Olaszország, Bagnatica
... meghaladja az 5%-ot. Berendezéseink olyan vállalatok számára készülnek, amelyek különösen mechanikai és hideg kinyerési eljárásokat alkalmaznak, kizárva a oldószeres vagy kémiai reagensekkel történő kinyerést. A legfontosabb innováció, hogy a törés hideg nyomással történik, és nem kalapácsos őrléssel, így a préselési folyamat kezdetén a feldolgozandó termék pépje elválik a magtól, amelyet ezután külön őrölnek és pellet formájában ürítenek ki.
Olaszország, Roma
A vegyszermentes módon művelt, évszázados olajfákból hideg sajtolással készítjük el extra szűz olívaolajunkat, kézműves gyártási módszerekkel, tiszteletben tartva a hagyományokat és a leginnovatívabb minőségi standardokat. Az olívák betakarítása valóban a megfelelő érési időket követi. Ezt követően, két órán belül megkezdődik a préselés. Így az olaj megőrzi minden tápanyagát, mint például a polifenolokat és más természetes antioxidánsokat, amelyek végül az olajnak a frissen szedett zöld olíva jellegzetes ízét adják.
Olaszország, Marnate
Tervezés, anyagok azonosítása általában, hőszigetelések (meleg és hideg - akusztikus - kriogén - korróziógátló) szállítása és telepítése. Ipari kategóriák: Olaj- és gázipar, Gyógyszeripar, Energiatermelés, Hajózási és tengeri ipar, Építőipar, Élelmiszeripar...
... olívaolajat a saját sajtolónkban állítjuk elő, amelyet kifejezetten azért hoztunk létre, hogy a fogyasztónak egy rövid ellátási láncból származó, valóban helyi terméket kínáljunk. Az egyetlen célunk, hogy az olívabogyók betakarításától a hideg sajtolásig egy kiváló és abszolút minőségű terméket állítsunk elő. Főként azokhoz a fogyasztókhoz fordulunk, akik az életminőségükre figyelnek, és az...
Olaszország, Loreto Aprutino
... földje szerves anyagokkal van trágyázva, míg a növények semmilyen növényvédő kezelésnek nincsenek alávetve, teljes mértékben tiszteletben tartva a biológiai termelésre vonatkozó szabályokat. Az olajbogyók préselése szigorúan 24 órán belül történik a betakarítást követően, hideg sajtolási folyamat révén. A végtermék egy kiváló minőségű extra szűz olívaolaj, amely közepes gyümölcsös aromával rendelkezik, fűszeres jellegű, articsóka ízjegyekkel és keserű, csípős árnyalatokkal. Javasolt párosítani gabonafélékből vagy hüvelyesekből készült levesekkel, sült ételekkel és salátákkal.
Olaszország, Belmonte Mezzagno
Biológiai szicíliai extra szűz olívaolaj. Az Oliosa egy fiatal vállalat, amely a szicíliai extra szűz olívaolaj értékesítésére és forgalmazására specializálódott, amelyet Palermóban állítanak elő és palackoznak. Egy biológiai olaj, amely mentes a peszticidek vagy más káros anyagok nyomaitól, hideg préseléssel készült szicíliai olívabogyóból, intenzív illattal és határozott ízzel, 750-500-250-100 ml-es palackokban kapható, valamint fokhagymás, csípős, bazsalikomos, citromos, zsályás, rozmaringos és oregánós ízesített változatban is elérhető.
Olaszország, Castelfidardo
...A fruttonero termékek sajátosságainak köszönhetően egyaránt alkalmasak gyermekek, felnőttek és idősek számára, minden bőrtípusra alkalmazhatók, az arcra, ajkakra, testre és hajra egyaránt. Az olajok és vajak hideg sajtolással készülnek, megőrizve a termékben található összes természetes hatóanyagot.
Olaszország, Velletri
Hideg préselés - Olaj értékesítés...
Olaszország, San Cipriano Picentino
Az Elia család 1909 óta kiváló minőségű extra szűz olívaolajat állít elő, amelyet a gyümölcsök szüretelésével és a következő 24 órán belüli feldolgozással készítenek, hideg sajtolással és malommal. Az olajbogyó fajtái a Rotondelle és a Frontoio. A minőségellenőrzés tanúsítványa, a szüret és a feldolgozás nyomon követhetősége (APROL Salerno, Az olaj nyomában) biztosítékot nyújt az előállított olaj...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play