Olaszország, Paterno'
...A "Nocellara Etnea" fajta az Etnea olajbogyó-termelés kiválóságát képviseli, a büszkeségét. A régóta fennálló vállalati hagyomány szerint a zöld olajbogyókat a fákról válogatják, figyelemmel kísérik, és amint leszedik őket, mesterségesen és bizonyított tapasztalattal dolgozzák fel. Ezután átalakítják, ügyesen összenyomják, és csak amikor eljön az ideje, ízesítik zellerrel és friss mentával, enyhén fűszerezik oregánóval és chilivel, és szigorúan extra szűz olívaolajban tartósítják.
Portfólió (9)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Extra szűz olívaolaj, amelyet a kelet-szicíliai jellegzetes, illatos olívabogyók felhasználásával készítenek, Nocellara Etnea. Az eredmény egy harmonikus, bársonyos ízű olaj, amely enyhén gyümölcsös és egy kis csípősséget is hordoz. Minden ételt gazdagít, ideális tészták, fehér vagy vörös húsok, valamint halételek ízesítésére. Csomagolás: 0,75 cl; 1,00 lt; üvegpalackokban. Csomagolás: 3,00 lt; 5,00 lt; fémdobozokban.
Portfólió (8)
Olaszország, Biancavilla
...Biológiai extra szűz olívaolaj, 100% szicíliai. Egy ínycsiklandó termék kedvező áron. 5 literes fémdobozban kínáljuk, amely tartalmazza a Nocellara Etnea intenzív illatát és ízét. Mint minden termékünknél, ebben az esetben is olyan olajról beszélünk, amelyet vegyszerek használata nélkül termesztett olívabogyóból állítanak elő. Mint Szövetkezeti Vállalat, garantáljuk a terméket a termesztéstől a csomagolásig. Minden üveg négy generáció történetét és azt a szenvedélyt rejti, amely 1904 óta jellemző ránk.
Portfólió (8)
Olaszország, Catania
...A "Prezioso" olaj egy különleges olajfa fajta, a "Nocellara Etnea" származéka, amelyet szinte kizárólag az Etna lábainál termesztenek. Az olajbogyók, amelyek biogazdálkodásból származnak, kézzel kerülnek betakarításra november hónapban, amikor még zöldek, feláldozva a hozamot, hogy egy gyümölcsösebb ízű olajat nyerjenek. A préselés, amelyet a betakarítást követően 6-12 órán belül végeznek, egy...
Portfólió (8)
Olaszország, Motta Sant'anastasia
... ültetvény Nocellara Etnea és Nocellara Messinese fajtákra oszlik, összesen 3200 növénnyel, és évi körülbelül 5000 liter bio extra szűz olívaolajat termel. A termék a Vasadonna település nevét viseli, ahol egykor a falusi nők a patakhoz jártak mosni, és ahol egy merész és szerencsés udvarlónak lehetősége nyílt, hogy ellopjon egy csókot kedvesétől.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play