Olaszország, Montoro
A Raffael a gesztenyéből készült édességek legjavát képviseli, amelyeket régi és nemes receptek követésével, innovatív módszerek és fejlett technikák segítségével készítenek, megőrizve a legjobb kézműves hagyomány régi ízeit. A Raffael termékeiben található gesztenyék a legjobb olasz termelési területekről származnak: Piemonte, Toscana, Lazio, Calabria, Campania. A termékeink minőségét szigorú é...
Portfólió (21)
Olaszország, Barletta
Mindig a Jót keresve, az Orsini Biológiai Csokoládé kifejezi a világ felé való őszinte és átlátható vágyunkat. Biológiai csokoládé drageek, biológiai csokoládé táblák, Bio csokoládé trüffelek, biológiai gianduia cremino, mindez biológiai és olasz eredetű összetevőkből készült, Olaszországban válogatott Dió és Mandula. Kiváló minőségű csokoládé és cukrászati termékek, valamint ipari granula készí...
Portfólió (10)
Olaszország, Monchiero
...mogyorópüré) Kenhető krémek, amelyek 55% mogyorót és csak 3 másik összetevőt tartalmaznak: cukor, kakaó (vagy tej) és vanília. Mogyorós torták (mogyoró, cukor, tojás) Csokoládé és csokoládék mogyoróval. Pralinék, táblás csokoládék, egész mogyorós táblák, húsvéti tojások. Kiskereskedelmi értékesítésre alkalmas csomagolásokat, vagy nagyobb méretű formátumokat tudunk biztosítani cukrászdák és fagyizók számára. Jelentős mennyiségek esetén lehetőség van a receptek testreszabására, az ügyfél igényeihez igazítva.
Portfólió (3)
Olaszország, Torino
... széles praline választék, 50%-os mogyorós krém és sok más finomság, amit érdemes felfedezni. A Sperandri egy jól felszerelt és barátságos üzletet kínál a közönség számára, ahol közvetlenül vásárolhatók olyan termékek, amelyek kiváló ár-érték arányt képviselnek, és amelyek minden ügyfél ízlését kielégítik, valamint egy nagy édes pillanatot ajándékoznak. Ezen kívül a Via Tripoli 72/F szám alatt található üzletünk is rendelkezésre áll, ahol megtalálhatók csokoládé ajánlataink és a saját készítésű alapanyagokból készült fagylaltunk. Várunk titeket!
Portfólió (97)
Olaszország, Novi Ligure
Édességipar. Csokoládégyártás. Csokoládétojások. Nálunk a csokoládé feldolgozása szeretettel és figyelemmel történik, a hagyomány és a minőség tiszteletben tartásával, és mindenféle csokoládéra vonatkozik, a tejcsokoládétól a keserűcsokoládén át a fehér vagy mogyorós csokoládéig. A Gambarotta Kft. harmadik fél megbízásából is végzi a feldolgozásokat: kakaópor, keserűcsokoládé, gianduiotti, csokoládés nugát, csokoládé, csokoládéval bevont cukorkák, mogyorós csokoládé, kenhető csokoládé, édességek és cukor, csokoládétáblák és csokoládétojások.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play