Olaszország, Settimo Milanese
... palmitoleinsav és az E-vitamin, a benne található két fő összetevő, értékes szövetségessé teszi a haj természetes szépségének, fésülhetőségének és fényességének elősegítésében. Minden samponozás után alkalmazható (legalább 3 samponálásig tart) színezett és szőkített hajon egyaránt, hogy megőrizze a színt vagy kiemelje a fényeket. Figyelem: nem a fehér hajak elfedésére készült.
Portfólió (9)
Olaszország, Forlì
...-vitamin, ásványi anyagok, mint például magnézium, kálium és vas, valamint omega-3 és omega-6 zsírsavak. A fehér quinoa íze a vörös vagy fekete quinoához képest semlegesebb, így különböző elkészítési módokhoz alkalmazkodik. A bio quinoa használata előtt ajánlott a szemeket víz alatt átöblíteni, majd körülbelül 10-12 percig főzni. A quinoa ízletesebbé tételéhez fontos, hogy a szemeket pirítsuk meg, mielőtt hozzáadnánk a főzőfolyadékot. A bio quinoa kiválóan alkalmas rizottó helyettesítésére, vagy fő összetevője lehet salátáknak.
Portfólió (50)
Olaszország, Roma
... méregteleníti a szennyeződéseket. TÁPLÁL ÉS HIDRATÁL Shea vaj és Argán olaj gazdag Omega 6-ban, hogy mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, megőrizve annak rugalmasságát. JAVÍT, FIATALÍT ÉS FÉNYESÍT Rózsa moszkáti, Vadgesztenye és Allantoin a sérült és irritált bőr helyreállítására. Elősegíti a mikrosérülések gyógyulását. A Verbascum Luminescine ragyogóbbá teszi az arcot, láthatóan fiatalabb megjelenést kölcsönözve. Alkalmazás Reggel és este; arc, nyak és dekoltázs  Tisztítsa meg és sminkelje le az arcát reggel és este naponta a Lait Bio Pureté és Eau Bio segítségével.
Portfólió (10)
Olaszország, Cordenons
... 1000 változót, problémát és figyelmet. A feldolgozás higiénikus környezetben zajlott, ahogyan a tárolás is, hogy megőrizzük a növények sokféle természetes tulajdonságát és jellemzőit. A kendert emberi és állati táplálkozásra használják, értékes tápanyagot jelent a szervezet számára a magas fehérje-, vitamin- (különösen E, B1, B2, B6) és többszörösen telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően, amelyeket Omega-3 és Omega-6 néven is ismerünk (linolsav 50-70% és alfa-linolénsav 12-25%, valamint a ritka gamma-linolénsav).
Portfólió (9)
Olaszország, Lauro
... töltelékének ízét. Ajánljuk, hogy használja a mi mogyorópastánkat, hogy különleges ízt adjon a kávénak vagy a csokoládénak! A mogyoró, mint egészségünk kiváló szövetségese, gazdag "jó zsírokban", köztük omega-6 és omega-3 zsírsavakban. Ezen kívül fontos tápanyagforrás, mint például kalcium, réz, mangán, vas, E-vitamin és B-vitamin. Néha megengedni magunknak egy kis bűnözést, és élvezni ezt a finom mogyorópastát egy édes készítményben, csak javíthat a hangulatunkon!
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play