Cégünk az 1980-as években alakult, a trevigiani márka szívében, ahol a mezőgazdaság még mindig az egyik fő termelő tevékenység. Ma, talán még inkább, figyelmünket a helyi sajátosságok és környezeti tényezők összhangjában megjelenő termékek értékesítésére és termesztésére összpontosítjuk; történelem, kultúra, tapasztalat és hagyomány, szenvedély, kutatás és innováció. Az általunk forgalmazott termé...
Azonos termékek
Radicchio és spárga
Radicchio és spárga
Olaszország, San Casciano Dei Bagni(si)
Olaszország, Ibi
...Friss kardhal a Tiréni-tengerből, szeletekben...
Portfólió (3)
Olaszország, Udine
...Külföldi sleek dobozok elérhetősége (különböző nemzetiségek) olasz nyelvű matricával vagy anélkül. Az ár mennyiségtől függően egyeztethető. Lehetőség van személyes átvételre vagy szállításra, a szállítási költségeket külön kell kalkulálni. Friss áru, gyártási lejárat.
Portfólió (6)
Olaszország, Gravina di Catania
...A mediterrán bio szósz friss koktélparadicsomból készült, amelyet a biogazdálkodás legmagasabb szabványai szerint termesztettek, és gazdagították egy válogatott aromás fűszerkeverékkel, mint például oregánó, bazsalikom és chili. Kész szósz tésztához, amelyet csak fel kell melegíteni. Nem igényel főzést. Felbontás után hűtőben tárolandó és 3/4 napon belül fogyasztandó. Bio, gluténmentes és vegán. Tartósítószerek és hozzáadott cukrok nélkül. Címke 4 nyelven: olasz, angol, német és francia. Minőségmegőrzési idő: 36 hónap a gyártási dátumtól számítva.
Portfólió (6)
Olaszország, Dorgali
...A Cannonau szőlő tiszta feldolgozásából nyert válogatás. A héjon való erjesztés 15-20 napig tart, majd francia tölgyfahordókban legalább 12 hónapig érlelődik, ezt követi további 6 hónap palackos érlelés fekvő helyzetben. Fényes rubinvörös szín, amelyet szembetűnő ibolya árnyalatok élénkítenek, előrevetítve a friss mediterrán növényzet, rozmaring, piros gyümölcsök és bogyók, meggy és mirtusz...
Portfólió (5)
Olaszország, San Donaci
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Frissességéről, lágy ízéről és sokoldalúságáról ismert. Illatában intenzív friss gyümölcsös jegyek, mint eper, cseresznye, gránátalma, szilva és vad rózsa virágos aromái bontakoznak ki. Sokoldalúságának köszönhetően ideális aperitifekhez, tenger gyümölcseiből készült ételekhez, halételekhez és halas fritőzéhez.
Portfólió (5)
Olaszország, Taranto
...Mindenki ízlésének megfelelő, mindenféle formában. A fogainkat a süteményeinkbe és pralinéinkba mélyeszteni az első lépés egy ízletes és kielégítő élmény felé. Minden részletet a legapróbb részletekig gondosan megterveztek, kezdve a mindig friss és természetes alapanyagok kiválasztásával.
Olaszország, Grammichele
...Finom és gazdag emulzió, csiganyál és selyemfehérjék alapú összetétele együttműködik a kiváló minőségű növényi olajokkal, hogy több szinten védje, táplálja és regenerálja a fáradt, stresszes, dehidratált bőrt, valamint a ráncokkal és hiperpigmentált foltokkal érintett bőrt, amely a fényöregedés következménye. A krém napi használata lehetővé teszi, hogy néhány hét alatt a bőr hidratált, friss és ragyogó legyen. A selyemfehérjékkel formulázott kozmetikumok bioadhéziós mechanizmusokon keresztül lépnek kapcsolatba a bőrrel, rugalmas filmet képezve, amely biztosítja a megfelelő bőrhidratálást.
Portfólió (7)
Olaszország, Orio Litta
...A Levicika csökkenti a látható, friss és meglévő hipertrofikus hegek és keloid hegek jeleit. Többfunkciós hatás szilikonokkal a hegek kezelésére: • Műtétből • Császármetszésből • Vágásokból és szakadásból • Horzsolásokból • Égési sérülésekből • Akne • Lézerkezelés után SZILIKONOK • Az 2002-es Nemzetközi Klinikai Ajánlások szerint a hegek kezelésére az első vonalbeli kezelésnek számítanak...
Olaszország, Torino
...A mai piacon fontos, hogy friss és modern vállalati arculatot mutassunk be. Ne hagyja, hogy az új ügyfelek elcsússzanak a versenytársaihoz egy elavult weboldal miatt, amely nem felel meg a jelenlegi technológiai szabványoknak.
Portfólió (4)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Olaszország, Catania
...A Ricottás Torták a hagyományunk különlegességei. A készítés A friss ricottát jól megszárítják és lecsöpögtetik a hűtőkamrákban, majd a megfelelő mennyiségű cukorral keverik össze, és steril vödrökbe helyezik. A csomagolás után a vödröket a hőmérséklet-csökkentő alagútba viszik, ahol néhány óra alatt a cukrozott ricotta krém hőmérséklete -18 °C-ra csökken, és speciális kamrákban tárolják. Ez a folyamat lehetővé teszi egy magas minőségű termék előállítását. Különböző méretekben készülnek: 1,2 kg (egységes csomagolás) és 110 g-os egyadagos tortácska (12-es csomagolás).
Olaszország, Sassello
...Piemonti csilipaprikák tonhalas töltelékkel 280g - l'Artigiana del Fungo-Sassello Az Artigiana del Fungo-Sassello töltött csilipaprikái kézzel készített gombócok, amelyek kiváló minőségű friss piemonti paprikából készülnek, tonhalas töltelékkel, extra szűz olívaolajban. Kiválóan fogyasztható előételként vagy aperitifként.
Portfólió (9)
Olaszország, Burago Molgora
... szakítószilárdság. • Kiváló képesség a friss gumi lap megőrzésére. • Költségcsökkentés a hasonló célra használt termékekhez képest, mivel 30-35 alkalommal újra felhasználható a hagyományos termékekhez képest. • Szennyező anyagok, foszlás vagy zsákosodás hiánya • Kevesebb ártalmatlanítási költség...
Portfólió (6)
Olaszország, Codogno
... kell zajlania; tehát csak olasz tej és hagyomány. Egy körülbelül 32-34 kg súlyú sajtformához 500 liter tej szükséges, amely 1-2 órán belül érkezik a sajtkészítőhöz a fejést követően, és 12-18 órán át pihen, miközben a zsírt részben elengedi, a formát eltávolítják, hogy a félzsíros tej kiváló, hosszú érlelésű sajtot adjon, megőrizve a friss tej ízét.
Portfólió (4)
Olaszország, Paternó
... édesség között. Ideálisak azok számára, akik gyümölcsös és aromás ízélményre vágynak. 4. Citromos mandulás sütemények: citrusos illatukkal és a citrom friss ízével ezek a sütemények enyhén savanykás ízt kínálnak, amely tökéletesen kiegyensúlyozza a mandulák édességét. Tökéletes választás azok számára, akik szeretik a vidám és friss desszerteket. Ezek az Alisicily mandulás sütemények tökéletesek a tea, a kávé kíséretére, vagy egy édes pillanatra bármikor a nap folyamán.
Azonos termékek
Mandulás paszták különböző ízekben
Mandulapaszta
Portfólió (1)
Olaszország, Palermo
...A kereskedelmi kamarákkal való telematikai kapcsolaton keresztül a King Szolgáltatások ügynökségei lehetővé teszik számodra, hogy lekérdezd a cégkivonatokat és tanúsítványokat, mérlegeket, okiratokat, tulajdonosi struktúrákat és friss információkat az egyes vállalatokról. Gyors és biztonságos megoldás, fáradság nélkül. a King Szolgáltatásokkal teheted:...
Portfólió (10)
...Világos szalmás sárga szín arany reflekszekkel, virágos aroma fűszeres vanília jegyekkel. Száraz íz, kellemesen friss és tartós. Párosítások: Ideális aperitifként, fehér húsokkal, halételekkel, tengeri sünökkel és kagylókkal, osztrigákkal.
Olaszország, Milano
... folyamata teljesen fizikai, természetes. Nem használnak semmiféle adalékanyagot vagy vegyi anyagot. A fokhagyma ételekben való felhasználása, valamint a táplálkozási vagy egészségügyi tanulmányok nem mutatnak ki semmilyen negatív biológiai hatást. Az utóbbi években a séfek nagy figyelmet fordítottak a fekete fokhagymára, és azt használják a csirke, hal stb. ízesítésére. A friss fokhagymához képest a fekete fokhagyma nem bocsát ki erős és agresszív ízt, köszönhetően az allicin csökkentett tartalmának, amely a gyártási folyamat során antioxidáns vegyületekké alakult.
Portfólió (7)
Olaszország, Portogruaro
...Mandulasavval készült regeneráló krém. Simává és egységessé varázsolja a bőrt. Napi használat mellett, mint megújító kezelés, új bőrt kölcsönöz, javítva a tónust, simaságot és ragyogást. A mandulasav jelenlétének köszönhetően (ami a mandula szívéből származik) hatékony hámlasztó hatást fejt ki a bőrön, eliminálva a toxinokat, szennyeződéseket és az elhalt sejteket, így elősegítve az új sejtek termelődését, ami hihetetlenül friss és élettel teli arcbőrt eredményez.
Portfólió (3)
Olaszország, Villa San Giovanni
...Ráadásul könnyű, és nincs lejárati ideje. Néhány percig vízben áztatod, majd miután hidratálódott, 24 órára a fagyasztóba teszed, és máris készen áll a használatra. Nemcsak friss termékekhez, hanem fagyasztott élelmiszerekhez is.
Olaszország, Taormina
...Élvezze a szürkületben sétáló város hangulatát! Három különböző helyen áll meg, ahol kedvesen megterített asztalok várják Önt: a hagyományosan elkészített friss halaktól és tipikus szicíliai előételektől kezdve a megismételhetetlen házi készítésű szicíliai süteményekig, illatos Siracusa borokkal és likőrökkel kísérve – mindezek nélkül a régi Siracusa soha nem tárja fel Ön előtt igazi ízét!
Olaszország, Spoleto
Disztribútoroknak, éttermeknek, szállodáknak, Ho.Re.Ca csatornának, catering szolgáltatóknak és magánszemélyeknek kínálunk termékeket. A Wild Italy a nyitása óta páratlan elkötelezettségéről ismert, hogy kielégítse ügyfelei igényeit. A friss szarvasgomba termékcsaládra specializálódtunk. Székhelyünk Olaszországban található. A szállítás gyors, 24/48 órán belül. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba to...
Családi gazdaság vagyunk, amely a dél-olaszországi Puglia tartományban, Carovignóban (BR) található, 160 méter magasan, 5 km-re az Adriai-tengertől. A Masseria Pietrasanta saját földjein termelünk extra szűz olívaolajat több száz éves fáktól, amelyeket a Puglia régió védelme alatt állnak, és elérik a 800/1000 évet, valamint ízesített olajokat friss olajbogyóból, friss trüffellel, citrommal, vörös ...
...Alkoholtartalmú, öblítés nélküli tisztítószer, amely a napi karbantartásra alkalmas minden padló- és mosható felülethez. Száradás után csíkmentesen hagyja el a felületet, és kellemes, tartós friss illatot áraszt. A megadott adagolás mellett nem képez habot, és HACCP területeken is alkalmazható. Használati mód: hígítsa 1%-tól 3%-ig meleg vízben (80-240 ml 8 liter tisztítóoldathoz). Hígítsa 2%-tól 4%-ig (20-40 ml termék literenként). Kézi és gépi padlótisztító használatára is alkalmas.
Olaszország, Ascoli Piceno
A www.tailoreditalian.com oldalon méretre szabott ruházati termékeket, ingeket, öltönyöket, cipőket, pulóvereket, bőrtermékeket és kiegészítőket, prémeket, valamint egyedi tárgyakat gyártok és forgalmazok; keresek együttműködő partnereket bemutatótermek nyitásához és online franchise lehetőségekhez, amelyek testreszabott kezdőlapokkal kapcsolódnak az e-kereskedelmi oldalamhoz; a LinkedIn-en Tommas...
Olaszország, Cotonou
Olaszország, Colognola Ai Colli
...A Carbaline toalettvizet finom és friss illatként tervezték, bármikor használható a nap folyamán, még sportolás után is. Az olasz, IFRA által tanúsított illat mellett növényi eredetű, cukornádból származó denaturált alkoholt használnak. HASZNÁLATI MÓD: Permetezze közvetlenül a bőrre. Ne fogyassza el. Gyermekektől távol tartandó.
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play