Olaszország, SALZANO
YC Italia, a megbízható beszállítód! Európai és nemzeti szinten működő étteremipari vállalat vagyunk, húsz éves tapasztalattal a hátunk mögött, most az interneten kínálunk kiváló termékeket versenyképes árakon. Európai piacokon jelen vagyunk CE jelölésű termékeinkkel, amelyek kizárólag „made in Italy” minőséget képviselnek, a kiváló dizájn, megbízhatóság és hatékonyság szinonimái. A termékek minős...
Portfólió (6)
Olaszország, Barletta
Mindig a Jót keresve, az Orsini Biológiai Csokoládé kifejezi a világ felé való őszinte és átlátható vágyunkat. Biológiai csokoládé drageek, biológiai csokoládé táblák, Bio csokoládé trüffelek, biológiai gianduia cremino, mindez biológiai és olasz eredetű összetevőkből készült, Olaszországban válogatott Dió és Mandula. Kiváló minőségű csokoládé és cukrászati termékek, valamint ipari granula készí...
Portfólió (10)
Olaszország, Torino
A Sperandri kétségtelenül az egyik legkedveltebb kézműves csokoládégyártó Torinóban. A gianduiotto extrudálására, a klasszikus, kézzel vágott cremino készítésére és a puha torrone előállítására specializálódtak, kizárólag IGP Piemonti mogyorót felhasználva. A torinói csokoládégyártás hagyományainak klasszikusai mellett számos ajánlat között megtalálhatók a kézzel díszített húsvéti tojások, egy szé...
Portfólió (97)
Olaszország, Trino
Olaszország, Taranto
Néha bátorságra van szükség ahhoz, hogy higgyünk az álmainkban és kövessük az ösztöneinket! Aldo Predari a Dolce amorsi cukrászda tulajdonosa. Miután éveket töltött az ipari szektorban, úgy döntött, hogy új útra lép: arra, amely a ízek és a cukrászat szépségéhez vezet. Magasan képzett személyzetet alkalmaz, ahol különböző készségek egyesülnek a specifikus termékcsaládok létrehozásában. A folyama...
Olaszország, Vairano Scalo
...A pörkölés után a mogyorót a vásárló igényei szerint aprítják (2/4, 4/6 vagy 6/8 mm). Gyakran használják az édességiparban, mint hozzávalót csokoládé szeletekhez vagy praliné töltelékhez. Alapvető összetevő a tortákhoz. A gabona alapvető összetevő a torták, kekszek és fagylaltok tálalásához és díszítéséhez.
Portfólió (6)
Olaszország, Milano
...A '60-as és '70-es években Brontében, mint egy kis családi vállalkozás, a Pistacchio S.p.A. kezdetben a pisztácia feldolgozására, héjának eltávolítására és kereskedelmére korlátozódott. 1998-ban a cég bővülni kezdett egy 3000 m²-es üzem felépítésével és új, magasan fejlett gépekbe való befektetéssel, elkezdve félkész termékek, például természetes, pörkölt és praliné paszták és darák gyártását...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play