Olaszország, Monchiero
...100% „Nocciola Piemonte I.G.P.” pörkölt mogyoró a Langhe-ből. Közepes pörkölés - 100% „Nocciola Piemonte I.G.P.” pörkölt mogyoró a Langhe-ből. Kiválóan alkalmas édes és sós ételek készítésére, valamint snackként is. A héj eltávolítása után a mogyorókat megpörkölik és a héjától megfosztják. Közepes-könnyű pörkölés. Külön kérésre különböző pörkölési fokozatokban elérhető. Tartsa a csomagolást épségben, hűvös és száraz helyen, fénytől védve, legfeljebb 12 hónapig. Tápérték 100g termékre: Energia 671 kcal / 2807 kj Zsír 64g amelyből telített 4g Szénhidrát 17g amelyből cukrok 4g Fehérje 14g Rost 8g...
Portfólió (3)
Olaszország, Torino
Olaszország, Cortazzone
...Mogyorós torta, amelyet kizárólag részben dehidratált mogyorólisztből készítenek, búzaliszt felhasználása nélkül. A piemonti hagyomány tipikus édessége, elegáns ajándékcsomagolásban. Puha, nem száraz állagú, intenzív mogyoró ízű, tartósítószerek nélkül. Szavatossági idő: 12 hét.
Portfólió (7)
Olaszország, Rocchetta Belbo
Egy fiatal mezőgazdasági szövetkezet, amely 2010-ben alakult, székhelye ALBA, és a Piemonti IGP mogyoró termelésével és értékesítésével foglalkozik. Ma 40 tagja van, akik közepes és kis méretű gazdaságaikkal főként hátrányos helyzetű vagy hegyvidéki területeken dolgoznak a Cuneo tartományban (Langhe vagy Roero). Ezek a területek kétségtelenül a legalkalmasabbak Piemontban, és a kapott Nocciola...
Olaszország, Cuneo
... ötletéből született, aki évek kutatása és a hagyományos piemonti receptek „gluténmentes” változatának kidolgozása után egyedülálló, kiváló minőségű és ízletes termékek széles választékát hozta létre. Daniel harminc éves tapasztalattal rendelkezik a szektorban, és minden nap folytatja a tanulást, az innovációt és a feldolgozási technikáinak fejlesztését. Küldetésünk, hogy egyedi és megkülönböztethető...
Olaszország, Milano
...2003-tól, a HPLC és mikrobiológiai laboratórium megvásárlásával, amely lehetővé teszi a nyersanyagok és a késztermékek minőségi szintjének nyomon követését a teljes feldolgozási ciklus során, végre lehetővé vált, hogy a vásárlók számára teljes biztonságot garantáljanak a termelési láncban. 2019-ben a társaság új üzemet nyitott Fariglianóban, Piemontéban, amely a Piemonti IGP mogyoró feldolgozására...
Olaszország, Cortemilia
A Fratelli Caffa s.a.s. 1856-ban alakult Piemonte-ban, Cortemiliában, a Langhe szívében. Hat generáció óta szenvedéllyel dolgozzuk fel a területünk mogyoróját, hogy ügyfeleinknek extra minőségű terméket kínálhassunk. Különböző méretű héj nélküli mogyorókat, pörkölt mogyorót, mogyoró alapanyagokat, mint például különböző pörkölési fokozatú mogyorópürét, mogyoró pestót, mogyoró darát, mogyoró lisztet, mogyoró olajat és piemonti mogyorós péksüteményeket tudunk biztosítani.
Olaszország, Milano
... mandula fajtát feldolgoz; a legfontosabb fajták kétségtelenül a Bronte Zöld Pisztácia DOP és a Piemonti Mogyoró IGP. A Pistacchio S.p.A. évek óta jelen van az Ipari és Ho.Re.Ca. szektorban, és szoros értékesítési hálózattal rendelkezik a G.D.O.-n belül, ami lehetővé teszi a vállalat számára, hogy diverzifikáljon a piacon és minőségi szolgáltatásokat nyújtson különböző szektorokban. Jelenleg a...
Olaszország, Cortemilia
Piemonti mogyorótermelő - Tonda Gentile mogyoró...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play