Olaszország, Milano
...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, rendkívül gazdag aromájú és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a gyümölcsösebb narancs és zöldalma ízeket. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott marad, közepes savassággal. Helyszín: Corquin, Copan ÜLTETVÉNY: Carlos Estevez Mejia Magasság: 1450 – 1550 m tengerszint felett Fajta: Red Catuai Feldolgozás: Anaerob 48 óra CSÉSZE PROFIL: Narancs, fehér csokoládé, zöldalma és karamell Ideális: Pour over módszerekhez...
Portfólió (25)
Olaszország, Savignano Sul Panaro
...Bio kávé, nagyon aromás, friss gyümölcsök kifejezett savasságával. Csokoládé és citrusfélék jegyei.
Portfólió (17)
...Kiváló minőségű kávé, sima és kiegyensúlyozott ízvilággal, 800 és 1300 méter között, a tengerszint felett termesztve, jellegzetes és finom aromával. Vanília, szárított és aszalt gyümölcsök jegyei emelkednek ki egy jól megkomponált és ínycsiklandó testben. Olyan kávé, amely gazdagságával és finom savasságával tűnik ki, megnyilvánuló csokoládé jegyekkel, amelyeket karamell és pörkölt kenyér utóízének árnyalatai gazdagítanak.
Portfólió (17)
Olaszország, MILANO
...valamint pörkölt mogyoró és mandula utalások találhatók; a háttérben dohány, vanília és csokoládé zárja le, egy eukaliptusz balzsam háttérrel. Az íz lágy, a tanninok élesek és nagy struktúrával bírnak, különösen a jelentős, de nem tolakodó alkoholtartalom miatt, amely a hosszú, keserű és sötét fűszerekkel teli lecsengéshez vezet. Csomagolás 6 db 1 db = 13,00 1 raklap 72 csomag 6 db Minimális rendelés 20 raklap...
Portfólió (229)
Olaszország, Lauro
... gazdagításának és díszítésének. Tökéletesen illik minden csokoládé alapú készítményhez, és segítségével ízletes kenhető krémek készíthetők. Mint a legtöbb szárított gyümölcs, a mogyoró, amely a granulátumunk alapanyaga, egyensúlyba hozza az íz és az egészség igényét, mivel kiváló energiaforrást biztosít, miközben modulálja a telítettség érzését.
Portfólió (10)
Olaszország, Milano
...A valódi olasz kávé kifejezése, a Ristretto, egy arabica keverék, amely brazil Santos arabikából áll, és finom perui arabikákkal van kiegészítve, amelyek megjelenítik a mandula és a keserű csokoládé megkülönböztető illatát; a kis mennyiségű vietnami Robusta és a rendkívül értékes ugandai Robusta, amelyek ezt a keveréket alkotják, gazdag krémet és telt testet adnak, tartós utóízt biztosítva, így...
Portfólió (8)
Olaszország, Barletta
Olaszország, Sesto Fiorentino
...amelyet naponta többször is fogyaszthatunk az energiatöltődés érdekében. Fogyasztható otthon vagy az irodában csészében, vagy elkészíthető és magunkkal vihető a mindennapi teendők során, az amerikai kávé kiváló alternatíva az espresso vagy moka kávéval szemben, amelyhez mi, olaszok hozzászoktunk. A frissességmegőrző szeleppel ellátott csomagolás megőrzi a terméket az idő múlásával is. AROMÁS PROFIL Aromás kávé finom ízzel, kakaó, vanília, csokoládé, virágos jegyek és szárított gyümölcs utóízével.
Portfólió (9)
Olaszország, Sant'agostino
Olaszország, Bronte
...Hozzávalók: cukor, kakaóvaj, tejpor, pisztácia paszta 10% (pörkölt és finomított pisztáciák, klorofill E141, kurkumin E100), tejsavó por, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat...
Portfólió (56)
Olaszország, Pontecagnano Faiano
... arra, hogy a Caffè Giordano élvezete mindig figyelmes és barátságos szolgáltatással párosul, mert a cél az, hogy a nápolyi kávé művészetét és kultúráját elterjesszék a világban. Ez egy olyan vállalat, amely kávét forgalmaz kapszulákban, speciális kávékapszulákat (mogyoró kávé, csokoládé, karamell, ginzeng, pisztácia), árpa kapszulákat, teát és gyógyteákat, kompatibilis kávékapszulákat, pörkölt kávét, amelyet moka számára őröltek, pörkölt kávészemeket, drip coffee-t. A vállalat számos nemzeti esemény partnere, és sok ember mindennapi életének része.
Portfólió (14)
Olaszország, Roma
... tevékenysége a fogyasztási termékek, niche és/vagy prémium termékek beszerzésére irányul, amelyek az országos és nemzetközi területen találhatók, mint például mezőgazdasági élelmiszerek, gasztronómia, pörkölt hús, hentesáru, péksütemények, zöldségek és gyümölcsök, felvágottak, tejtermékek, tojás, olajok és zsírok, cukrok, csokoládé, édességek és péksütemények, kávé, tea, kakaó és fűszerek, hal, rákfélék és...
Olaszország, Roma
A Sciascia Caffè Róma egyik történelmi intézménye, amely 1919-ben alakult a Prati negyedben. Ma, akárcsak akkor, már a bejáratnál elragadnak a különböző frissen pörkölt keverékek által kibocsátott, elbűvölő illatok, amelyeket egész szemekben vagy őrölve is megvásárolhat bármilyen otthoni készülékhez, világszerte történő szállítással. A számos ajánlat között megtalálható a tiszta kávé vagy a sötét csokoládé virágában tálalt, friss tejszínnel is, a kiváló nagy cappuccino, a Sciascia Caffè által készített sötét csokoládé, bio gyümölcs centrifugák, frissen facsart narancslé és még sok más.
Olaszország, Lucca
KÁVÉ? NYERS KÁVÉ? PÖRKÖLT KÁVÉ BORS - TEA? - CSOKOLÁDÉ - ÁRPA 55100 LUCCA - Borgo Giannotti, 63-37 V D (4 sor) - Fa E-mail:...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play