Olaszország, Giuliano
...Farina "00", cukor, tojások, vaj, zsírok és növényi olajok, narancspüré, vanillin. TÖLTELÉK: Tehéntúró, búza, cukor, tojások, pasztörizált tojáskeverék, teljes tej, kandírozott narancs, aromák, vanillin.
Portfólió (129)
Olaszország, Martina Franca
...A Frise Integrali a hagyományos pugliai frise egy változata, amely teljes kiőrlésű lisztből készül, így rusztikusabb és autentikusabb ízt kínál. Ezeket a frise-t fatüzelésű kemencében sütik, ami ropogós állagot és egyedi ízt kölcsönöz nekik. Tökéletesek extra szűz olívaolajjal és friss paradicsommal fogyasztva, vagy hallevesek alapjaként. A Frise Integrali egy kézműves termék, amelyet magas minőségű összetevőkből készítenek, hogy garantálják az eredeti és ellenállhatatlan ízt.
Portfólió (29)
Olaszország, Milano
Az Armagni Milano Milena Armagni által kínált kávézó, pékség és cukrászda egyedülálló és elegáns szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A kávézóban minden nap ízletes, friss krémes, csokoládés vagy lekváros briósokat, kiváló minőségű kávét, forró cappuccinót, mindenféle illatos kenyeret, teljes kiőrlésű kenyeret, üdítőitalokat és dobozos italokat, alkoholos és alkoholmentes italokat, gyümölcsleveket...
Olaszország, Taranto
...Néha bátorságra van szükség ahhoz, hogy higgyünk az álmainkban és kövessük az ösztöneinket! Aldo Predari a Dolce amorsi cukrászda tulajdonosa. Miután éveket töltött az ipari szektorban, úgy döntött, hogy új útra lép: arra, amely a ízek és a cukrászat szépségéhez vezet. Magasan képzett személyzetet alkalmaz, ahol különböző készségek egyesülnek a specifikus termékcsaládok létrehozásában. A folyamatos elkötelezettség az egyszerűség kiemelése, hogy a "tudás" és a "szakértelem" kultúrája átalakíthassa a hagyományos receptet egy finom érzéki élménnyé.
Olaszország, San Benedetto Del Tronto
Kézműves cukrászda - Büfé szolgáltatás - Boldog óra...
Olaszország, Malles Venosta
Cukrászda - Kávézó...
Cukrászda, tipikus minőségi termékek...
Olaszország, Figline Valdarno
Cukrászda - Fagylaltozó - Csokoládébolt - Bár...
Olaszország, Calderara Di Reno
A Quadrifoglio Cukrászda 1990-ben alakult a Gaudino testvérek együttműködésével. Céljuk az volt, hogy a kézműves minőséget nagy mennyiségű termelésbe hozzák. Éppen ezért soha nem veszítették el a figyelmet az alapanyagok kiválasztására, valamint a receptúrák és az elkészítés gondos kidolgozására, miközben egy olyan szervezetet alakítottak ki, amely képes kielégíteni a piac folyamatosan növekvő...
Olaszország, Castel D'azzano
Székhely: Központ, Szállítási és Elosztási Szolgáltatás: Cégbolt: Önkiszolgáló Étterem: Bauli Grill: Önkiszolgáló Cukrászda: MOTTA SRL e-mail:...
Portfólió (1)
Olaszország, Saronno
Cukrászda Termelés és forgalmazás kiskereskedelem is Hétfőn zárva...
Olaszország, San Giovanni Lupatoto
VICENZI BISCOTTI S.P.A e-mail SZÉKHELY: Via Forte Garofolo, 1 37057 S. Giovanni Lupatoto (VR Tel Fax PUNTO?DOLCE (Cukrászda és Borbolt...
Olaszország, Messina
Koktélbár - Cukrászda - Gasztronómia...
Kézműves cukrászda...
Olaszország, Ovada
BISCOTTI SALUTE - VÁLLALATI CUKRÁSZDA NYITVA A KÖZÖNSÉG SZÁMÁRA HÉTFŐTŐL SZOMBATIG Fax...
Olaszország, San Dorligo Della Valle-Dolina
Friss cukrászda - Tipikus édességek...
... hozzávalókkal, a hagyományoknak megfelelően. Időmérhetetlen idők óta a scorzetta a bernaldai hagyományos édességek közé tartozik, a Matera megyében található város, amely gazdag történelemmel, hagyományokkal és a Lucania turisztikai célpontja. A bernaldai scorzetta receptje az egyik legfinomabb és legősibb, és néhány egyszerű hozzávalóból áll, mint a tojásfehérje, a cukor és a mandula. Látogass el...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play