...A Parmigiano Reggiano DOP a gondolkodásmódos kézműves munka gyümölcse, amely generációról generációra öröklődik. A tagok a hagyományos módszer szerint állítják elő, Mantova tartományban, a Po jobb partján. Különböző méretekben és érlelési időszakokban elérhető, amelyek minimum 14 hónaptól akár 30 hónapig terjednek.
Olaszország, Misano Adriatico
...Ízletes falatok friss Parmigiano Reggiano-val, DOP-val készült. 5 db 20g-os érlelt sajt szelet egy ízletes ízélményért. Egészséges, gazdag kalciumban, fehérjében és ízben. Tökéletes gyors snacknek vagy egészséges kiegészítőnek az étkezésedhez.
Portfólió (200)
Olaszország, Fidenza
...24 hónapig érlelt Parmigiano Reggiano. Íz, amelyet egy meglehetősen hangsúlyos tej alap jellemez. Kiválóan reszelve tésztára.
Portfólió (54)
Olaszország, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia és kiváló méh a Tilia. Hozzáadott cukrok és konzerválószerek nélkül. Csak friss, szezonális gyümölcs és saját készítésű kézműves méz. 100% made in Italy. A legjobb állag elérése érdekében ajánlott 5-10 °C közötti hőmérsékleten fogyasztani. Hozzávalók: Körte 65%, méh a Tilia 35% KOMBINÁCIÓK Kiválóan illik hosszú érlelésű sajtokhoz, mint a Parmigiano Reggiano, pecorinók; penészes sajtokhoz, mint a Gorgonzola és a Roquefort.
Portfólió (116)
Olaszország, MILANO
...A 20 és 26 hónap között a Parmigiano Reggiano eléri a megfelelő érleltséget, hogy kifejezze jellegzetes ízét, de még mindig megőrzi a fiatal sajtokra jellemző ízjegyeket. Így a szájban olvasztott vaj, tej és joghurt ízei keverednek, egy gyümölcsös utóízzel, amely a banánra és ananászra emlékeztet, egy finom egyensúlyban az édes és sós között. A sajt morzsalékos és szemcsés állagú, szalma sárga színű. KG 35.000 EGÉSZ FORMÁK SÚLYA ÁR KG-KÉNT EURÓBAN 7,00 LEJÁRAT 15/10/2025 MINIMÁLIS RENDELÉS 50 EGÉSZ FORMÁK...
Portfólió (191)
Olaszország, Reggio Emilia
...A 30 hónapos Parmigiano Reggiano ízkoncentrátum, morzsalékos és szemcsés állagú, határozott aromával. Karakteres íze igazi győzelem az ízlelőbimbóknak. A hosszú érlelés miatt rendkívül könnyen emészthető és tápanyagokban gazdag termék, amely alkalmas laktózérzékenyek és kisgyermekek számára.
Portfólió (3)
Olaszország, Parma
...Greci Általános Raktárak, élvonalbeli cég a sajtok érlelésében, elsősorban Parmigiano Reggiano.
Portfólió (4)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Ez az illatos és ízletes pesto ideális tészták készítéséhez. Pirított kenyérre vagy kekszekre kenve ízletes előételeket és nassolnivalókat készíthetünk. Illatot és ízt ad a salátának is. ÖSSZETEVŐK: Friss bazsalikom minimum 70%, extra szűz olívaolaj, napraforgóolaj, Parmigiano Reggiano (TEJ, só, RÁGÓ), FENYŐMAG, DIOFÉLÉK, só. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfólió (8)
Olaszország, Parma
...Automatikus gép a sajtok egyszerű és alapos tisztításához. A kéreg tisztítására tervezték, állítható mélységi szinttel a kívánt eredmény eléréséhez. - Reszelőhöz: mély és különösen alapos tisztítást végez. - Szeletelt vagy darabos értékesítéshez: könnyebb tisztítást végez, a felesleges hulladék nélkül. Napi körülbelül 350/400 darab Parmigiano Reggiano típusú sajt tisztítására képes...
Portfólió (47)
Olaszország, Genova
...A Parmigiano-Reggiano kizárólag Parma, Reggio Emilia, Modena és Mantova, valamint Bologna egyes részeinek tartományaiban készül, a Po és Reno folyók között elhelyezkedő síkságokon, dombokon és hegyeken. Ez a terület négy ezer gazdaságnak ad otthont, ahol a szarvasmarhákat helyben termesztett takarmánnyal etetik.
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Bagnolo San Vito
...Parmigiano Reggiano egész formákban (1. választás) Érlelés: 24 hónap Súly: 37 Kg / 40 Kg Ár: € 9,60 / Kg Minimális rendelés: 650 Kg Parmigiano Reggiano egész formákban másodlagos választás Érlelés: 24 hónap Súly: 37 Kg / 40 Kg Ár: € 9,30 / Kg Minimális rendelés: 650 Kg...
Portfólió (2)
Közvetlen értékesítés és export cash and carry formájában világszerte, közvetlen értékesítés éttermeknek világszerte, olasz termékek, mozzarella di bufala, pizza mozzarella, fior di latte, San Marzano paradicsom pizza készítéshez, friss tészta, tészta olasz éttermek számára külföldön. Verhetetlen árak olasz specialitásokra, rendelj a weboldalunkon, és a termékek közvetlenül az éttermedbe érkeznek:...
Portfólió (10)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
... (matricola n. 320) és Caseificio Colline di Selvapiana és Canossa (matricola n. 417). A Parmigiano Reggiano ellátási láncunk rövid, integrált, ellenőrzött és az Állatjólétért tanúsított. Ez a modell lehetővé teszi számunkra, hogy nap mint nap ellenőrizzük és maximalizáljuk termékünk minőségét, széles érlelési (12-től több mint 40 hónapig) és típusú választékban kínálva. A standard Parmigiano Reggiano...
Olaszország, Soragna
A Sarca, amelynek székhelye Soragnában található, kemény és félkemény sajtokat, Parmigiano Reggiano-t és Grana Padano-t csomagol Cryovac vákuumfóliákba és tasakokba. Szállítmányozási szervezés Olaszországban és külföldön konténeres rakodásokkal, gyűjtőfuvarozással, összeszereléssel, tárolási szolgáltatásokkal és szállítási platformokkal.
Olaszország, Busto Arsizio
A La Castellanza spa a tejtermékek és sajtok, például mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra és sok más finomság gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, mindig friss tejet használva. Az egyik specialitásunk a kecskesajtok, amelyek emésztési képessége a többi sajthoz képest kiemelkedő. Ezen kívül kiváló minőségű burrot és mascarponét is gyártunk.
Olaszország, Vicomero
... termékek értékesítése és az állati takarmányok gyártása terén, például a Parmigiano Reggiano-val társult tejelő tehenek szektorában. Bővül a tűzifa és a raklapos pellet értékesítése, lehetőséget biztosítva az ügyfelek számára a házhoz szállítás igénybevételére.
Portfólió (9)
Olaszország, Bibbiano
...A sajtüzem székhelye a Via Vittorio Veneto 4-ben található, természetesen Bibbiano (RE) településen, és naponta átlagosan 16 darab Parmiggiano Reggiano sajtot állítanak elő (évente közel hatezer), amelyeket a 629-es számú azonosítóval látnak el. Az üzletben: "A Parmiggiano Reggiano udvara" közvetlen értékesítést folytatnak a nyilvánosság számára Parmiggiano Reggiano, vaj és ricotta termékekből...
Olaszország, Montechiarugolo
... Parmigiano Reggiano-t kizárólag a saját tehenünk tejéből készítjük, amelyeket a saját földjeinken termelt szénával etetünk: vállalkozásunk teljes ciklusú; az állataink táplálékától kezdve a tejtermelésen át a sajtkészítésig és az értékesítésig mindent mi irányítunk és kezelünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy kiváló minőségű terméket kínáljunk, amelyet minden apró részletre kiterjedő figyelemmel és gondossággal készítünk, így elérve a tökéletes nyomon követhetőséget. Teheneink főként évszázados állandó réti szénát fogyasztanak, amely olyan fűféléket és növényeket tartalmaz, amelyek ma már ismeretlenek.
Olaszország, Gambasca
... területen. Ide tartozik a Parmigiano Reggiano, a Grana Padano, a Pecorino Romano, a Mozzarella di Bufala Campana, a Burrata, a Gorgonzola és még sok más. A piacok ismerete és a vásárlói igények azonosításának és értelmezésének képessége lehetővé teszi számunkra, hogy tanácsot adjunk az ügyfeleknek, segítve őket a növekedésben és a termékek, a bemutatás, a vágás, a tárolás és a párosítás terén szerzett tudás megszerzésében. Hűtött járműflottánkkal elérjük az egész Piemontot és Liguriát, és rendelkezünk egy szervezeti felépítéssel a nemzetközi szállítmányozásra.
Olaszország, Montecchio Emilia
...Hagyományos termékek, prémium borok, száraz és édes Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato és Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Olaszország, Castel Maggiore
Küldetésünk, hogy bemutassuk és népszerűsítsük a legjobb olasz élelmiszer- és bor-specialitásokat világszerte, magas színvonalú termékeket kínálva a disztribúció, nagykereskedelem, kiskereskedelem, vendéglátás, éttermek és szállodaipar szakembereinek. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy kérje a választékunkat: -Prosecco -Bor -Olivaolaj -Balzsamecet -Mortadella -Húsáru -Sajtok -Parmiggiano Reggiano -Mozzarellák...
Olaszország, Reggio Emilia
...A La Montanari & Gruzza spa, amely Reggio Emilia és Parma között, az Emilia úton található, tejszínből készült vajat állít elő, amelynek íze megkülönböztethető, mivel több mint 150 Parmigiano Reggiano sajtot előállító sajtházból gyűjtik. Az vállalat nemcsak a vaj különböző méreteit kínálja, hanem Parmigiano Reggiano (amelynek gyártója is) és Grana Padano érlelésével is foglalkozik, amelyeket...
Olaszország, Cosio Valtellino
A Bongetta Formaggi az olasz és más sajtok érlelésére és porcionálására specializálódott. Képesek vagyunk teljes sajtpakkot biztosítani: Grana Padano Dop és Parmigiano Reggiano Dop különböző érlelésekben, porcionálásokban és reszelve. Sok olasz DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, svájci sajtok, kemény sajtok, lágy sajtok, kecske- és juhsajtok, Provoloni, fiatal tejüzemi sajtok, félig érlelt és szuper érlelt sajtok.
Olaszország, Guastalla
Guastallában, Reggio Emilia és Parma között, egy családi vállalkozás ötvözi Emilia Romagna két legjobb hagyományát, a kulináris művészetet és a mérnöki tudást. Bertazzoni a régió gasztronómiai örökségének örököse, olyan termékekkel, mint a parmai sonka, a szalámi és a mortadella, a Parmigiano Reggiano és a balzsamecet. Ezért azok, akik szeretnek főzni, a Bertazzoni konyhákat és főzőlapokat használják, amelyeket szenvedéllyel és szakértelemmel készítettek a konyha szakértői.
Olaszország, Torino
... fontosságú a magas minőségű termék előállításához. A PAMA termékkínálata a legjobban a nyersanyagok minőségére figyelő gyártók gondos kiválasztásából származik, és olyan neves és reprezentatív márkákból áll, mint a Parma sonka és a Parmigiano Reggiano, valamint a mindennapi asztalokra szánt, széles körben fogyasztott termékekig, egészen a regionális, niche termékekig, amelyek az ősi és elfeledett ízek újbóli felfedezésére irányuló folyamatos kutatás eredményei. A PAMA a legteljesebb választékot kínálja a felvágottak és sajtok között, amely képes kielégíteni a legigényesebb ínycsiklandókat is.
... beruházásokat végzett, hogy lehetővé tegye a Parmigiano Reggiano termelésének erős növekedését: 1960-ban 107 taggal a feldolgozott tej mennyisége 20.000 quintál volt, ami évi 3.700 forma előállítását jelentette; 2005-re a tagok száma 24-re nőtt, a feldolgozott tej elérte a 165.000 quintált, és az évi formák száma 30.000-re emelkedett; 2017-re a tagok száma 16-ra csökkent, a feldolgozott tej 215.000 quintálra nőtt, és az évi formák száma 36.000-re emelkedett.
Olaszország, Cesenatico
A hagyományok, szenvedélyek és ízek gazdag földjén, Romagna területén született a La Fenice tésztagyár, ahol a nyersanyagok felhasználása alapvető fontosságú a magas szintű minőség fenntartásához. A legfontosabb és leggyakrabban használt nyersanyagok közé tartozik a tanúsított romagnai liszt és az Altamurai durumliszt, a Parmigiano Reggiano és a Grana Padano, mindkettő DOP, valamint kizárólag...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play