Olaszország, Loreggia
...A kakukkfű egy aromás fűszer, amely alkalmas húsok, halak, tojások, sajtok, paradicsomok, pörköltek és levesek ízesítésére. Az ecetek és ízesített olajok mellett hűléses betegségek ellen is használják. Kapható különböző súlyú tálcában vagy polisztirolban.
Portfólió (47)
Olaszország, Carbonara Al Ticino
...Széles termékválasztékhoz készítünk ízeket: szószok, alaplé, levesek, töltött tészták, húsipari termékek, készételek, snackek stb. Különös figyelmet fordítunk a különböző "húsfajták" formulálására, a feldolgozási ízek fejlesztésén keresztül, amelyek magukban foglalják: Pörkölt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Főtt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Hal ízek Sajt ízek Füstölt ízesítők...
Portfólió (8)
Olaszország, Trieste
...4 üveg WECK Corolle ® 1750 ml üvegek üveg fedéllel és csatlakozókkal (nem tartalmaz klipszeket) A kapacitás ml-ben: 1750 A nyílás átmérője mm-ben: 100 A méret mm-ben: 193 A kapacitás grammokban: 1450 a termék típusától függően 4 üveg csoportos vásárlásra, tartalmazza a fedőket és csatlakozókat. Ideális főtt ételekhez, mint például cassoulet, savanyú káposzta, levesek, kacsacombok stb.
Portfólió (49)
Olaszország, Trieste
...4 WECK Corolle ® 1750 ml üveg fedéllel és gumival (klipszek nem tartoznak hozzá) Kapacitás ml-ben: 1750 Nyílás átmérője mm-ben: 100 Magasság mm-ben: 193 Kapacitás grammban: 1450 a termék típusától függően 4 darabos készletben kapható, fedéllel és gumival együtt. Ideális főtt ételekhez, mint például cassoulet, savanyú káposzta, levesek, kacsacombok stb...
Olaszország, Forlì
...foszfort, rezet és cinket. A bio nyers hajdina ideális zöldségekkel készült levesek és főzelékek készítéséhez, de különleges tészták, például pizzoccheri vagy taragna polenta elkészítésére is használható. A nyers hajdinából kiváló kenyeret is lehet készíteni. A hántolt hajdina magoknak nincs szükségük áztatásra, elegendő őket folyó víz alatt átöblíteni, majd sós vízben főzni (arány: 1 rész hajdina és 2 rész víz) 20-30 percig, amíg a víz teljesen el nem párolog.
Portfólió (50)
Olaszország, Brescia
...A rozmaringos krutonok hosszú ideig főzött és pirított kenyérfalatok. Extra szűz olívaolajjal és rozmaringgal ízesítve, ideálisak levesek ízesítésére vagy snackként.
Portfólió (10)
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
...mandula és friss fű ízjegyeivel. Ez az olaj balzsamírozó és friss ízélményt hagy a szájban, és ideális nyers felhasználásra, halas előételek, levesek és vörös húsok kísérőjeként. Az extra szűz olívaolajat a vaj helyett édességek, kekszek és torták készítéséhez is használják.
Portfólió (2)
Olaszország, Trieste
...4 üveg 540 ml WECK FLACON, fedél és tömítés nélkül. A kiegészítőknek, mint például a szilikon kupakoknak köszönhetően, könnyedén átalakíthatja Weck üvegeit olajozóvá vagy vinaigrieré, salátaöntet adagolóvá... Tökéletes a friss italok, smoothie-k, jeges tea, gazpacho, de akár levesek vagy forró italok stílusos tárolására is!
Olaszország, Castelfidardo
...Extra szűz olívaolaj, amelynek gazdag és körülölelő illatjegyei vannak, mint a articsóka, zöld paradicsom és mezővirágok. Intenzív, tartós és tiszta íz, csípős érzésekkel és kiegyensúlyozott keserűségérzéssel. Ajánlott olyan jelentős szerkezetű ételekhez, mint a vörös húsok, hüvelyes levesek vagy a klasszikus pugliai grillezett polip. Mi vagyunk az egyik kevés olasz termelő, aki ezt a monovarietális olajat készíti.
Portfólió (4)
Olaszország, Trieste
...WECK típusú üvegekhez való tölcsér, 100 mm átmérőjű nyílással. PVC-ből készült, zöld színben. Lehetővé teszi, hogy termékeidet, mint például levesek, gyümölcslevek, kompótok, lekvárok... könnyedén öntsd a befőttjeidbe, anélkül, hogy kifolyna vagy összepiszkolná a környezetét. Ennek a tölcsérnek köszönhetően többé nem lesznek foltok a konyhában, és a gyümölcslé sem folyik le az üvegről! Az üvegek...
Olaszország, Campobasso
... berendezéssel való interakciót bármikor és bárhol. A Frigojollinox sterilizáló autoklávjaihoz képest a STERYcook-kal úgy főzhetünk, párolhatunk és forralhatunk, mint egy hagyományos főzőedényben. A dupla falú, hővezető folyadékkal ellátott kialakítás egyenletes hőeloszlást biztosít a falakon és az alján, széleskörű hőátadással. A rántások, levesek, szószok és egyéb ételek elkészítése rendkívül egyszerű, köszönhetően annak a rendkívüli egyszerűségnek, amellyel a berendezést nagy mennyiségek esetén is kezelni lehet.
Olaszország, Trento
... ml vízben, és forrald pár percig. A kocka a főzés során, a kívánt mennyiségben is hozzáadható az ételekhez, hogy gazdagítsa és kiemelje a levesek, minestrone, főtt zöldségek, szószok, raguk, húsok, rizottók, tojások stb. ízét.
Portfólió (9)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
... tónusokkal. A Coratina olívaolajat az ízek és aromák miatt érdemes élvezni és értékelni, amelyek egyediek és megkülönböztethetők. Sok étel jól illik ehhez a fontos és határozott ízű olajhoz. A konyhában ajánlott zöldségek és grillezett húsok, vargányák, valamint vegyes hüvelyes levesek, salátához való paradicsom és különösen a szezonális sajtok ízesítésére. A Coratina olaj a legmagasabb oleinsavtartalommal büszkélkedhet, amely ellensúlyozza a rossz koleszterint.
Portfólió (6)
... jegyekkel BOCCA: Érezhető egy bizonyos fanyar íz, de szinte észrevehetetlen, kiváló gyümölcsösséggel CIBO: Minden hal alapú étel, levesek, tészta- és rizs ételek, fehér húsok GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portfólió (2)
... összetevője a Fungo Cardoncello trifolatura készítésének, valamint a salátáink, főtt zöldségeink, hüvelyes levesek, fehér halak és különösen a "Cialledde" - az Altamurana tipikus készítménye, amely kenyérből és a mediterrán étrend szegényebb hozzávalóiból készül.
Olaszország, Asigliano Vercellese
Cégünk a 1900-as évek eleje óta termel rizst a Vercellese területén, amely mindig is a legjobb olasz rizsek termesztésére volt hivatott. Az utolsó 10 évben a rizottók, levesek és funkcionális készítmények receptúráira specializálódtunk, így a legelismertebb minőségi készítményeket gyártó vállalattá váltunk. Van egy márkánk a hazai piacra és egy másik a külföldi piacra, termelésünk jelentős része...
... grillezett húsok, pörköltek, saláták, levesek ízesítésére. Jellemző íze és intenzív aromája a legjobban úgy élvezhető, ha egy kis kenyeret mártunk bele. Az „OLIOTOLA” extra szűz olívaolaj, amelyet Szicíliában (Olaszország) termesztett olívabogyóból hidegen sajtolnak és szűretlen, 100%-ban olasz termék. A betakarítás időszaka októbertől novemberig tart, az olívabogyókat kézzel szüretelik, és azonnal az olajmalomba szállítják, ahol minden este megőrlik, hogy biztosítsák a nagyon alacsony savtartalmat, és megőrizzék értékes összetevőit és jellegzetes ízét, amely a szicíliai olajra jellemző.
Olaszország, San Rocco a Pilli
...- kézműves tészta saját, kőmalomban őrölt lisztünkből, friss és száraz bio tészta - a mi BioLaboratóriumunkban, a Le Casacce birtokon feldolgozva - Chianti kis csicseriborsó - kis változatos lencse - tönkölybúza és gyöngyárpa - füstölt árpa - hántolt köles - kőmalomban őrölt gabona- és hüvelyes lisztek - gabonapehely - toszkán levesek - Turisztikai vendéglátás: Sienában a Vigliano bioagriturizmusban...
Olaszország, Lecco
Szárított élelmiszertermékek gyártása és csomagolása: szószok, tészták szószban, tésztákhoz és rizshez való szószok, szószos lasagne, granulált levesek, fűszeres püré, instant levesek, ostyakeverék, instant vanília- és csokoládészósz. Csomagolások szupermarketek, catering és ipari felhasználásra (big bag, zsákok és kartonok). Biológiai termékek gyártása és csomagolása is.
Olaszország, Montella
... entrecôte rukkolával, parmezánnal és balzsamecettel, valamint a halgrillek. A homárral készült linguine-től kezdve a krumplival és fekete olívával tálalt rombáig. Télen kihagyhatatlanok a gesztenye- és porcini levesek, a porcini és trüffel torták, valamint a Montella IGP gesztenyéből készült félfagylaltok. A borlap folyamatos kutatás eredménye, amely a legérdekesebb helyi, nemzeti és nemzetközi borászatokat kívánja felfedezni. Minden kiválasztott bor a föld archívuma, megkóstolt, megszagolt, meghallgatott. Minden név, minden palack a föld arca, tája, illata, színe és állaga.
Olaszország, Fondi
...KÉSZ MEDITERRÁN SZÓSZOK AZ AZONNAL HASZNÁLATRA Az ötlet Készíteni "azonnal használható" szószokat, hogy néhány pillanat alatt elkészíthessük a Földközi-tenger partvidékének legnépszerűbb ételeit, mint például: Tészták, Rizottók, Pizza, Bruschetta, Cous Cous, Levesek, Krémlevesek és Polenta. A Hagyomány Csak a Földközi-tenger legősibb alapanyagainak felhasználása, mint például: Földközi-tengeri...
Olaszország, Onara Di Tombolo
A Bertollo impianti s.r.l. széleskörű, korszerű és testreszabott berendezéseket kínál az élelmiszeripar számára Olaszországban és külföldön, mint például: Hosszú, rövid tészta, lasagne, különleges tészták; Granulált levesek; Nátrium-bikarbonát; Szénsavas italporok. A gazdag tapasztalatokra építve a cég speciális szaktudást kínál a piacon, hogy tervezzen és valósítson meg olyan berendezéseket...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play