Olaszország, MILANO
...A Ghiotto Galfrè által készített „Funghi porcini” olajban eltett gombák kézzel, egyesével válogatva, és rendkívüli gondossággal tisztítva készülnek. Megőrzik illatukat és állagukat, anélkül, hogy egy cseppnyi élénk színükből is veszítenének. Kézzel, üvegbe csomagolva, harmonikusan váltakoznak a különböző fajták színei. Szépek nézni, ízletesek kóstolni. Csomagolás 6 db-os 1 db = 12,00 EUR 1 raklap 10 csomag 6 db-os = 60 db Lejárat: 01/2026 Minimális rendelés: 20 raklap...
Portfólió (229)
Olaszország, Cerignola
...Félkész asztali olívák. A legjobb asztali olívák válogatása Pugliából: Bella di Cerignola, Leccino, Peranzana, Termite di Bitetto fajták.
Portfólió (3)
...A Calua Blend a coratina, biancolilla és nocellara del belice fajták egyesítéséből született, egy kis giarraffa és cerasuola arányával. Ma, a kiválasztott és különböző olajbogyófajták egyesítésével egy extravergine olajkeverék jött létre, amely a Calua Blend nevet viseli. A Calua Blend célja új ízek és aromák előállítása, a különböző olajbogyófajták gondos kiválasztásával, amelyeket precíz technikákkal kevernek össze, létrehozva egy végterméket, amely gazdagítja a fogyasztó érzékszervi élményét. 100 ml-es Bio Calua - Blend Extravergine Olívaolaj konzerv.
Portfólió (6)
Olaszország, Rionero In Vulture
...A Vulture-hegy minden lejtőjén az Ogliarola olajbogyóból készült olaj finomsága tökéletesen egyesül a helyi egyéb fajták által termelt olajjal, egy kiegyensúlyozott és harmonikus terméket létrehozva. Egy illatos olaj, amelynek finom illata és enyhén gyümölcsös íze van. Jellemzően lágy és bársonyos, fűszeres illatjegyekkel, kellemes ízű, enyhe csípős és keserű árnyalatokkal. Elérhető 1 LT, 2 LT, 3 LT és 5 LT-es csomagolásban.
Portfólió (2)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... Intenzív gyümölcsös ízével, kiegyensúlyozott keserűséggel és csípősséggel rendelkezik, ajánlott bármilyen, magas minőségű hozzávalókból készült étel nyers öntetére. Kiszerelés: 500 ml. Összetevők: 100% olasz extra szűz olívaolaj. Olajbogyó fajták: Moraiolo, Arbequina Toscana. Kinyerési rendszer: Hideg sajtolás. Betakarítás időszaka: Október 19. Betakarítás módja: Főként gépesített. Gyümölcsös íz: Intenzív. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen, fénytől és hőtől védve tárolandó.
Portfólió (10)
... biztosítják, és hozzáadott értéket képviselnek a jövő generációi számára. A termesztett fajták közé tartozik a Leccino, a Frantoio, de a domináló fajta az őshonos Itrana. A gondos termesztés, a betakarításra való odafigyelés és a préselés iránti figyelem révén kiváló minőségű extra szűz olívaolajat nyerünk, amely intenzív színű, friss illatú, olíva, paradicsomlevél és vágott fű emlékével, elegáns...
Portfólió (1)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play