Olaszország, Urgnano
...Illatpiramis Minden csepp Szicíliai Citrusok Koncentrált Esszenciája úgy lett megalkotva, hogy illatosítsa a teljes mosott ruhát. A citrusok robbanása, a lédús citrom, narancs és mandarin aromáival frissességet kölcsönöz a textíliáknak, megújítva a ruhadarabokat és tartósan megmaradva. Egy folyadék, amelyet a kézi mosásnál a öblítőhöz, vagy a mosógép utolsó öblítésekor kell hozzáadni. A Szicíliai Citrusok Illatosítója parabénmentes és nikkelmentes.
Portfólió (32)
Olaszország, Prato
... Professional" vonal koncentrált gyümölcsléit magas gyümölcstartalommal és péppel állítják elő. Főként a következőkre használják: szállodai reggelik, catering, szénsavas italok, alkoholmentes italok, long drinkek, gyümölcsitalok stb. Ezek a koncentrált szirupok nagyon könnyen használhatók: - kézzel egyszerűen adjunk hozzá sima vagy szénsavas vizet a koncentrált péphez, keverjük össze, és szolgáljuk fel pohárban vagy kancsóban. - Post-mix csapgépekkel a gyorsabb kiszolgálás érdekében vagy önkiszolgáló rendszerekhez.
Portfólió (3)
Olaszország, Turin
... a rendelkezésre állás garantált az évszakok során az előre meghatározott specifikációk és szerződés alapján. Ajánlott termékek listája (Bio/konvencionális) · Alma lé NFC és koncentrátum · Sárgabarack lé koncentrátum · Répa lé koncentrátum · Cseresznye (édes/ savanyú) lé koncentrátum · Citrom lé koncentrátum · Narancs lé koncentrátum · Őszibarack lé koncentrátum · Körte lé NFC és koncentrátum · Gránátalma lé NFC és koncentrátum · Lila/fekete répa lé NFC és koncentrátum · Birsalma lé koncentrátum · Piros cékla lé NFC és koncentrátum...
Portfólió (10)
Olaszország, Crotone Kr
A Myiafood S.r.l.s. egy olasz citrom, lime és narancs légyártó. A citromlé kizárólag szicíliai eredetű, és rendelkezünk biológiai tanúsítvánnyal is. Hagyományos és koncentrált leveket, biológiai citromlevet és illóolajokat gyártunk. Székhelyünk Crotone-ban, Olaszországban található.
Portfólió (4)
Olaszország, Brancaleone
... friss bergamott gyümölcsöt dolgoztunk fel, ebből 2000 tonna konvencionális gyümölcs (10 tonna konvencionális éteri olaj) és 1500 tonna biogazdálkodásból származó gyümölcs (7,5 tonna biológiai éteri olaj), ami a teljes olasz termelés több mint 35%-át jelenti. Az évek során a piacon egy nagyon változatos palackozott pasztörizált gyümölcslé vonal is megjelent, kizárólag természetes, nem koncentrált, tartósítószer- és színezékmentes gyümölcsleveket használva, sikerült körülbelül 950.000 palackot előállítani és forgalmazni ugyanebben az időszakban.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play