Olaszország, Trieste
...WECK® üveg befőttes üvegek rozsdamentes acél klipszes zárással, üveg tömítésekkel és fedőkkel, elérhetők az MCM Csomagolásnál: fedezze fel a híres Weck üveg befőttes üvegek választékát. Stérilizáljon teljes bizalommal és biztonsággal a híres WECK® márka üvegeivel. Ezeknek a befőttes üvegeknek és palackoknak a tömítése természetes gumiból készült. Minden WECK® üveg garantáltan biszfenol-, ftalát-, ólom- és PET-mentes.
Olaszország, Leini
...A PTFE az egyik legismertebb és leggyakrabban használt fluoropolimer, széleskörű alkalmazásokban. Ez egy olyan anyag, amelyet gyakran választanak csúszási alkalmazásokhoz, különösen agresszív kémiai környezetekben. FŐBB JELLEMZŐK nagyon jó elektromos szigetelés, nagyon jó csúszási és kopásállósági tulajdonságok, intrinzikusan lánggátló, folyamatos üzemeltetési hőmérséklet akár 260 °C-ig, nagyon jó kémiai ellenállás, UV- és időjárásálló CÉLIPARI ÁGAZATOK légiközlekedési és űripar kémiai ipar élelmiszer-technológia kriofizika általános mechanika félvezető ipar...
Portfólió (21)
...tubuláris filmtekercs: méretek: 700 mm-től 2000 mm-ig vastagságok: 10-től 150 mikronig anyagok: Biológiailag lebomló, HD polietilén, HD polietilén színek: természetes, fehér, világoskék, zöld, sárga, fekete, magenta, lila...
Portfólió (11)
Olaszország, Giulianova
...Biológiailag lebomló, egyszer használatos tányérokat keres egy ünnepséghez vagy öko-barát vásárhoz? Itt széles választékot találhat biológiailag lebomló és komposztálható tányérokból, tálcákból és tálakból, különböző méretekben, amelyek alkalmasak mindenféle élelmiszer tárolására. A cellulóz pépből készült tányérok rostokból és néhány mezőgazdasági termelés, például cukornád és bambusz feldolgozási hulladékaiból készülnek. Válaszd a természetes cselekedet szépségét!
Olaszország, Besnate
... LTW kerekek egy speciális sorozatú konzolba illeszthetők, amelyek magas/alacsony hőmérsékletekhez készültek, és kifejezetten arra lettek tanulmányozva és gyártva, hogy megfeleljenek a hőmérsékleti és pékségi/élelmiszeripari felhasználások széles variabilitásának. A konzolok teljesen tanúsítottak, és élelmiszer- és egészségügyi minőségű rozsdamentes acélból készülnek AISI 304 / 316, és elérhetők metrikus és hüvelykes szabvány méretekben, valamint kaphatók dupla rétegű horganyzott préselt acélból is.
Portfólió (10)
Olaszország, Bologna
... gyorsan száradóktól kezdve a pigmentáltakon át a természetes tintákig, amelyek ideálisak élelmiszer-csomagoláshoz. A Domino deflessziós tintasugaras ipari jelölők képesek bármilyen típusú anyag (karton, üveg, PET vagy műanyag) jelölésére, így tökéletes megoldást jelentenek azoknak a vállalatoknak, amelyek gyors jelölésre és mindig éles, pontos kódolásra van szükségük.
Portfólió (16)
Olaszország, Mirabella Imbaccari
...Kézműves gondossággal készült, szicíliai fűszernövényekkel és fűszerekkel gazdagított keverékeink, melyek tele vannak illattal és aromával. Tartalmazza: Hal fűszerkeverék, Burgonya fűszerkeverék, Szósz fűszerkeverék, Spagetti fűszerkeverék. Elengedhetetlenek a konyhában, hogy minden ételnek ízt és aromát adjanak. A különbség a természetes és illatos fűszernövényeinkben rejlik, amelyek lehetővé teszik, hogy autentikus szicíliai ízű fűszereket kínáljunk. Üvegben, adagolókkal, PET tartályban és tasakokban kaphatók. Kiskereskedelmi, szaküzletek, gasztronómiák, GDO, nagykereskedelmi formátumok.
Olaszország, Trento
...A klasszikus ízek kedvelőinek! Hagyományos módon készült: első osztályú hús és zöldségek keveréke, extra szűz olívaolajjal, ízesítők és vegyi adalékanyagok nélkül, hozzáadott monoszódium-glutamát nélkül, hidrogénezett zsírok nélkül* és jódos só helyett sima só. Az intenzív és természetes íz a Bauer különleges, lassú és kíméletes feldolgozásának köszönhetően megmarad, amely megőrzi minden...
Portfólió (9)
Olaszország, Milano
...A Biotek egy innovatív start-up, amely elsősorban az élelmiszeripari termékek előállításában alkalmazott innovatív technológiák tanulmányozására és fejlesztésére összpontosít. A vállalat fő küldetése a Made in Italy termékek értékesítése, különös figyelmet fordítva a fermentált fekete fokhagyma előállítására, amely egészségesebb táplálkozást céloz meg. A NeroSano képviseli a fő márkát, amelynek termékei természetes fermentációs folyamatból származnak, és egy szakértőkből álló csapat gondoskodik róluk, hogy garantálják a minőséget, az exkluzivitást és a kifinomultságot.
Portfólió (7)
Olaszország, Montalto Uffugo
...Olasz napraforgó paradicsom. Az egyik legízletesebb termék, amelyet a kalábriai és pugliai mezőgazdasági hagyomány hagyott ránk. Természetes módon napfényen szárítják, és különféle receptekben felhasználhatók. Ideális csomagolás a család számára.
Portfólió (19)
Olaszország, Catania
...Élelmiszer különlegesség, amelyet szicíliai meztelen árpa teljes kiőrlésű lisztjéből készítenek. Csak természetes módszerekkel termesztett szicíliai árpa, kézműves feldolgozás, bronzra húzva, lassú szárítás, kézzel csomagolva.
Portfólió (8)
Olaszország, Nocera Inferiore
... különböző termelési igényekhez igazodnak, és a következőket foglalják magukban: • Új termékek kutatása, mind természetes, mind szintetikus (természetes aromák és azonos természetes aromák); • Alkalmazási tesztek laboratóriumban és előkészítési módszerek a késztermékeken; • Az aromás frakciók integrálása más szükséges összetevőkkel a késztermék előállításához. A Vi.Sa. Srl 2003-ban elérte az...
Olaszország, Milano
Az Itochu Italiana 1858-ban alakult Osaka-ban. Az évek során a társaság fejlődött, és szinte minden országban alapított egy saját leányvállalatot. Különböző tevékenységekkel foglalkoznak különböző iparágakban, a fagyasztott halaktól a selyemig. Állateledelt, nylon fonalakat, aramid szöveteket, csavart poliészter fonalakat, természetes, mesterséges és szintetikus textilrostokból készült fonalakat...
Olaszország, San Giorgio Delle Pertiche
... kifejlesztésében, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek. Rizs-, kukorica- és sok más gabonaféléből készült puffasztott termékek gyártói vagyunk, édes, sós és ízesített változatokban. Termékeink kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek minden egyes fázisban, és 100%-ban természetes módon, gluténmentesen, cukor nélkül, alacsony sótartalommal, vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmasak, és ami a legfontosabb, színezékek nélkül készülnek.
Olaszország, Monselice
... hagymával. Minden termékünk vegán, és jellegzetes, megkülönböztethető ízük a különleges feldolgozásnak és az Euganei-dombok sajátos éghajlatának köszönhető. A 12 órás természetes fermentáció után a tésztát anyakovászos élesztővel és válogatott természetes összetevőkkel dolgozzák fel, majd a tészta megfelelő pihenési ideje után a finomságokat kézzel formálják meg mesterszakácsaink egyesével.
Olaszország, Corato
... klimatizált környezetben található, biztosítja a termékek megfelelő tárolását a feldolgozás és a tárolás során. A Falco a céljai elérése érdekében egy élelmiszer-kémiai és technológiai laboratóriumot vesz igénybe, amelyet magasan képzett személyzet támogat, és amely folyamatosan figyelemmel kíséri a bejövő nyersanyagokat és a késztermékeket kémiai-fizikai és mikrobiológiai vizsgálatok révén. A hatályos jogszabályok betartásával a laboratórium biztosítja a termékek minőségét és a gyártási folyamat ellenőrzését.
Portfólió (1)
Olaszország, altamura
...a Unibrands a márkáival ma már az egyik legfontosabb szereplő a tipikus és péksütemények élelmiszeriparában. Rendkívül erős szakértelemmel rendelkezik a tipikus kenyerek, focaccia, panfocaccia, pizzák, taralli, kekszek, tészták, hűtőn kívüli készételek, tartósítószerek és szószok gyártásában, amelyeket kizárólag Dél-Olaszország területén készítenek, még mindig a régi szabályok szerint: egyedi, kiváló minőségű alapanyagok, lassú természetes kelesztés és kézműves feldolgozás. A termelés és a termékeink forgalmazásának gondos figyelme a legjobb beszállítók közé emel minket.
Portfólió (3)
... Aspromonte alacsony tengerparti hegyei határozzák meg. A környezetet tehát egy specifikus hegyvidéki morfológia jellemzi, mediterrán éghajlati sajátosságokkal: ez lehetővé teszi a széles választékú, kiváló minőségű mezőgazdasági termékek, különösen zöldségek és gyümölcsök jelenlétét. Bio lekvárok hagyományos feldolgozási folyamatokkal, kizárólag természetes elemekkel, tartósítószerek nélkül, és...
Olaszország, Sammichele Di Bari
...hogy durva, porózus és rugalmas tésztát kapjunk, amely kiválóan megtartja a főzés során és a legjobban megőrzi a fűszereket. A péksütemények (Taralli és más formák) magas minőségű természetes összetevők felhasználásával készülnek, és egy innovatív gyártási folyamat révén ízt és illatot adnak a tarallónak. A cég IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO tanúsítvánnyal rendelkezik.
Olaszország, Reggio Emilia
Európa-szerte B2C értékesítésre specializálódott e-kereskedelmi oldal az olasz élelmiszer-völgy gasztronómiai különlegességeivel, amelyeket az Emilia Romagna 0 km-es, válogatott cégei állítanak elő. Kóstolóink a legjobb különlegességeket választották ki a hagyományos Emiliai ízek közül. Ezek azok a gasztronómiai termékek, amelyeket nap mint nap fogyasztanak a Food Valley asztalain. Parmigiano...
Portfólió (10)
Olaszország, Monte Santa Maria Tiberina
A New Flavours Umbria szívében, a természet érintetlen szépségében és a föld csodálatos illatai között született. Küldetésünk a természetes élelmiszer-aromák, biológiai élelmiszer-aromák, kivonatok, esszenciák és félkész termékek előállítása, amelyeket az élelmiszeriparban használnak. Mindig is kreativitással és szenvedéllyel orientálódtunk a kutatás felé. Csapatunk olyan emberekből áll, akik a...
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
... és helyi fajta, amely hozzájárul a termék magasabb minőségéhez), a CCPB által tanúsítva, palackokban és dobozokban, fekete/zöld olívabogyó pástétom, természetes citrom, chili, rozmaring, bazsalikom és fokhagyma ízesített olaj; asztali olívabogyók. Termékeinket magas minőségi és élelmiszer-higiéniai szabványok szerint állítjuk elő és palackozzuk. Az olívabogyók előkészítésének minden fázisát, a...
Portfólió (2)
...természetes illóolajok az italipar számára; természetes aromák az italipar számára; aromák az élelmiszeripar számára; aromák fagylaltokhoz; ellátmány az italipar számára; ellátmány az élelmiszeripar számára; természetes adalékanyagok az élelmiszer- és konzervipar számára; esszenciák az italipar számára; fitoterápiás származékok. Az Augusto Bellinvia cég székhelye a Via Giacosa 9 szám alatt található Rivoliban (TO).
Olaszország, Vaiano-Loc. La Foresta
...egyedi és megkülönböztethető ízű, gondosan válogatott gasztronómiai termékekkel, teljes mértékben tiszteletben tartva az eredeti paraszti hagyományokat és azokat, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel végzik munkájukat. Sonkák, kolbászok, virslik, capocollo, finocchiona, pancetta, juh- és tehéntejből készült sajtok csak néhány a vállalat által előállított számos élelmiszer különlegesség közül...
Olaszország, Mestre
... Alfa, Terpinolén, Tetrahydrogeraniol, Timol Terpenek Anizs, Terpenek Citronella, Terpenek Eukaliptusz, Terpenek Édeskömény, Terpenek Levendula, Terpenek Citromfű, Terpenek Litsea cubeba, Terpenek Citrom, Terpenek Menta, Terpenek Oregánó, Terpenek Rozmaring, Terpenek Spigo, Terpenek Kakukkfű, Természetes antioxidáns, Karnosinsav, Karniszol, Tintahal fekete, Pisztácia Paprika oleoreszin, Paprika, Sáfrány, Fűszerek, Természetes bél, Tintahal fekete, Fekete szósz, Zöld szósz, Paella szósz, Rák szósz, Algás szósz. Filzetta, baggetta, Szárított gyümölcs, dehidratált zöldségek, Élelmiszer konzerv...
Olaszország, Barberino Tavernelle
Ma a Deta Párlat tevékenysége elsősorban a borászati termékek és melléktermékek (szőlőmaradék, borseprő és bor) feldolgozására összpontosít a Grappa, élelmiszer- és ipari felhasználásra szánt alkohol, borpálinka és brandy előállítása érdekében. Továbbá kalcium-tartátrát is termelnek, amely a természetes borkősav előállításának alapanyaga, valamint a szőlőmagokat, amelyeket az olajipar használ. Gyártásra és palackozásra kerülnek: toszkán grappák (chianti classico, brunello di montalcino), likőrök (limoncello és amaro), gin, etil-alkohol és sok más termék.
Olaszország, Acquaviva Picena
...tízéves tapasztalat a félkész termékek, ízek és élelmiszer-összetevők területén A GOODAS cég több mint 20 éve megbízható tapasztalattal rendelkezik a félkész termékek, természetes ízek és "clean label" élelmiszer-összetevők területén. A megszerzett számos tanúsítvány egyre növekvő figyelmet és igényt tükröz a társadalom egyre sürgetőbb élelmiszer-biztonsági, minőségi, egészségügyi és környezeti...
Portfólió (3)
Olaszország, Compiobbi
... hűtőközegekkel is, mint például szénhidrogének (HC), ammónia (NH3) és különösen szén-dioxid (CO2). A javasolt megoldások között szerepelnek olyan rendszerek, amelyeket soros vagy párhuzamos kompresszorokkal terveztek, hogy megfeleljenek a hűtési és légkondicionálási igényeknek bevásárlóközpontokban, szupermarketekben, hipermarketekben és logisztikai központokban, valamint hűtési rendszerek gyógyszeripari termékek kriokonserválására és fagyasztására, szénhidrogének szállítására szolgáló rendszerekhez, valamint élelmiszer-feldolgozó üzemekhez, mint például sonkagyárak és sajtkészítők.
Olaszország, Termini Imerese
...sommacco növények, illóolaj és sommacco aromás víz. Folyamatosan új termékeket innoválunk és fejlesztünk Élelmiszer-kiegészítők Sütőipari termékek (kekszek, ropogósok, grissini és torták) sommaccoval, sommaccos cukorkák Fűszerkeverékek ízesítéshez Fűszerkeverékek koktélokhoz Fejlesztünk egy CONCE termékcsaládot BŐR ÉS TEXTÍLIÁK számára sommacco levelekkel. A kozmetikában alkalmazni fogjuk a sommacco...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play