Olaszország, Sizzano
A La Piemontina egy új borászati életforma, amely a nevét viselő észak-olasz régióban, Piemontban született. A logónk egy tökéletes vonásokkal rendelkező arc, egy olyan arc, amely bármelyik emberhez tartozhat, függetlenül a nemetől, kortól és származástól. Fiatalok vagyunk, és a kezdő borászok számára a legnehezebb feladat az, hogy ötvözzék a múlt generációinak tapasztalatait és tudását a mode...
Portfólió (13)
Olaszország, Misano Adriatico
...Fedezd fel a MASI Valpolicella classico DOC Bonacosta intenzív ízét minden kortyban ebben a 75 cl-es palackban. Mély rubinvörös színével és ízletes bogyós gyümölcsök és fűszerek aromájával ez az elegáns és klasszikus ital tökéletesen illik húsételekhez és sajtokhoz. Kóstold meg az olasz hagyomány legjavát a MASI Valpolicella classico DOC Bonacosta-val.
Portfólió (200)
Olaszország, Monteu Roero
A PODERI MORETTI, Olaszország történelmi vállalata, a családi vállalkozás természetes átalakulása, a Moretti és Occhetti családok egyesülésének eredménye, akik már a XVII. századtól jelen vannak a Roero területén. A földművelés, különösen a kiváló borok előállítása mindig is családi hagyomány volt, amelyet apáról fiúra büszkén örökítettek át évszázadokon keresztül egészen napjainkig. Őseink, akik ...
Portfólió (10)
Olaszország, Nave
A Fusari több mint 60 éve nagykereskedelmi forgalmazója boroknak, likőröknek és italoknak, több ezer helyszínnek Brescia, Cremona, Mantova, Verona és Trento tartományokban. Ügyfeleink mondják: pontosak vagyunk, precízek, és egyedülálló választékot kínálunk, több mint 7000 olasz és nemzetközi terméket, gondosan válogatva. Soha nem állunk meg a kutatásban. Ezért sok, a város legtrendibb helyein kíná...
Portfólió (46)
Olaszország, Conegliano
...Szín: Szalmavirágsárga, enyhén zöldes reflexekkel Illat: Széles, egzotikus aromák, finom virágos jegyekkel gazdagítva. Íz: Az édesség és a savasság között egyensúlyban van, azonnali és nagyon kellemes bort eredményez. Tárolás és tálalás: Az üvegeket hűvös, száraz környezetben, fénytől és hőforrásoktól távol kell tárolni. 6-8 °C közötti hőmérsékleten ajánlott tálalni. Egy viszonylag nagy, tulipán alakú pohár használata javasolt. Párosítás: Rendkívül sokoldalú bor, amely jól illik különböző alkalmakhoz, a klasszikus aperitiftől kezdve az egész étkezésig.
Portfólió (4)
Olaszország, Lana
... három borfajtát állítottak elő. Az évek során új szőlőültetvények jöttek létre, és különböző borfajtákat készítettek. Ma a kínálatunk hat fehérbort, egy gyümölcsös rozét és négy vörösbort tartalmaz. Fajtáink között szerepel a Weißburgunder, Kerner, Sauvignon és Chardonnay, valamint a különleges Blauburgunder, amelynek szőlői az Alsó Vinschgau-ban érnek. Ezen kívül két dél-tiroli klasszikus, a...
Olaszország, San Giorgio Canavese (to)
DOCG és asztali borok, klasszikus és brut módszerrel készült pezsgők, passito, régi piemonti kukoricából készült polenta és kekszek, méz, saját készítésű lekvárok és szószok, passito csokoládék, ajándékcsomagok és kedvezmények készítése, csoportok és iskolák számára rendezvények szervezése, oktatási farm.
Olaszország, Catania
... ősi hagyományait és az utánozhatatlan receptjeinek és ízeinek értékét. Fagyasztott termékek. Ezen kívül, nem fagyasztott pultos termékeket is gyártunk, mint például a koleszterin-, laktóz- és gluténmentes mandulatej Brik, amely azonnal fogyasztható; klasszikus és mandulával ízesített borok, magas minőségű, D.O.C. szicíliai borok, kekszek, mandulás tészták, rumos Babák GDO csomagolásban, Cannoli és...
...az Uguccioni és Brunetti által közvetlenül termelt extra szűz olívaolajjal. Miután leültünk az asztalhoz, mintha egy időgép fedélzetén utaznánk, elkezdjük felfedezni a Marche régi kulináris hagyományait, ahol bőséges étkezések születnek a fantázia és a hagyomány ötvözetéből, mindezt a minőség tiszteletben tartásával. Ez a filozófia a húsok, sajtok, felvágottak, hüvelyesek, zöldségek és kiváló borok folyamatos keresésében és kiválasztásában nyilvánul meg, mindez kézműves termelésből, külön figyelmet fordítva a Slow Food védett termékeire és minden bio és természetes dologra.
Olaszország, Bigolino-Valdobbiadene
A Drusian Francesco mezőgazdasági vállalat, amely a napfényes Valdobbiadene dombjain található és a szőlőtermesztésre specializálódott, híres Valdobbiadene DOCG prosecco-t állít elő, körülbelül 800.000 palack mennyiségben. A termékek között szerepel a Prosecco Frizzante, a klasszikus ital, amelyet a nap bármely pillanatában élvezhetünk, a Prosecco Frizzante Ruralia, amelyet régi módszerekkel...
A Lambrusco története magában hordozza a klasszikus kor költőinek és íróinak első tanúbizonyságainak varázsát (Vergilius, Cato), akik műveikben egy „Labrusca vitis”-ről, azaz egy vad szőlőfajról mesélnek, amely savanyú ízű gyümölcsöket termett. A Lambrusco, egy vörös bor, amely lehet pezsgő vagy habzó, ragyogó rubinvörös színű, 12-14 °C-on tálalandó, hogy teljes mértékben kiélvezhessük illatát és...
Olaszország, Puegnago Del Garda
Cégünk több generáció óta működik az olaj és bor világában, mindig családi vállalkozásként. Ma a gyeplőt Fabio és Roberto unokatestvérek tartják a kezükben, akik fiatalos lendületet és eufóriát hoztak a termelésbe, de mindig a szüleik, Augusto és Fulvio felügyelete alatt, akik több mint fél évszázados tapasztalattal büszkélkedhetnek a szektorban. A Valtenesi és Lugana között személyesen gondozott 10 hektáros szőlőültetvényünkből a Garda klasszikus borait állítjuk elő.
Olaszország, Soave
... szőlőt dolgoz fel. Itt gyökerezik a Garganega és a Trebbiano, a terület fő szőlőfajtái. A metszéstől a szüretig a szőlőültetvény, amely körülbelül tizenkét hektáron terül el a klasszikus zónában, gondos munkával van ápolva, amely előnyben részesíti a kézi gyakorlatokat. Éves termelésünk körülbelül nyolcvanezer palack, különböző típusokban: a Soave Classico és a Pressoni Cru, a Soave Classico...
Olaszország, Campomarino
... mély megjelenésében. A klasszikus szőlőfajták, mint a malvasia, Trebbiano, Montepulciano és Sangiovese mellett, a Di Majo Norante először a Bombinót és az Aglianicót, végül pedig az ősi szőlőfajtákat, Falanghinát és Grecót is bevezette a fehérborok előállításához. Ellenkezőleg, Aglianico, Prugnolo és Tintilia a vörösborokhoz. Reális muskotály a desszertborhoz.
Olaszország, San Giorgio Di Mantova
... tiszteletben tartja a hagyományokat, különleges és niche Lambrusco-t készítve azzal a meggyőződéssel, hogy még egy "rendes" szőlőfajtából, mint amilyennek a Lambrusco-t gyakran tekintik, rendkívüli élményeket lehet nyerni. Itt születnek boraink, amelyek között a "hagyományos" Lambrusco-k mellett büszkélkedhetünk egy klasszikus vörös és rozé Lambrusco-val, egy késői szüretű Lambrusco-val és egy passito Lambrusco-val.
Olaszország, Marano Di Valpolicella
Klasszikus borok a Valpolicellából...
Olaszország, Canelli
Brut pezsgő bor klasszikus módszerrel történő előállítása.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre