Olaszország, Diano San Pietro
... termelés és az olasz extra szűz olívaolaj mellett konzervtermékek, pesto, szárított paradicsom és töltött paprika gyártásával is foglalkozunk. A vállalat kiemelt figyelmet fordít az alapanyagok természetes aromájának megőrzésére, ezért az olajbogyókat 24 órán belül megőrlik a betakarítás után, és a bazsalikomot néhány órán belül félkész termékké és pestóvá alakítják az érkezése után.
Olaszország, Imperia
...A Cannelle Olaj egy extra szűz olívaolaj, amely a "Monocultivar Taggiasca" fajtából származik. A Monocultivar olaj egyedi organoleptikus tulajdonságai megkülönböztetik a piacon kapható többi olajtól. A taggiasca olívák az egyik legismertebb fajta az extra szűz olívaolaj előállításához. A Cannelle Olaj 100%-ban természetes, tisztasága finom és kellemesen gyümölcsös ízével tűnik ki. Tökéletesen...
Olaszország, Torremaggiore
...Foggia megyében zajlik, így 100%-ban olasz, garantált eredetű Olio Italiano-t kapunk. A földeket körülbelül 80 éve személyesen művelem gondosan és szenvedéllyel, teljesen természetes módon, vegyi anyagok és peszticidek használata nélkül, amelyek befolyásolhatnák a termék minőségét. Ezek azok a földek, amelyeket apám is művelt, és még előtte a nagyapám. Neki köszönhetjük azt, amink ma van, kitartásának és előrelátásának, amikor a második világháború alatt, egy nehéz történelmi időszakban olajfákat ültetett, amelyekből ma, hideg sajtolással, a PERANZANA extra szűz olívaolaj származik.
Olaszország, Km 3.500-Vittoria
... Natura által kínált olajtermékek, amelyek Vittoriában, Ragusa megyében találhatók, a következőket tartalmazzák: Extra szűz olívaolaj palackban: 0,10 cl - 0,50 cl - 0,75 cl. Kínálatban van konzervben: 0,25 cl - 0,50 cl - 1 lt - 2 lt - 3 lt - 5 lt. Az olajbogyó pörkölt magja: •kitűnő alternatíva a granulált természetes tüzelőanyag-pellethez, amely biomasszaként van nyilvántartva, kazánok fűtésére és meleg víz előállítására, hőkamrákhoz, kemencékhez és mindenféle többféle tüzelőanyaggal működő kazánhoz, amely táplálóval rendelkezik. Kapható ömlesztve vagy 25 kg-os csomagolásban.
Olaszország, Roma
A vegyszermentes módon művelt, évszázados olajfákból hideg sajtolással készítjük el extra szűz olívaolajunkat, kézműves gyártási módszerekkel, tiszteletben tartva a hagyományokat és a leginnovatívabb minőségi standardokat. Az olívák betakarítása valóban a megfelelő érési időket követi. Ezt követően, két órán belül megkezdődik a préselés. Így az olaj megőrzi minden tápanyagát, mint például a polifenolokat és más természetes antioxidánsokat, amelyek végül az olajnak a frissen szedett zöld olíva jellegzetes ízét adják.
...Az "INCANTALUPI" mezőgazdasági vállalkozás 1948-ban alakult Pugliában, teljes mértékben tiszteletben tartva a tiszta természeti környezetet. Itt 1997 óta termeljük bio extra szűz olívaolajunkat, ahol alkalmazzuk a zöldtrágyázás és a talajok gyomirtásának technikáját. A feldolgozás minden fázisa, mint az olajbogyók feldolgozása, tárolása és csomagolása, szigorúan oxigénmentes környezetben és hideg...
... intenzív termesztés esetén elérnénk, ami a talaj kimerüléséhez és a vízforrások szennyezéséhez vezetne. Magas minőségű olívaolaj fogyasztása döntő fontosságú, különösen az egészségünk és gyermekeink egészsége szempontjából. Egy illatos, keserű és csípős olaj gazdagabb antioxidáns polifenolokban, ezért mindig előnyösebb, mint a lapos vagy akár hibás olajok. Csak az I BIO Zimarino extra szűz olívaolajok természetes/nutraceutikus/biodinamikus Demeter olajok, amelyek valóban ehetőek és teljesen mentesek a rovarirtó és gombaölő szerek nyomaitól és keverékeitől!
... minőségű extra szűz olívaolajat állítunk elő. Ezen kívül olajunkat ízletes fűszerezett öntetek készítésére is használjuk, amelyekhez kizárólag olasz és természetes eredetű hozzávalókat alkalmazunk, követve a hagyományos toszkán recepteket. Termékválasztékunk az ízesített balzsamecet öntetek gyártásával és kézműves tészták, szószok és krémek forgalmazásával bővült. Ügyfeleinknek nemcsak kiváló minőségű termékeket kínálunk, hanem lehetőséget biztosítunk egyedi csomagolás és címkék igénylésére is.
Biológiai Extra Szűz Olívaolaj, amely kizárólag a Serrarossa ültetvényen termesztett olívabogyóból készült. Egészséges és természetes táplálkozás. Kézműves olaj a sajtolótól. 100%-ban olasz eredetű biológiai extra szűz olívaolaj választása azt jelenti, hogy támogatod a helyi termelőket, a te földed gazdaságát, és ami a legfontosabb, egy egészséges és tanúsított terméket választasz. Az extra szűz...
... csomagolva értékesítünk. FORGALMAZOTT OLÍVÁK: Extra Szűz Olívaolaj - Biológiai gazdálkodásból származó extra szűz olívaolaj - Szűz Olívaolaj - Olívaolaj - Sansaolaj - Lampante olaj stb. A Tota mezőgazdasági vállalat, a saját olíva- és olajtermékeinek forgalmazása mellett, foglalkozik a termékek vásárlásával és értékesítésével BIZOMÁNYOS vagy egyszerű közvetítési formában. Amennyiben érdeklik termékeink, és bármilyen információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba az értékesítési / vásárlási felelőssel, Vincenzo Tota úrral az alábbi elérhetőségeken.
Olaszország, Torrenova
Cégünk világszerte exportálja a tipikus szicíliai termékeket. Extra szűz olívaolaj, borok, kézműves sörök, borzselék, lekvárok, dzsemek, édességek, tartósítószerek, pestók, pástétomok, pisztácia stb. A legjobb termékeket közvetlenül a gyártótól a fogyasztóhoz szállítjuk. Minden termékünk kézműves és természetes módon készül.
Olaszország, Palagiano
A Leone di Puglia egy olasz mezőgazdasági vállalat, amely Puglia szívében található, és a magas minőségű mezőgazdasági termékek (Navel narancs, klementin, Mikawa, extra szűz olívaolaj) előállítására specializálódott. A földek egy kis természetes paradicsomban helyezkednek el, távol a modern és iparosodott világtól, és szeretetteljesen kezelik őket a családunk gazdái, akik mindig is életüket a...
Olaszország, Anghiari
A Faggeto mezőgazdasági vállalkozás főként extra szűz olívaolajat termel. Az egész termelési folyamat a vállalat területén zajlik, az olívák betakarításától kezdve a préselésig, amely a vállalati olajprésben történik. Az olajprés folyamatos működésű, és az olaj kinyerése teljesen hidegen történik. A vállalat emellett péksüteményeket is készít, amelyeket főként extra szűz olívaolajjal és a saját...
Olaszország, Saracena
... megőrizzék a minőségét, és átadják a frissességét a termelt olajnak. Az így nyert pépből kinyerik a „mustot”, amelyet centrifugálással választanak el. Az így nyert olajat nem szűrik, csak természetes ülepítésnek vetik alá (a palackok alján lévő esetleges szennyeződések éppen a természetes ülepítésnek köszönhetők), ami kiemeli az ízét, illatát és megőrzi tápláló tulajdonságait. KÜLÖNLEGES MEGJEGYZÉSEK: a CHIARAMONTE extra szűz olajat különleges olajbogyóból nyerik.
... következik a klasszikus clementine, amely novembertől decemberig tart, végül a késői fajták, mint az ernandina, amely február végéig érkezik. A citrusfélék termelését két narancsfajtával egészítjük ki, egy korai és egy késői fajtával, az első a new Navel, a második pedig a tarocco. Ettől az évtől kezdve az extra szűz olívaolaj termelésére is fókuszálunk, természetesen ez is bio.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play