, vagy a fő termékekből származó termékeket, mint a mézes pálinka, mézes és propoliszos balzsamecet, cukorkák és befőtt meggy. Vállalatunk rendelkezik egy asztalosműhellyel a kaptárak és minden fa...
...pralinék, mogyorós édességek, kalácsok és húsvéti csokoládétojások, mandulás cukorkák, csokoládés cukorkák, Avola cukorkák, mogyorós torrone, kézműves panettone, torrone és torrone kockák, aromák. A termékeket a belső műhelyben készítik, amely az ősi receptek követésével megőrzi a kézművesség magas színvonalát és a kiváló íz minőségét. A cukrászda az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: egyedi csomagolások, magánünnepségek és éttermek számára történő ellátás, cukorkák minden alkalomra és házhoz szállítás.
A Vismara egy bergamói mezőgazdasági vállalat, amely méhészetre és olajbogyótermesztésre specializálódott, így domb- és hegyvidéki kézműves méz, extra szűz olívaolaj, valamint széles választékú biotermékek, mint a pollen, a virágpor, a propolisz és a mézes cukorkák előállításával foglalkozik. Kiváló minőségű, 100%-ban olasz, kizárólag hazai termelésű mézünk számos változatban elérhető: a hársméztől a virágmézig, a gesztenyeméztől az akácmézig.
1975 óta készítünk konfettit, amikor apu, Pietro és anyu, Rosa, egy családi tudást munkává alakítottak, amely tökéletesedett, amikor Iserniába költöztünk, egy olyan földre, amely gazdag a konfetti történetében és kézműves tapasztalatában. Itt nőtt és táplálkozott a szenvedélyünk, itt tanultuk meg a csokoládé feldolgozását. Azóta sok minden megváltozott, a tudás fejlődött kutatások, elemzések és...
... illóolajokkal ízesítve, italok, cukorkák a sütemények díszítésére és gyümölcs snackek. Harmadik fél számára végzünk feldolgozást és egyedi munkákat. A termékek kaphatók kiskereskedelmi formátumban vagy zsákban, laza fűszerekhez vagy professzionális felhasználásra, a legkülönfélébb csomagolástól kezdve a raklapig tudunk biztosítani! Első osztályú alapanyagokat használunk, lehetőség szerint olaszokat, és a feldolgozáshoz kizárólag a saját napelem rendszerünkből származó tiszta energiát alkalmazunk, valamint... a piemonti kézműves kiválóság által tanúsított minőséget!
A Fallani 1926 óta készít kézműves cukorkákat. A vállalat a kis műhelyből egy strukturált vállalkozássá fejlődött, és ma már belföldön és külföldön is forgalmazza termékeit. A Fallani legismertebb cukorkái a Klasszikus vonal cukorkái, klasszikus ízekben: árpa, rebarbara, menta és ánizs. A Fallani más vonalakat is gyárt: Fiatal vonal, Gyógynövény vonal, Hozzáadott cukor nélküli vonal és Biológiai vonal. Személyre szabott cukorkák is készülnek.