Olaszország, piano di sorrento (na)
A Sorrento Giardini egy olyan vállalat, amely mély gyökerekkel rendelkezik az olasz mezőgazdasági hagyományban, és figyelmet fordít a modern fenntartható gyakorlatokra. 1998-ban Vincenzo alapította, a vállalat generációk elkötelezettségének gyümölcse a citrusfélék termesztésének művészete iránt, szorosan összefonódva a Sorrento-part szépségével és termékenységével. Termesztéseink körülbelül 150 ...
Portfólió (29)
Olaszország, Messina
...NARANCS, CITROM, TANGERIN ÉS VÖRÖS NARANCS DZSEMEK - A Citrom, Narancs, Tangerin, Vegyes Citrus és Vörös Narancs dzsemek a legjobb szicíliai citrusfélékből készülnek, darabokra vágva és a héjával együtt dolgozva, hogy megőrizzék a frissen szedett gyümölcs természetes esszenciáját és illatát. Ajánlott szénhidrátban gazdag reggelikhez, Szicíliában pedig ízletes édességek készítésére is használják. Tartósítószerek és színezékek hozzáadása nélkül.
Portfólió (10)
Olaszország, Monterosso Almo
...Gyümölcs Extra Lekvárt készítünk a saját termesztésű (őszibarack) vagy a helyi területekről származó gyümölcsökből, mint például (Szirakúza Femminello citrom - Szirakúza Navel narancs - Cassibile (SR) nyílt terepen termesztett eper - Monterosso Almo (RG) szilva - Kivi és Etna almák - Minimum 65% tiszta gyümölcspüré, akár 85%-ig. Főleg víz hozzáadása és közvetlen tűzön való főzés nélkül.
Portfólió (1)
Olaszország, Palagonia
... cassata, pisztáciás ricottás cassata, mini ricottás cassaták. Édes kenhető krémek, pisztácia, mandula, mogyoró, torrone, kávé, citrom. Citrom, vörös narancs, sárga narancs, mandarin, hagyma, őszibarack, paradicsom, narancs és kurkuma, citrom és gyömbér lekvárok. Extra lekvárok füge, körte, dió és fahéj, fekete eper lekvár. Hagyományos szicíliai élelmiszerkonzervek, pástétomok, tészta- vagy...
Portfólió (55)
... trágyázás a köztes sorközökben termesztett takarmánybabbal, valamint a Biológiai Gazdálkodás keretein belül előírt csökkentett kezelések képezik innovatív munkánk alapját. Az előállított termékek: Bor, Extra Szűz Olívaolaj, Méz, Narancs, Citrom és Mandarinh lekvár, Szárított paradicsom, articsóka, fekete és zöld olajbogyó pástétom, Oregánó, rozmaring, citrom, narancs és fokhagyma alapú öntetek extra szűz olívaolajjal. A Montalbano Mezőgazdasági Vállalat generációk óta jelen van egy nagy potenciállal rendelkező területen.
... késsel végzett próba során: a mezőgazdász félbevág egy narancsot, és értékeli annak illatát, tömörségét, színét, a héj vastagságát. Ezután megkóstolja, de gerezdekre szedve. Így értékelheti a gerezdek héjának állagát, a lé és a pép arányát, és természetesen az ízt. Ez a gondos válogatás teszi a Duceziát Szicília legértékesebb Vörös Narancsává. A termékek: Tarocco, Tarocco Gallo, Moro, Sanguinello, Citrom, Mandarín, Vörös Narancs Lekvár, Mandarín Lekvár, Citrom Lekvár, Narancsital.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play