Olaszország, Cerreto D'esi
...A Shoblo cég az évek során szerzett tapasztalatból született, amely a háztartási gépek javítására és kereskedelmére épül. Fő tevékenységi körünk azok a nagy háztartási gépek, amelyek különböző okok miatt: lassú mozgás, elavultság, szállítási sérülések, készletkiárusítás, már nem kerülhetnek a kiskereskedelmi piacra. Ezzel kapcsolatban elkezdjük a Shoblo márkájú termékek importálását. Mindig nyitottak vagyunk új beszállítók értékelésére, figyelembe véve, hogy az éves termékkezelés körülbelül 10.000/15.000 darab.
Olaszország, Borgorose
... keresőmotorokban való jobb helyezés érdekében (SEO - Keresőoptimalizálás), valamint a weboldalak népszerűsítésével a közösségi hálózatokon (SMM - Közösségi média marketing), és végül a elért eredmények elemzésével zárulnak. Szolgáltatásaink évek során felhalmozott tapasztalat eredményei, amelyeket egy lassú növekedési és képzési folyamat során szereztünk. Magas szaktudással rendelkező szakembereket...
Olaszország, Acireale
... figyelmet fordítunk, semmit sem hagyva figyelmen kívül. Édességeink valójában egy nagyon lassú előkészítés, folyamatos elkötelezettség és nagy odaadás, de legfőképpen a mi erős és jelentős szenvedélyünk gyümölcsei, amelyek alapvető összetevők egy egyedi termékhez, amely valódi és eredeti ízével, a hagyományoknak megfelelően készül.
Olaszország, Pieve Di Cento
Több mint húsz éve, négy generáció tapasztalatával és szakértelmével a Kiccocaffè mély és őszinte szeretetet ad át a kávé iránt, valamint a kávé feldolgozásának tudását és titkait, mindig a legjobb keverékeket előállítva. A Kiccocaffè kézműves pörköléssel foglalkozik, lassú pörkölési standardokkal, első osztályú nyersanyagok kiválasztásával, hogy különleges keverékeket állítson elő, különösen a...
Portfólió (10)
Olaszország, Como
...A 250 évvel ezelőtti recept képezi a Panettone Baj kiválóságának alapját, amely egy hagyományos milánói desszert, és amely egy kivételes anyatésztát és magas minőségű hozzávalókat ötvöz, kivételes kézművességgel. Az "anyatészta" 100 éves, és generációk óta gondosan őrzik a cukrászok. Folyamatosan fejlesztik és a legnagyobb gondossággal ápolják. A Panettone Baj lassú keverési folyamaton megy...
Olaszország, Rieti
...Minden húsdarab, minden zöldségfajta és az egyes receptekhez hozzáadott kiegészítők gondosan válogatottak, hogy a termék maximális minőségét garantálják. Az alapanyagokat először gőzölve főzik, hogy megakadályozzák a húsban természetesen előforduló potenciálisan patogén baktériumok szaporodását. Minden ételt külön-külön dolgoznak fel és főznek, majd egy lassú, alacsony hőmérsékleten történő...
... le, így nagyobb szilárdságot és edzettséget biztosítanak. Az acél lágyítása olyan feldolgozás, amelyet akkor végeznek, amikor az edzés hibákat okozott az anyagban. Ez a művelet az acél alacsonyabb hőmérsékletre történő felmelegítésével és lassú hűtéssel szobahőmérsékletre lehetővé teszi, hogy az acél nagyobb hajlékonyságot és alakíthatóságot nyerjen, így könnyen eltávolíthatók az edzés során keletkezett sorják.
Olaszország, Avigliana
SAJTMÁRKÁK A SAJTCSOMAGOLÁSHOZ, REGIONÁLIS SAJTOK JELLEGZETESSÉGEI, P.A.T. SAJTOK, DOP BIVALYMOZZARELLÁK, SZICÍLIAI SAJTOK, SARDÍNIAI PECORINÓK, TARTUFOS SAJTOK ÉS A LEGHÍRESEBB OLASZ SAJTOK. NAGY OLASZ HÚSÁRUHÁZAK TULAJDONOSAI: TANARA PARMAI SONKÁK, LASSÚ FŐZÉSŰ FŐTT SONKÁK, SAN DANIELE SONKÁK, VILLANI HÚSÁRUHÁZ, FIORUCCI HÚSÁRUHÁZ, NAGY OLASZ HÚSÁRUHÁZAK, ROVAGNATI, SAN MICHELE NYERS SONKÁK...
Elly szeszei: az olasz gin, amely a világ esszenciáiból merít inspirációt. Mi a titka a kézműves ginünknek? Az alapanyagokat gondosan mérjük és keverjük a recept szerint, a ginünk desztillálása hagyományos réz lepárlóban történik. A forralókamrában kezdődik a lassú gyártási folyamat, a gőz felkúszik a tisztító oszlopon, ahol újra kondenzálódik, a legtisztább és legkönnyebb gőzök elérik a végállomást. Az egyedülálló íz és finomság biztosítása érdekében csak a desztillátum valódi szívét tartjuk meg, így elvetjük a fejet és a farkat.
Olaszország, Trebaseleghe
... keverékek összetételének figyelmes megválasztásán át, a lassú pörkölésig, amely kiemeli az aromákat, a hűtésig és a csomagolásig, amelyek lehetővé teszik, hogy megőrizzük a frissen pörkölt kávé minden illatát. Frissített berendezéseinknek köszönhetően nagy mennyiségeket is tudunk biztosítani. Örömmel várjuk, hogy ellátogassanak hozzánk, hogy lépésről lépésre bemutathassuk, hogyan készítjük titkos...
Olaszország, Castellammare Del Golfo
... módszerek szerint állítunk össze: lassú dagasztás, bronzformák, kézi kinyújtás keretekre és alacsony hőmérsékleten történő szárítás (maximum 45 °C, legfeljebb 36 órán át), hűen a tésztakészítési hagyományokhoz, egy megfelelő és minden előírást tiszteletben tartó környezetben. Az általunk választott búzák többsége Szicíliában termesztett és feldolgozott. Mióta létrejöttünk, a kézművességünkre...
... cégünk saját búzájából készül, minden részletében ARANYOZOTT, bronz formázott, lassú szárítású, alacsony hőmérsékleten (35°). Organikus búzatermelésünknek köszönhetően nem vagyunk kitéve a búzaszállítás jelenlegi problémáinak (ezért garantáljuk a szállítást) és az áraknak (mivel nem használunk műtrágyát, áraink nem fognak változni). Hírek: Tájékoztatjuk, hogy idén ősszel részt veszünk a SIAL...
Olaszország, Chieri
... kizárólag kiváló minőségű, lassú őrlésű gabonákat használunk, amelyek 100%-ban természetes lisztet eredményeznek, glutén, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül. Minden helyi gabonát folyamatosan tesztelünk és ellenőrzünk a Chieresi vidéken található mezőgazdasági vállalkozásunkban. A helyi, Km0 termékeket a környék kézműves műhelyei is széles körben használják.
Olaszország, Florence
A Tuscan Way egy olyan cég, amely utazási csomagok szervezésére specializálódott, főzőtanfolyamokkal Toszkánában. A weboldalon exkluzív úti célokat mutatnak be, beleértve minden főzőtanfolyam teljes leírását, valamint egy hagyományos receptgyűjteményt. Van egy szekció is, amely a már részt vett ügyfelek véleményeinek szentelt, akik már kipróbálták az egyik különleges vakációs csomagot. Egy új, szórakoztató és egyedi módja a valódi lassú élet élvezetének a toszkán falvakban.
Olaszország, Pernucari Di Rombiolo
...² területet foglal el, ahol az ipari hagyomány és a modern gyártási technológiák találkoznak. A vállalat tipikus és eredeti kézműves tésztát állít elő, amelyet a régi tésztakészítési hagyományok jellemző feldolgozásával készítenek, a legjobb durumliszt felhasználásával, lassú, hideg vízzel készült tésztával, amely bakteriológiailag tiszta, és alacsony hőmérsékleten, lassú szárítással készül. Néhány formátum esetében a feldolgozás bronzformázással történik.
Salvatore Mugnano bemutatja hagyományos nápolyi pizzáját, amely könnyű és könnyen emészthető, Gragnano természetes élesztőjével készül, lassú kelesztéssel, az innovatív Moretti Neapolis kemencében, amely környezetbarát, nulla hatású tűzhely. Üdvözöljük Salvatore Mugnano konyhájában: ahol a pizza és a szenvedély az összetevők, hogy átéljünk egy tiszta öröm pillanatot. Címünk: Viale Cassiodoro 12, Milánó. Telefon: 02 97807685.
...A "PASTAI DEL METAPONTINO" tészta gondos válogatás eredményeként jön létre, amely Lucanából származó kemény búzákból készül, amelyek a legmagasabb sárga indexszel rendelkeznek, és a fehérjetartalmuk nem alacsonyabb 14%-nál. A gyártás teljes mértékben kézműves, kezdve a lisztektől, kizárólag a legfinomabb, úgynevezett Fiore durumliszt felhasználásával, a tészta feldolgozásán át, a lassú szárításig...
Olaszország, Saviano
Cégünk kézműves módon, de a legmodernebb gépekkel készít durum búzából készült tésztát, teljesen kézműves feldolgozással, mint például a lassú és hosszú szárítás (kb. 3-4 nap) nagyon alacsony hőmérsékleten (40°-45°). A formák kizárólag bronzból készülnek, ami egyedi porozitást biztosít. Mindez a különleges búzadarabok kiválasztásával és mesterszakácsunk tudásával együtt egy egyedülálló terméket eredményez.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play