Olaszország, Bergamo
Olaszország, Salzano
...Új érkezők a kekszek kategóriájában, hogy bővítsük a választékot azok számára, akik a gluténmentes vegán termékeket keresik. Friss, könnyű és illatos gluténmentes kekszek, kakaóval és mandulával gazdagítva, laktóz- és tojásmentesen. Kézműves módon készülnek rizsliszt, kukoricakeményítő és cukor alapú tésztából, növényi rostok hozzáadásával. Elérhetők praktikus 38g-os adagokban vagy 150g-os csomagolásban.
Portfólió (10)
Olaszország, Trezzano Sul Naviglio (mi)
...{"CONTENUTO/CONFEZIONE":"1 üveg / 50 ml.","AZIONE":"Sminkeltávolító és tápláló.","MODALITÀ D’USO":"1. A csomagban található spatula segítségével vegyél ki egy kis mennyiségű vajat, és alkalmazd száraz arcbőrre. 2. Körkörös mozdulatokkal masszírozd be. 3. Öblítsd le az arcodat langyos vízzel.","DESCRIZIONE":"Édes mandulával és sheavajjal, amelyek a bőrre hatva sminkeltávolító és tápláló hatást fejtenek ki. A formulában található még avokádó, varázsmogyoró, homoktövis, vörös szőlő kivonat és E-vitamin a megnyugtatott és regenerált bőrért. 100%-ban vegán termék, szilikonmentes."}...
Portfólió (9)
Olaszország, Trino
1981 óta a GELPAS fagylaltokat, croissantokat és snackeket kínál bárok és éttermek számára. Páratlan termékeinkkel mi vagyunk az egyetlen valódi alternatíva a te bárod számára! Szolgáltatás, minőség és kedvező árak. Ez a filozófia mindig is a biztos alapunk volt, és ma is szenvedéllyel és eltökéltséggel éljük meg. A GELPAS kizárólag bárok, éttermek, pubok és melegkonyhák ellátására specializálódot...
Portfólió (9)
Olaszország, Lauro
... nélküli mandulák alkalmasak ízletes és sós ételek elkészítésére egyaránt. Felhasználhatók salátákban, joghurtban, édes és sós péksütemények készítésénél. Kiválóak reggelire, például joghurtba keverve, de önálló snackként is ízletesek. Végül, széles körben használják a cukrászatban: a mandulával készíthető desszertek választéka valóban széles, mivel ez az egyik alapvető összetevő a sütik, péksütemények és torták elkészítéséhez.
Portfólió (10)
Olaszország, Barrafranca
...A Clizia a mi finom zöldség majonézünk, amely szicíliai mandulával készült. A mandula a főszereplője egy ízletes, lágy és finom krémnek, amely alternatívája a klasszikus majonéznek. A szicíliai manduláink illata és az extra szűz olívaolajunk intenzív íze találkozik a híres szósz vegánbarát stílusú újraértelmezésében.
Portfólió (10)
Olaszország, Barletta
...A biogandúria cremino egy olyan sorozathoz tartozik, amely magában foglalja a biológiai sötét gianduia-t egész mogyorókkal, a biológiai sötét gianduia-t pugliai mandulával és a biológiai tej gianduia-t egész mogyorókkal.
Portfólió (10)
Olaszország, Bronte
...Modica Csokoládé Mogyoróval és Mandulával - kakaópaszta 50%, cukor, mogyoró 5%, mandula 5%.
Portfólió (56)
Olaszország, Montalto Uffugo
...A Calabria ízletes aszalt füge, apró, szinte észrevehetetlen magokkal és végtelen édességgel, sütőben készült, belsejében egy ízletes szicíliai mandulával, 200 g-os dobozban. Hűvös, száraz helyen tárolandó, távol hőforrásoktól és erős fénytől.
Portfólió (19)
Olaszország, Gravina di Catania
...Fűszer első fogásokhoz és húsokhoz, vagy szószok ízesítésére. A friss bazsalikom, amelyet gondosan válogattak és a szicíliai zöld dombokon termesztettek, ennek a pestónak az alapja, mandulával és egy csipet tengeri sóval együtt. Az üveg felbontása után öntsön extra szűz olívaolajat a tetejére, és tárolja hűtőszekrényben. Fogyassza el 10/12 napon belül. Biológiai, gluténmentes és vegán. Tartósítószerek és hozzáadott cukrok nélkül. Címke 4 nyelven: olasz, angol, német és francia. Minőségmegőrzési idő: 36 hónap a gyártási dátumtól számítva.
Portfólió (6)
Olaszország, Catania
...Az Antica Compagnia Siciliana sikeresen ötvözte a tipikus szicíliai termékek előállításában a régió régi süteménykészítési művészetének tiszteletét a modern fogyasztói igényekkel. A nyersanyagok gondos kiválasztása, a korszerű technológiák és a szervezeti szakértelem garantálja a termékek kiváló minőségét. Gazdag választékot kínálunk vajjal, mandulával és díszített omlós tésztából készült...
Olaszország, Savona
...laktózmentes kenhető krémek mogyoróval és kakaóval, mandulával. búzatejből és teve tejből készült kenhető krémek. édes krémek töltéshez. extrudált kekszek mogyoró- vagy mandulakrémmel töltve, gluténmentes. rizs-, köles-, hajdina-, és cirok extrudátumok, gluténmentes. energikus és sportitalok.
Portfólió (5)
Olaszország, Toritto-Quasano
... innováció a Mandorla Farm minden projektjének motorja. Ebből a vágyból, hogy valami újat hozzunk létre, születtek a kemény tészták növényi alternatívái, mint a Mandorino, a Maciotta és a Gran Murgiano, valamint a kenhető krémek, mint a Mandorella és a Mandonese. Mindez a 100%-ban bio mandula szolubilis tejünk, a Mandolat feldolgozásának eredménye. 2000 óta kísérletezünk a mandulával. Pionír szellemmel és lélekkel innovatív élelmiszereket állítunk elő és kínálunk a föld és az ember egészségéért. Célunk, hogy mindenki számára népszerűsítsük az mandula alapú táplálkozási oktatást.
Olaszország, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - egy kézműves vállalat, amely likőröket, tésztát, lekvárokat, hagyományos tipikus édességeket (töltött ostyák, cartellate, mostaccioli, mandulás édességek) és ízesített olajokat készít a Gargano régi receptjei szerint. A tipikus édességek közé tartoznak a mandulával és mézzel vagy főtt borral készült cartellate, a citromos vagy csokoládés mostaccioli, a borral készült...
Olaszország, Castelbuono
Három generáció óta minden nap édes pillanatokkal ajándékozunk meg titeket napi frissességgel készült süteményeinkkel, amelyeket ugyanazzal a szenvedéllyel és gondossággal készítünk, mint régen. A reggeli kekszek, a csigák, a péksütemények, a tricotti, a taralli, a savoiardi, a függekkel és mandulával töltött sütemények, a bauletti, a burrì, a gocciolosi, a cookie-k, a mandorlotti, a reginette...
Olaszország, Varese
... tiszteletben tartásának. Az Ernesto Brusa Varesi konfettik így születnek: mandulával és a legjobb minőségű alapanyagokkal készült konfettik, figyelmes és ügyes feldolgozással. A Varesi konfettik csak Ernesto Brusától vásárolhatók meg a gyárhoz tartozó boltban.
Olaszország, Piacenza
... lehet használni. A Falicetto cukrászda 1985-ben alakult Aldo Scaglia, egy fiatal piemonti cukrász ötlete nyomán, aki Piacenzába költözött. A naponta frissen sütött termékekben, amelyeket a magas szintű cukrászat hagyományai szerint készítenek, nagy szenvedély és fantázia, valamint folyamatos figyelem a hozzávalókra van jelen. Valóban a legjobb venezuelai, bolíviai és Sao Tomé-i kakaóbabokat választják ki, hogy mandulával vagy mogyoróval dolgozzák fel, így egy olyan csokoládét készítve, amely minden piacenzai számára édes szokássá vált.
Olaszország, Quarrata
... és nagybátyjai nyomdokaiba lép. Ma, felesége, Simona segítségével, Riccardo Costenaro büszkén vezeti a cukrászdát, ahol sikeresen kísérletezett olyan receptekkel, amelyek ötvözik a toszkán és a valtellinai cukrászat hagyományait: híres a „Buccellato”-járól, amely egy tipikus édesség szőlővel, mogyoróval, ánizzsal, mandulával és dióval, egy exkluzív recept, amelyért joggal nagyon féltékeny. A jövőre nézve a Costenaro család álma, hogy tovább bővülhessenek, és már a legnagyobb fiuk, Nicholas is úgy döntött, hogy a Szállodaipari Iskolában tanul, hogy egy nap kövesse a nyomdokaikat.
... munkára. Jelenleg a Dolce Universo születésnapi tortákat és esküvői tortákat készít éttermek, magánszemélyek és esküvőszervezők számára. A szervezet, bár kicsi és családi alapú, bővül, és 3 tortadizájnerre, valamint ugyanennyi adminisztratív és kereskedelmi alkalmazottra támaszkodhat, továbbá egy bemutatóterem található a Via Carrara 121 szám alatt, ahol megtekinthetők a cukormázzal, mandulával vagy royal icinggal díszített cupcake-ek, torták és sütemények.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play