... enzimek működését. Ez a stabilizálás történhet szárazon – speciális, homorú serpenyő-szerű edényekben – levegővel vagy gőzzel. A további lépések nagyon eltérőek attól függően, hogy milyen terméket szeretnénk előállítani. Ezt követően a leveleket megszárítják és készen állnak a csomagolásra. Választhat Kukicha, Zagara és Zöld Licsi között.
...Egy dekafinizált kávé, amely nem veszít a tipikus testességéből és intenzitásából? Próbáld ki, ha nem hiszed.
A hagyomány íze, legfeljebb 0,1 % kávéval.
A koffein a még zöld és nem pörkölt babból kerül ki, káros oldószerek használata nélkül.
Minden lágy és selymes íz a kávéból, koffein nélkül. Karamell, tejcsokoládé és aszalt gyümölcs jegyekkel.
...Csak Bronte Zöld Pisztáciából DOP (50%), Nocellara dell’Etna olajból és cukorból készült. Hűvös, száraz helyen tárolandó, legfeljebb egy évig. Az üveg megnyitása után egy hónapon belül fogyasztandó.
... szaktudására alapozva. Dinamikus erőforrásaink révén a cég kiválóságot biztosít minőségben, árban és logisztikában. Zöld Kávébabok Caffè Arabica Santos Cerrado Monte Carmelo 17/18 Santos Guaxupé Dulce 17/18 Santos Sul de Minas 17/18 Santos Alta Mogiana 17/18 Santos Paulista és Sul de Minas GoodCup 17/18 Santos Paraná GoodCup 17/18 MokaFine Cup Rio Minas 17/18 Rio Minas 15/16 Rio Minas 14/15/16 Robusta/Conillon 16 UP Pörkölt Kávébabok Arabica Minden brazil és kolumbiai Robusta Elefántcsontpart Uganda...
Pörkölt kávé előállítása a régi nápolyi hagyományok szerint, a legjobb dél- és közép-amerikai zöld kávék kiválasztásával az Arabica minőséghez. A Robusta egyéb fajtáihoz afrikai és indiai területekre fordulunk. Magáncímkés termelés is elérhető minimális tételekkel.
A Varesina Caffè széles választékot kínál ügyfeleinek a kiváló minőségű és egyedi aromájú kávékból. A 1919-ben kezdődött hagyományt folytatva a pörkölő válogatott zöld kávékeverékeket és egyéb bártermékeket kínál. Az üzletben megtalálható nyers és pörkölt kávé, őrölt és koffeinmentes változatok is. Emellett prémium teák, csokoládék, édesítők, cukor és ajándéktárgyak is várják Önöket. A Varesina Caffè a Varese központjában várja Önöket.
...fellendítették és fejlesztették a pisztáciatermesztést, amely az szigeten, különösen az Etna lábánál találta meg a természetes élőhelyét a buja és sajátos fejlődéshez. Spitaleri Carmelo úr a Bronte-i pisztácia egyik termelője. A célunk, hogy megismertessük a pisztáciánkat, értékesítsük, és megértsük a különbségeket a más országokból származó pisztáciával szemben. A Bronte-i pisztácia nem pörkölt és nem sózott, ellentétben a külföldivel, hogy az emberek valódi ízét élvezhessék.
Cégünk zöld kávé, pörkölt kávé és egyedi keverékek értékesítésében nyújt közvetítést... Import-Export vállalat vagyunk Európában és világszerte... A kávé iránti szenvedély, annak története és ennek az italnak az előnyei váltak filozófiánkká, amely megkülönböztet minket a piacon és összeköt minket ügyfeleinkkel...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.