Olaszország, Lauro
...Szeretsz ropogtatni? Ez a pörkölt mogyoró granulátum tökéletes választás számodra! Ez egy szuper ropogós granulátum, amely pörkölt mogyoróból készül, amelyeket feldolgoznak, eltávolítják a sötét héját, apróra vágják és finom granulátummá őrlik. A pörkölt mogyoró granulátum egyedi és megkülönböztethető ízt ad minden reggelinek és uzsonnának, és alapvető összetevője a torták, sütik és fagyik...
Portfólió (10)
Olaszország, Giffoni Sei Casali
Már három generáció óta a Beatrice mezőgazdasági vállalat kiváló minőségű, hidegen sajtolt extra szűz olívaolajat állít elő (kőmalom) Olaszország egyik legkevésbé hagyományos olajmalmában. Az olajat "l'oro de o'Munaciello" néven ismerik, amelyet Beatrice úrnak szenteltek, aki a nagy háború utáni évtizedben alapította a vállalatot. A birtok több mint 500 méterrel a tengerszint felett található, egy...
Portfólió (6)
Olaszország, Sant'angelo Di Brolo
Olaszország, FABRICA DI ROMA
Azonos termékek
fabio torre srl
fabio torre srl
Portfólió (1)
Olaszország, Caltanissetta
... osztályú gyümölcs. Ebbe a keretbe tartoznak a hagyományos ízek és az új termékek, amelyeket az évek során fejlesztettünk ki bárok, cukrászdák, éttermek, catering szolgáltatók és szállodák számára. A kezelt termékek: kézműves fagylalt 3 kg-os tégelyekben; kézműves fagylalt alap (UHT) Bag in Box (különböző ízekben), amely kész a keverésre, szobahőmérsékleten 12 hónapig eltartható; kész alap soft fagylalthoz; kávékrém, citromos granulátum jégkészítőhöz; sorbetek, trüffel, egyadagos félfagylaltok és parfaitok a HO.RE.CA. szektor számára.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play