Olaszország, Trepuzzi
... sötétben több hónapig pihen. - Színét tekintve borostyánszínű - Illatában balzsamos, gyógynövényes; a kininnel való keserű jegyek egyesülnek az eukaliptusz balzsamos nyomaival. - A sulla méz egy kifinomult ízt ad az ízélményhez. - Hosszan tartó lecsengés, édes mediterrán fűszeres jegyekkel. A selymes íz tiszta és kiegyensúlyozott érzést hagy a szájban.
Portfólió (89)
Olaszország, Misano Adriatico
...Élvezze a legjobb bort a GOTTO D'ORO MARINO DOC 1,5 L-el. Ez a kiváló minőségű bor gondosan válogatott, hogy egyedülálló ízélményt nyújtson, intenzív aromával és gazdag ízzel. Tökéletes halételekhez és mediterrán fogásokhoz, egy csipetnyi kiválóságot hoz az asztalára.
Portfólió (200)
Olaszország, piano di sorrento (na)
... immunrendszer megerősítéséhez és a bőr egészségének javításához. Főként a mediterrán régiókban termesztik, a Lane Late narancsok a mérsékelt éghajlat előnyeit élvezik, amely kiemeli organoleptikus tulajdonságaikat. Januártól májusig elérhetők a piacon, friss gyümölcsforrást kínálva a téli és tavaszi hónapokban. Ezek a narancsok ideálisak lekvárok, édességek és saláták készítésére, lédússáguknak és kiegyensúlyozott ízüknek köszönhetően. Ezen kívül, levük tökéletes koktélokhoz és frissítő italokhoz, így sokoldalú hozzávalót jelentenek a konyhában.
Portfólió (29)
Olaszország, Piove Di Sacco
...Az Etna egy külön világ a borászatban, nemcsak szicíliai, hanem mediterrán szempontból is. A déli meleg találkozik a ködökkel, a hőmérséklet-ingadozásokkal és a gyakori esőzésekkel, szóval van egy csipetnyi nagy északi hatás ezekben a borokban. Érezhető a finoman gyümölcsös, fűszeres és erdei tónusokban, amelyeket a gesztenyefahordók lágyítanak, amelyekben ez a bor 1 évet pihen.
Portfólió (1)
Olaszország, Dorgali
...A Cannonau szőlő tiszta feldolgozásából nyert. A héjon való erjesztés 15-20 napig tart, majd a bor túlnyomó része legalább 10 hónapig acéltartályban érlelődik, míg egy kis része francia tölgyfa tonneaux-ban, egy évnél rövidebb ideig érlelődik. Az üvegbe töltés után 2-3 hónapos érlelés következik. Élénk rubinvörös színével a Vigna Sorella fiatalos frissessége a Szardínia illatait hozza, mediterrán...
Portfólió (5)
Olaszország, San Donaci
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Érlelés barrique hordókban. A szaglás során érett, piros húsú gyümölcsök és lekvárok illatai, valamint fűszeres jegyek, mint a fekete bors, édesgyökér, pörkölt aromák és a mediterrán növényzet balzsamikus jegyei bontakoznak ki. Ideális kemény sajtokkal, mint a Comté, Gorgonzola, valamint felvágottakkal, mint a sertéspancetta, chorizo, capocollo és grillezett vörös húsok.
Portfólió (5)
Olaszország, Roma
A BIOSTAMINA KFT egy olyan vállalat, amely gyógyszerészeti orvosi eszközök gyártására specializálódott, 100%-ban fitoterápiás formulával, mediterrán gyógynövények lipofil kivonataival. Magasan koncentrált és fokozott lipogél (anhidrus), amely mentes a toxikus anyagoktól! Nincs benne kortizon, alumínium, cink, gáz, petrolátum, és véletlen lenyelés esetén is nem toxikus. A Biostamina Kft. olyan...
Portfólió (4)
Olaszország, Orbetello
... különleges érdeklődésű diákok számára: - CILS csoportos és egyéni tanfolyamok; - Tutor tanfolyamok - Nyelv, természet és sport - Mediterrán konyha és a bor útjai - Nyelv, művészet és régészet - Beszélgessünk utazva: tanulmányi út 4 olasz régión át - A cselekvéstől a beszédig: nyelvi/történelmi/antropológiai műhely - Karácsonyi tanfolyam...
Portfólió (8)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play