Olaszország, Sassello
...A Harissa Paszta szósz egy paprika, koriander, chili, olívaolaj és fokhagyma keveréke. Ez a fűszeres ízesítő gazdagíthatja a paradicsom alapú szószokat, és fantasztikus kísérője sok marokkói ihletésű ételnek. A Harissa szósz szép fényű és jó mélységű. Nagyszerű gazdag textúra, sima és tartós állag, jó tapadással. Az ízek nagyon jól kiegyensúlyozottak, a megfelelő csípősséggel, amely lehetővé teszi a fő összetevők kiemelkedését. Finom pörkölt paprika aroma. Egy ízletes csípős szósz, amely eredetileg Észak-Afrikából származik. A termék eltarthatósága 30 hónap, és több formátumban elérhető.
Portfólió (9)
Olaszország, Palagianello
... olasz termék, különböző keverékekkel és ízekkel, mint például fokhagyma, narancs, citrom, bazsalikom, gomba, csili paprika, rozmaring, trüffel. 4) Kézműves zöldségkrémek, szószok és olajban eltett termékek. 5) Különleges snackek, kézműves módon előállítva. A Soledòr örömmel mutatja be Önnek a termékeink bevezetésének lehetőségét, amikor csak szükségét érzi a változásnak az élelmiszeripari...
Portfólió (9)
Olaszország, Badolato
... Bor: A munkálatok folyamatosak és igényesek, akárcsak az olaj esetében, egészen a palackozásig és a szállításig. Konzervtermékek: A szabadban és a kalábriai erős napon termesztjük zöldségeinket, amelyek optimális érés után üvegekbe kerülnek: grillezett padlizsán, grillezett paprika, paradicsom püré, csípős szószok, szárított paradicsom, articsóka, hagyma stb. Élvezzük és elvárjuk a maximális komolyságot, garantáljuk termékeink kiváló minőségét és eredetiségét. Próbálja ki, hogy megbizonyosodjon róla!!!!!
Olaszország, Prato (po)
Zöldségek olajban és kenyérfalatokhoz való szószok előállítása. Giardiniera, olívaolajban eltett paprika, olívaolajban eltett sárgarépa, olívaolajban eltett édeskömény, olívaolajban eltett cukkini és hagyma, olívaolajban eltett karfiol. Articsóka szósz, paradicsom szószok, cukkini szószok, sárgarépa és hagyma szószok. Termékünk nem a megtakarítás politikáját követi, mivel az összes felhasznált összetevő friss és első osztályú. A kézműves feldolgozás pontos és aprólékos, és minden a vásárló védelme és biztonsága felé irányul, amikor a termékünket fogyasztja, a hagyományon túl.
Olaszország, Racale
...padlizsánt, valamint olyan készítményeket termesztünk, mint a püré, passzírozott ételek, pástétomok és szószok. Tésztáinkat citrommal, narancssal, tintahal feketére, paradicsommal, kurkumával, spenóttal gazdagítjuk, tiszteletben tartva a legkeresettebb formátumokat. A formátumok között szerepel a trie, a sagne incanulate, az orecchiette, a maccheroni, az olajfa levelek, a leccesi tészta és az anellini. A boraink DOC és IGP elismeréssel rendelkeznek, és bizonyos kategóriákban a nemes borok közé tartoznak.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play