Olaszország, Roccella Ionica
... három generáción keresztül örökítettek tovább. A 6 hektáros szőlőültetvényén, ahol a legfontosabb kalábriai őshonos szőlőfajták teremnek, a vállalat jelentős karakterű és mélységű borokat készít (Calabrese nero, Gaglioppo, Greco nero, Magliocco) a vörösborok között, (Mantonico bianco, Greco bianco, Insolia, Malvasia) a fehérborok között. Az új és modern borászatban a biológiai szőlőt modern technikákkal dolgozzák fel, de a családi hagyományok tiszteletben tartásával.
Olaszország, Faedis
... eredményeket érjen el borainak minőségében. Filozófiánk így foglalható össze: "A borok minősége lényegében a szőlőtől, annak származásától, a szőlőültetvények művelésének módjától és a borász képességétől függ; ezt követően a pincében az emberi beavatkozások csupán arra szolgálnak, hogy a bor minőségében mindent megadjanak, ami lehetséges."...
Portfólió (1)
... barátságosságot, miközben folyamatosan lépést tart a korral a technológiai fejlődés révén. A modernitás és a hagyomány garantált a múlt emlékének folyamatos megőrzésével, hogy javítsák és megújítsák a bor előállítási és kereskedelmi módszereiket, hogy versenyképesek maradjanak a mai piacon, és mindig új kezdeményezésekkel szolgáljanak a fogyasztóknak. Ma a vállalat évi 2 millió palack bor előállításával büszkélkedhet, amelyet egész Olaszországban, valamint számos európai országban forgalmaznak.
Olaszország, Santa Maria Imbaro
Mi mezőgazdák és egy kicsit kézművesek vagyunk. A szőlőtermesztést és a bor készítést nem csupán munkának tekintjük, hanem minden másnál inkább szenvedélynek, amely inspirál minket, mindig új ötleteket adva, és jelentős érzelmeket ajándékozva nekünk. Minden érzést összegyűjteni és egy egyszerű palackba zárni csak ennek a nektárnak az egyediségének köszönhető. Mi nem csupán bort szeretnénk készíteni, hanem megosztani ezeket az érzelmeket.
Olaszország, Roma
Online borbolt. Ingyenes szállítás egész Olaszország területén. Hitel új regisztrálóknak. Csak a legjobb olasz bor.
Olaszország, Scafati
... alkalmazásával. Az alábbi termékválaszték, amely mind a HoReCa, mind a delikát üzletek számára elérhető, folyamatosan frissül új különlegességekkel, hogy széles választékot kínáljunk ügyfeleinknek, megfelelve specifikus piaci igényeiknek: - Kézműves száraz tészta - Grillezett és savanyított zöldségek (bio gazdálkodásból is) - Monferrato és Campania régió vörösborai - Mozzarella és ricotta sajt (bivaly- vagy tehéntejből) - Felvágottak (sonka, szalámi, speck, bacon, ízesített változatok is) - Olívabogyók és olívaolaj - Kapribogyó - Finom kekszek (bio termelésből is)...
Olaszország, Montenero Di Bisaccia
... eszköze a mezőgazdasági munkákhoz. Az évek során ezek a birtokok bővültek új, szőlőültetvények telepítésére alkalmas földek megvásárlásával, a minőségi termelés érdekében. Ebből származik az a meggyőződés, hogy amikor a hagyomány és a helyi kultúra találkozik a kiváló eredmények iránti vággyal, akkor egy igazi erősséget és alapvető erőforrást lehet létrehozni a terület számára. A közepes kötöttségű, enyhén köves, kifejezetten dombos fekvésű földek Montenero és Guglionesi területén találhatók, biztosítva a saját kultúráiknak: olajfaligetek, zöldségek, gabonafélék, egyedi illatok és aromák.
... szőlőtermesztés mellett. A Giacomin család tapasztalatával és jelentős lelkesedésével ellenőrzi a termelési folyamat minden fázisát. A gyönyörű szőlőültetvényeket Guyot rendszerben, magas ültetési sűrűséggel és alacsony hektáronkénti hozammal művelik; ez a választás a bornak kecsességet és eleganciát kölcsönöz, egyensúlyban a struktúrával és az aromás komplexitással. A pincészet egy teljesen új épület, amely fel van készülve a legmodernebb borászati technikák befogadására, amelyek együtt élnek a régi hagyományokkal. Mindez lehetővé teszi a tipikus, magas minőségű borok előállítását.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play