Olaszország, Macerata
...elvitelre készült ételekkel. A klasszikus fogások mellett frascarelli, polenta baccalával, borjútrippa és bab füstölt húsokkal. 2007-ben alakult Agnese és Mario által, akik a maceratese hagyományos konyhát kínálják, ahol a régi ízeket kiemelik és egyedivé teszik. Az évek során Agnese és Mario a minőség és ár terén kiemelkedtek, nagy sikereket értek el cateringben, születésnapi bulikon, esküvőkön és keresztelőken. Valódi, mint otthon lenni!
Olaszország, Langhirano
...Több mint 40 éve a Monica & Grossi Parma Dop sonkát, nyers sonkákat és főtt sonkákat gyárt. Ezen kívül forgalmazza a Prosciutto crudo di San Daniele-t, speck-et, füstölt sonkát, culattát, culatello-t bőrrel. Kiváló minőségű hazai húsokat választanak ki, amelyeket nagy tapasztalattal rendelkező sonkakészítők dolgoznak fel, és az ideális langhiranoi éghajlatú szellős helyiségekben érlelnek. Az...
Portfólió (3)
Olaszország, Reggio Emilia
AZ ITALIA NET FOOD SNC változatos etnikai élelmiszertermékeket kínál a világ különböző részeiből: - Zöldségkonzerv - Harissa szósz - Hal konzerv: tonhal, szardínia, makréla, szardella - Füstölt hal - Olíva - Fűszerek - Lekvárok - Olíva- és növényi olajok - Gyümölcslevek - HALAL felvágottak - Sajtok - Tészták, rizs és kuszkusz - Szárított gyümölcsök - Dátumok - Hagyományos édességek - Keleti péksütemények - Brik lapok...
Olaszország, Termeno
Családi vállalkozás vagyunk az 1980-as évek eleje óta, most már a harmadik generáció is a fedélzeten van. Széles választékot kínálunk húsipari termékekből. Füstölt szalonnától, füstölt bacontól kezdve, különböző sonkákon és kolbászokon át, egészen a szalámiig és más ínycsiklandó finomságokig. Különösen a további feldolgozásra szánt termékek, például a szeletelésre alkalmas speck mattonella...
Olaszország, Favara
Az Altamarea 1996 óta kizárólag füstölt tengeri termékeket gyárt. Egyre inkább vegyi és ipari élelmiszerpiacon az Altamarea megőrizte kézműves gyártási folyamatát, garantálva a termék természetes füstölését, ezzel megkülönböztetve magát a versenytársaktól. A füstölés egy ősi tartósítási és ízesítési folyamat, amelynek eredménye nem standardizálható, hanem teljes mértékben a dolgozók képességeire...
Olaszország, San Rocco a Pilli
...- kézműves tészta saját, kőmalomban őrölt lisztünkből, friss és száraz bio tészta - a mi BioLaboratóriumunkban, a Le Casacce birtokon feldolgozva - Chianti kis csicseriborsó - kis változatos lencse - tönkölybúza és gyöngyárpa - füstölt árpa - hántolt köles - kőmalomban őrölt gabona- és hüvelyes lisztek - gabonapehely - toszkán levesek - Turisztikai vendéglátás: Sienában a Vigliano bioagriturizmusban...
Olaszország, Siena
Cégünk, amely a nemzetközi piacon működik, a következőket tervezi és építi: füstölt és füst nélküli húsok, sonkák és sajtok szárítására és érlelésére szolgáló berendezések; fagyasztó berendezések; élelmiszer-tároló kamrák; légkondicionáló rendszerek; tiszta szobák; hűtőalagút, fagyasztás, pasztörizálás és még sok más.
Olaszország, Cisliano
... kultúrával zajlik földmedencékben, korlátozott népsűrűséggel. A vállalat friss vagy hideg füstölt tokhalat forgalmaz, főként szibériai tokhalat, de legfőképpen szibériai és orosz (osztriga) kaviárt. A kaviár különlegessége a frissessége és a tartósítószerek hiánya. A kaviárt kézműves módszerekkel dolgozzák fel, hagyományos eljárások szerint, és minden alkalommal a legjobb minőségű állatokat választják...
Olaszország, Bagnolo San Vito
A Tejfa egy olasz élelmiszer- és italforgalmazó vállalat. Az élelmiszeriparban olyan termékek forgalmazásával foglalkozunk, mint: Sajtok: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola édes és csípős, füstölt scamorza, Caciocavallo Sonkák: San Daniele sonka, Parma sonka, Nemzeti sonka, mec sonka és téglalap alakú sonka Általános felvágottak: speck, mortadella...
Portfólió (2)
Olaszország, Pieve Tesino
Kézműves füstölt húsáruk gyártása, köztük a Tesinóból származó utánozhatatlan speck.
Olaszország, Porcia
Olaszország, Ravenna
Olaszország, tivoli
Tengeri termékek gyártása és forgalmazása...
Olaszország, Bisceglie
Friss és fagyasztott tengeri ételek, valamint nem fagyasztott élelmiszerek import-exportja.
Olaszország, Crespadoro
Termelés - friss és füstölt pisztráng értékesítése...
Olaszország, Gragnano
...L'Ostricaio srl egy évtizedek óta a tenger gyümölcseinek, homároknak és minden élő és füstölt rákfélének a tisztítására, feldolgozására és szállítására specializálódott vállalat. A cég a római Egészségügyi Minisztérium által 506 CSM azonosító számmal van nyilvántartva, és minden élelmiszer-minőséggel kapcsolatos érvényes engedéllyel látja el ügyfeleit. A vállalat tisztítóberendezésekkel...
Olaszország, Barletta
...Jelenleg a borbolt történelmi polcain körülbelül 3000 címke található, és a bor iránti szenvedély, a szőlőfajták, a terroir és a feldolgozási és tárolási módszerek ismerete folyamatosan befolyásolja ajánlatainkat. A borboltban megtalálhatja legjobb választásainkat a fehér és vörös borok, nemzetközi borok, prémium és évjáratos borok, pezsgők, habzóborok, párlatok, érlelt és füstölt whiskyk, valamint a legjobb hazai és külföldi márkák közül a grappa között.
...Füstölt és főtt pisztrángok gasztronómiák és Ho.Re.Ca számára ISO 22005:2008 DTP 035 CSQA "Ellenőrzött élelmiszerlánc" Oscar Green 2010 döntős "túl a láncon" Füstölt pisztrángok és pisztrángfilék hideg és meleg füstöléssel, gőzölve, rögzített és változó súlyú gratinálva.
Olaszország, San Daniele Del Friuli
Pisztácia és más füstölt halak...
FÜSTÖLT ÉS JÓ DOLGOK...
Olaszország, Seriate
Mozzarella gyártása és értékesítése pizzériák számára, bocconcini, füstölt sajt és scamorza, ricotta, vaj és preziosella.
A nyersanyagok nemzetközi beszerzése folyamatos. A világ bármely órájában dolgozunk azon, hogy a termékek a lehető legrövidebb időn belül megérkezzenek. A termékeink típusai lényegében 5 kategóriába sorolhatók: Élő termékek, friss termékek, tenyésztett termékek, fagyasztott és mélyhűtött termékek, tartósított és füstölt termékek.
Olaszország, Melzo
... Sant'Antonio 43 szám alatt található Melzóban, Milánó megyében. A pizzák feltétei mind olasz eredetűek, és tartalmazzák a DOP búza mozzarellát, a fior di latte mozzarellát, a füstölt provolát és a DOP bio extra szűz olívaolajat. További információkért vagy asztalfoglalásért hívja a 3667146300-as számot.
Olaszország, Castelnuovo Rangone
A Giul Ltd gondosan kutatja a legjobb élelmiszereket, amelyek az olasz piacon elérhetők. Nem csupán egy egyszerű viszonteladó cég vagyunk, projektünk a kutatásból, a gasztronómiai termelőkkel való kapcsolatok kialakításából született, legyen szó borászról, élelmiszerről vagy zöldség-gyümölcsről, a régi, kedves mezőgazdasági vállalkozásokról, de foglalkozunk a történelmi márkákkal is, tesztelve mag...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play