Olaszország, San Cono
A termékek minősége, a vállalati tervezés és a helyi kapcsolatok a Grassenio Mezőgazdasági Vállalat alapkövei. Egy kihívás, amely az 1990-es évek elején kezdődött, egyedi termékek széles választékával:- bio hámozott mandula- bio fügekaktusz- bio fügekaktuszlé- bio asztali olajbogyó- bio extra szűz olívaolaj...
Olaszország, Termini Imerese
...Carolea és FS17 fák is. Amikor október közepén megkezdődik a betakarítás, az olívabogyókat néhány órán belül megőrlik, hogy biztosítsák a legmagasabb minőséget. Így, több mint fél évszázados hagyomány és kiváló olaj értékesítése után, mint prémium és széles körben keresett termék, 1997-ben a vállalat úgy dönt, hogy palackozza és a piacra dobja, garantálva a régi idők hitelességét. 2009-ben a vállalat biológiai termesztésre vált, ismét bizonyítva érzékenységét és figyelmét a környezetünkre.
Olaszország, Sonnino
Olajmalom - Biológiai feldolgozás...
Olaszország, Noto
Olaszország, Alatri
Olasz tipikus, eredeti és bio termékek értékesítése, amelyek DOP, DOC, IGT minősítéssel rendelkeznek. Kiválóságok, mint például extra szűz olívaolaj, Cesanese bor, Amaseno bivalymozzarella, Campoli Appennino trüffel, Atina Cabernet bor, Atina cannellini bab, Pontecorvo paprika, Guarcino amaretti, valamint méz, sajtok, paradicsom, olajban eltett zöldségek, kávé, tartósítószerek, bio olívák. Minőségi olasz gasztronómia.
... következik a klasszikus clementine, amely novembertől decemberig tart, végül a késői fajták, mint az ernandina, amely február végéig érkezik. A citrusfélék termelését két narancsfajtával egészítjük ki, egy korai és egy késői fajtával, az első a new Navel, a második pedig a tarocco. Ettől az évtől kezdve az extra szűz olívaolaj termelésére is fókuszálunk, természetesen ez is bio.
Olaszország, San Calogero
Cégünk 1970-ben alakult, szilárd tapasztalaton és szaktudáson alapulva az olajbogyóiparban, mindig a késztermék és a szolgáltatás minőségére összpontosítva. Tiszteletben tartva a hagyományokat és a magas minőségű termékek előállítását, figyelembe véve a földet és a környező környezetet. A Biológiai módszer elveinek és előírásainak megfelelően termesztünk, szenvedéllyel és elkötelezettséggel, tiszteletben tartva paraszti gyökereinket.