Olaszország, Orsogna
...SÓSPRAY TERMÉSZETES ÍZEKKEL CSÖKKENTETT NÁTRIUMTARTALOM -70% NUTRACEUTIKUM - AJÁNLOTT MAGAS VÉRNYOMÁSÚAKNAK IDEÁLIS AZ ÉTTEREM ÉS PIZZERIA SZÁMÁRA, HOGY A TÁNYÉROKNAK AROMÁS ÉS ÍZLETES KIEGÉSZÍTÉST ADJON. KIVÁLÓ SÜLT ÉS GRILLEZETT HÚSOKRA...
Portfólió (9)
Olaszország, Ponte Galeria
A Nipponia egy utazás a japán kulináris kultúrában, 30 éve van jelen az élelmiszeriparban. A Nipponia egy forradalmi vállalat az etikában, amely komolyságból és megbízhatóságból, valamint tapasztalt személyzet által nyújtott szolgáltatásból és ügyféltámogatásból áll. Nincs piaci lehetőségek által diktált improvizáció, csak a legfontosabb exportkonyhák és végtelen evolúcióik mélyreható ismerete. A ...
Portfólió (8)
Olaszország, Castelfidardo
...Közepesen gyümölcsös extra szűz olívaolaj, gyógynövényes árnyalatokkal és zöld mandula utóízzel. Ajánlott sült halhoz, első fogásokhoz, köretekhez és vörös húsokhoz.
Portfólió (4)
Olaszország, Matera
...A pizza után, amely az olasz kulináris hagyomány második legfontosabb étele, a sült panzarotto Dél-Olaszország tipikus étele. Sült pizza tésztából készül, valódi mozzarella és paradicsom töltelékkel. Minden hozzávaló kizárólag olasz. A Panzarotto kapható "előfőzött" változatban és "nyers" változatban is, 35 gr-tól kezdődően.
Portfólió (4)
Olaszország, Acicastello
Cégbemutató Az olasz kiválóságok valóban végtelen számú terméket és nagy neveket jelentenek a festészet és az irodalom terén. Elég csak a világot megváltoztató nagy elmék, mint Leonardo Da Vinci, Archimedes, Verga, Pirandello neveire gondolni. A művészetben is Olaszország mindig a csúcson állt Michelangelo, Raffaello, Giotto, Bernini említésével, hogy csak néhányat említsünk. Hogyan felejthetnénk...
Portfólió (10)
Olaszország, Parma
A Greci Parma egy történelmi vállalat a "Food Valley"-ben, amely a friss és fagyasztott gasztronómia területén ismert, kiskereskedelem és vendéglátós szakemberek számára. Parmigiano Reggiano sajtot forgalmaz, amelyet a vállalat saját Greci Általános Raktáraiban érlelnek. Emellett húsokat is értékesít, amelyek a Parma tartománybeli állattartó telepekről származnak és állatorvosi felügyelet mellett ...
Portfólió (4)
Olaszország, Mirabella Imbaccari
A Macara ® egy mezőgazdasági élelmiszeripari márka Szicília belső területén, Mirabella Imbaccariban, az Imachara birtok földjén, Catania megyében található. A vállalat kiemelkedik az erősen kézműves feldolgozás megőrzésével, az innovációra és a biztonságra összpontosítva a termelési ciklus minden szakaszában. A teljes ellátási lánc követése, a mezőgazdasági termesztéstől a betakarításon át a feld...
Olaszország, San Donaci
...Szőlőfajta: 100% Negroamaro. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. A Negroamaro szőlő acélban történő erjesztésével készült, száraz és tartós ízű bor. A szaglás során piros gyümölcsök, mint a ribizli, fekete eper, szeder és meggy, valamint mediterrán cserjék balzsamikus aromái jelennek meg. A tanninok szerkezetének köszönhetően, amelyek nem túl tolakodóak, jó sokoldalúsággal rendelkezik, jól párosítható érlelt felvágottakkal és közepesen érlelt sajtokkal, húsalapú első fogásokkal, fehér és vörös húsokkal, mind pörkölt, mind sült formában.
Portfólió (5)
Olaszország, Trento
...A Barna Szósz sokoldalúsága teljes: tálalható sült húsokkal, párolt ételekkel és más fogásokkal, mint például vadhús, vörös és fehér húsok, tagliatelle, zöldségek, püré. Főzés közben kiválóan ízesíti a pörköltet és a párolt húsokat is. Oldj fel 35 g terméket ½ liter hideg vízben, majd folyamatos keverés mellett, mérsékelt lángon forrald fel 5 percig vagy tovább, amíg el nem éred a kívánt állagot. Párosítsd szeletelt húsokkal vagy más ételekkel. Pörkölt vagy párolt hús készítéséhez add hozzá a Barna Szószt Bauer úgy, ahogy van, vagy miután feloldottad vízben.
Portfólió (9)
...Szőlőfajta: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Szín: rubinvörös, ibolyás reflexekkel, az érlelés során gránátosra hajló | Illat: a bor nagy eleganciát sugároz. Érezhetők gyümölcsös aromák, mint a áfonya és a szeder, finom pörkölt és vaníliás jegyekkel | Íz: a szájban száraz, meleg és testes. A tanninok érezhetők, de lágyan, köszönhetően a barrique-ban való érlelésnek. ÉTELPÁROSÍTÁSOK: Kiváló bor sült húsokhoz, különösen sertéshez, bárányhoz és kecskéhez. Jól illik a vadételekhez is. Meditációs bor is.
Azonos termékek
Altropasso
Altropasso
Portfólió (1)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Olaszország, Catania
...Csokoládéval töltött tortácska különböző változatokban: belső töltelék Csokoládé; Ricotta; Pisztácia; Pisztácia és Ricotta. Magas szintű cukrászati különlegesség. Nyers vagy sült formában, forrón fogyasztandó. Megkülönböztető aromák. A tortácskát -18 °C-ra hűtik le, és speciális hűtőkamrákban tárolják. Ez a folyamat lehetővé teszi a magas minőségű termék előállítását. 12 darabos csomagolás 5 dobozban. A raklapozásért kérjük, lépjen kapcsolatba a kereskedelmi irodával a +39 3477240044-es telefonszámon.
Olaszország, Sassello
...A mi szarvasgombás gombakrémünk egyedi termék. Tökéletes kanapékra vagy pirítósokra aperitifként, tészták, rizottók, főtt/sült zöldségek, húsok vagy sok más recept kísérőjeként. Hűvös, közvetlen fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után olajjal lefedve hűtőben tárolandó, és néhány napon belül felhasználandó. ÖSSZETEVŐK: Gombák, szarvasgomba, extra szűz olívaolaj, só, természetes ízesítők Minőségmegőrzési idő: 30 hónap, különböző formátumokban elérhető...
Portfólió (9)
Olaszország, Colbordolo Di Vallefoglia
... szeleppel is, amely lehetővé teszi a megfelelő páratartalom és hőmérséklet fenntartását, így lehetővé téve a különböző ételek, például kenyerek, sütemények, sült húsok és pizzák sütését. A részletekre való figyelem mind a dizájnban, mind a használatban megjelenik, így már az első érintéskor is képes kifejezni a minőséget és a robusztusságot. A fogantyúk porcelánból készültek, és a sütő porfestett, ami lehetővé teszi, hogy ellenálljon a rendkívül magas hőmérsékleteknek, az időjárási viszontagságoknak és a véletlen ütéseknek.
Azonos termékek
Fás Sütők
Fás Sütők
Egyéb termékek
Fapellet Kazán
Fapellet Kazán
Portfólió (3)
...A név a Capone-ból származik, amely a szicíliai konyhákban akkoriban könnyen megtalálható volt bősége miatt. A capone-t paradicsommal és padlizsánnal tálalták. A múlt század elején az étel a népi kulináris hagyomány részévé vált, és a capone-t más zöldségekkel helyettesítették. A gondosan válogatott zöldségeket külön-külön sütik ki, majd egy különleges paradicsomszósszal főzik meg. Hozzávalók: 37% kockára vágott sült padlizsán, paradicsomszósz, napraforgóolaj, extra szűz olívaolaj, hagyma, zeller, olajbogyó, kapribogyó, cukor, természetes aromák, ecet.
Olaszország, Cavaria Con Premezzo
... könnyen felszerelhető élező egyszerűsíti a felhasználó munkáját, miközben fenntartja a termék tökéletes vágásának hatékonyságát; a golyóscsapágyakon elhelyezett tányér kiváló csúszást biztosít, és lehetővé teszi nehéz felvágottak, sült húsok, sajtok, halak, kemény húsok és egyéb termékek vágását. Bár kis gép, a nagyobb szeletelők előnyeivel és építési pontosságával rendelkezik. Műszaki jellemzői...
Portfólió (72)
... darabokban kötve Juh bél: - Különböző kaliberű kosbél Kiegészítő termékek a húskészítmények feldolgozásához: - Különleges sózók és készítmények húskészítményekhez - Mindenféle fűszer - Zsinórok és kötelek minden felhasználásra - Rugalmas hálók húskészítményekhez és sült ételekhez Tengeri só Bor ecet Professzionális használatra készült késkészlet Húskészítési kiegészítők és ruházat...
A mi laboratórium, ahol kézműves termékeket állítunk elő, kizárólag első osztályú összetevőkből, hozzáadott tartósítószerek nélkül, amelyek laktózmentesek, tejmentesek és tojásmentesek. A következő termékekről van szó: első fogások, második fogások, köretek, töltött vagy töltésre váró szendvicsek, kenyerek, pizzák és édességek, sült ételek, rusztikus ételek, karácsonyi és ünnepi édességek. A...
A Pizzeria da Giorgio kényelmes, légkondicionált környezetben várja vendégeit, nyári kerttel. A pizzeria trattoria különleges és ízletes fával fűtött kemencében sült pizzákat és tipikus mantovai ételeket készít. A helyszín délben is kínál pizzát, és elvitelre is szolgáltat pizzát és étkezéseket. A Pizzeria da Giorgio Roverbellában található, Mantova megyében.
Olaszország, Siena
... húsának feldolgozása történik, egy több mint 40 hektáros ősi tölgyerdőben, 700 méter magasan, a Barbischio dombjain Gaiole in Chianti közelében. Ebben a térben az állatok szabadban élnek, egy kiváló természeti értékű erdős környezetben, ahol vezetett túrákat szerveznek. A hús feldolgozása után a szabadban nevelt sertések sonkái hosszú érlelésre kerülnek a Radda középkori falai között, a 16. századi régi pincében. Ízletesek a pulyka sült, a karaj és a porchetta is, amelyeket szeletelve kínálnak fogyasztásra.
Portfólió (2)
Olaszország, Milano
... vonzó, zsíros és cukros termékekre épül. A CineSnack ajánlata valójában ízletes, NEM SÜLT, GLUTÉNMENTES, BIO, VEGÁN, 100%-ban TERMÉSZETES snackekből áll, de emellett EREDETI és INNOVATÍV is az organoleptikus fronton, tanúsított minőséggel és kiváló megjelenéssel, amely akár testreszabható is. Az ízletes falatok széles, nemzetközi és igényes közönség számára vonzóak. Tökéletesek ínycsiklandó...
Olaszország, Sant'arcangelo Trimonte
... számára készülnek, csakis tiszta alapanyagokból készülnek, a legautentikusabb nápolyi receptek szigorú betartásával. Nagykereskedelmi és vendéglátóipari ellátásra: a valódi nápolyi pizzát, a panuozzót, a saltimbocca alla napoletanát, a töltött calzonét, a sült ételeket és sok más terméket elhozhatja a cash & carry-be, éttermébe, pizzériájába vagy szupermarketjébe: az ügyfelei az első falat után imádni fogják őket!
Olaszország, Brescia
... minőségére és a különböző táplálkozási igényekre: elérhetők gluténmentes, vegán, pálmaolaj nélküli, bio, nem sült, egészséges snackek, amelyek mindenki számára alkalmasak. Az e-kereskedelemben lehetőség van egyedi termékek vagy kedvezményes csomagok vásárlására, amelyek segítenek a termékek készleten tartásában kedvező áron. A cég termékei közül kiemelkednek: a Risibisi csomagolt snackek...
Portfólió (10)
Olaszország, Pisa
... bevezettük a szeletelt pizzát és a házhoz szállítást, amely a téglalap alakú pizzák készítésére specializálódott, ideális különleges eseményekhez, valamint a normál és maxi tégla pizzát, raguval töltött arancinit, sült panzerottit, töltött pucce-t, cecinát, töltött schiacciatinát, akár porchettával is. A pizzéria mellett egy trattoria, rosticceria, meleg étkezde és étterem is létrejött, ahol...
Olaszország, Aprilia
... tapasztalatát a konfetti és más édességek gyártásában. Egy nap, 1995 szeptemberében, több próbálkozás után, MAESTRO SOR FELICE létrehoz egy pralinét, amely egy fából sült Santos kávészemből készült, és ízletes étcsokoládéval van bevonva. Nem sokkal később ezt a pralinét "Cioccafè" néven fogják ismerni. A termék azonnal óriási sikert arat: új gépeket vásárolnak, növelik a személyzetet, és a Cioccafè...
Olaszország, Coriano
...laboratórium nélküli fagylaltozók, szállodák, éttermek, pubok, bárok, kávézók, teázók, csokoládéboltok, cukrászdák, gasztronómiák, sült ételeket árusító helyek, pizzériák, iskolák, valamint általános Ho.Re.Ca. forgalmazók, továbbá cöliákiásoknak szánt termékek forgalmazói. Lépj velünk kapcsolatba további részletekért.
Portfólió (1)
Olaszország, Velletri
...különböző méretű konferenciatermekkel, lifttel, TV-szobával és bárral várja vendégeit. Az estéket szép zenével és táncos estekkel színesítik, akár a szabadban is. Az étterem termeiben, amelyek 100-tól 250 főig terjednek, különféle római és kastélybeli specialitásokat, halételeket kóstolhatnak; esténként ízletes, fatüzelésű kemencében sült pizzát kínálnak, emellett banketteket és esküvői ebédeket is szerveznek.
Konyhánk tükrözi a hagyományt és a körülöttünk lévő területet. Menünkben sosem hiányoznak a húslevesben főtt cappelletti, tortelli, sütött tészták, sült húsok, ízlés szerint elkészített főtt ételek, a mi erdeink illataival (gombák és szarvasgombák), valamint széles választékban kínálunk pizzákat minden ízlésnek. A La Collina étterem, amely teljes mértékben családi vállalkozás, tipikus emiliai...
A Quartararo Pékség mindenféle kenyér és péksütemény, fatüzelésű pizzák és tipikus szicíliai cukrászati termékek előállításával foglalkozik, és nem csak ezekkel. Friss, ízletes és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készítünk péksüteményeket, mint például mindenféle friss kenyér egészen estig, grissinit, focacciát, tepsiben sült pizzát, sfincione-t, palermói rosticceriát és elvitelre...
Olaszország, Genova
...mindig tiszteletben tartva az alapanyagok belső ízét. MADDALENA NEGYED - Az Au Café étterem Genovában a ligur főváros stratégiai helyén található, félúton a Montaldo kilátó, az Akvárium és a híres Garibaldi utca között. GAZDAG ÉS VÁLTOZATOS - Az étlap húsételeket kínál, mint például a finom borágó ravioli raguval, és halspecialitásokat, a szárított halaktól a sült szardíniákig; a desszertek is népszerűek, kezdve a katalán krémmel. ELEGÁNS ÉS FINOM - Az étterem nagy gondossággal berendezett, pasztell árnyalatokkal, mint a bézs és a rózsaszín, és nagyon kellemes légkör jellemzi.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play