Olaszország, Pratola Peligna
...és segít a koleszterin és triglicerid szintek megfelelő szinten tartásában kiegyensúlyozott étrend mellett. Összetevők: Tengeri mikros algákból származó DHA-ban gazdag olaj, fermentált vörös rizs (Oryza sativa L.
Portfólió (10)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Extra szűz olívaolaj, amelyet a kelet-szicíliai jellegzetes, illatos olívabogyók felhasználásával készítenek, Nocellara Etnea. Az eredmény egy harmonikus, bársonyos ízű olaj, amely enyhén gyümölcsös és egy kis csípősséget is hordoz. Minden ételt gazdagít, ideális tészták, fehér vagy vörös húsok, valamint halételek ízesítésére. Csomagolás: 0,75 cl; 1,00 lt; üvegpalackokban. Csomagolás: 3,00 lt; 5,00 lt; fémdobozokban.
Portfólió (8)
Olaszország, Roma
... hajszálerek helyreállítására, a savas pH fenntartására és a Yang energikus túlzások kiegyensúlyozására. NYUGTATJA A TÚLÉRZÉKENYSÉGET ÉS VÉDI Aloe és Körömvirág a feszültségek és irritációk csökkentésére, amelyek a érzékeny bőrt okozzák. Az Allantoin regeneráló és antioxidáns hatása erősíti a bőr védelmét. FÉNYESÍT, HIDRATÁL ÉS MEGŐRZI A BŐR FIATALSÁGÁT Halidrys Siliquosa (barna alga) az olíva kivonatok polifenoljaival társítva megőrzi a bőr fiatalságát, színét és egyenletes ragyogását. A hidratálás és táplálás a Mandula olaj és a Shea vaj szinergiájával garantált.
Portfólió (10)
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
...mandula és friss fű ízjegyeivel. Ez az olaj balzsamírozó és friss ízélményt hagy a szájban, és ideális nyers felhasználásra, halas előételek, levesek és vörös húsok kísérőjeként. Az extra szűz olívaolajat a vaj helyett édességek, kekszek és torták készítéséhez is használják.
Portfólió (2)
Olaszország, Salice Salentino
A Leone de Castris Puglia egyik legrégebbi és legfontosabb borászatának számít. A pincészet széles termékválasztékkal rendelkezik: vörös, fehér és rosé DOC borok (Salice Salentino, Locorotondo, Copertino, Primitivo di Manduria), IGT Salento és Puglia borok, rosé és fehér pezsgők; egy különleges pálinka és egy prémium olaj. A hagyományosabb borok mellett, amelyek helyi szőlőfajtákból készülnek...
Olaszország, Brancaleone
... friss bergamott gyümölcsöt dolgoztunk fel, ebből 2000 tonna konvencionális gyümölcs (10 tonna konvencionális éteri olaj) és 1500 tonna biogazdálkodásból származó gyümölcs (7,5 tonna biológiai éteri olaj), ami a teljes olasz termelés több mint 35%-át jelenti. Az évek során a piacon egy nagyon változatos palackozott pasztörizált gyümölcslé vonal is megjelent, kizárólag természetes, nem koncentrált, tartósítószer- és színezékmentes gyümölcsleveket használva, sikerült körülbelül 950.000 palackot előállítani és forgalmazni ugyanebben az időszakban.
Olaszország, Sant Antonio Abate
... püré, paradicsom koncentrátum, dombvidéki paradicsom és paradicsom filé. Emellett a legjobb olasz termékeket forgalmazza, gondos minőség- és árkiválasztással: konzerv zöldségek és hüvelyesek, olívaolaj és növényi olaj, ipari tészta (spagetti, penne, pennette... bronzformázott tészta, gnocchi, lasagne), fiordilatte és bivalymozzarella, pörkölt kávé, egész vagy őrölt kávé, Lavazza és Nespresso kompatibilis kapszulák és sokféle szósz / köret / aperitif. Mindez különböző formátumokban kapható kiskereskedelem és vendéglátás számára.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play