Olaszország, Mortara
A Ferraris Luigi mezőgazdasági üzem Pavia megyében, a Lomellina szívében (a rizs birodalma) található, 130 hektáron termel rizst, kukoricát és nyárfát. A 1988 óta működő vállalat a Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio és Originario rizsfajták előállítására specializálódott, évi 700-800 tonna rizs előállításával. A vállalat jelentős minőségellenőrzési munkát végez a vetőm...
Portfólió (3)
Olaszország, Forlì
...-vitamin, ásványi anyagok, mint például magnézium, kálium és vas, valamint omega-3 és omega-6 zsírsavak. A fehér quinoa íze a vörös vagy fekete quinoához képest semlegesebb, így különböző elkészítési módokhoz alkalmazkodik. A bio quinoa használata előtt ajánlott a szemeket víz alatt átöblíteni, majd körülbelül 10-12 percig főzni. A quinoa ízletesebbé tételéhez fontos, hogy a szemeket pirítsuk meg, mielőtt hozzáadnánk a főzőfolyadékot. A bio quinoa kiválóan alkalmas rizottó helyettesítésére, vagy fő összetevője lehet salátáknak.
Portfólió (50)
Olaszország, Acquaviva Picena
...Öntse a csomag tartalmát egy serpenyőbe, és adjon hozzá 800 g vizet és egy darab vajat. Főzze közepes lángon 18 percig, majd a főzés végén keverje össze egy darab vajjal. Receptvariáció: A főzés végén adjon hozzá pirított szalonnát vagy grillezett lazacot, vagy más, külön pirított hozzávalókat ízlés szerint. A kész rizottó 2/3 adaghoz elegendő.
Portfólió (3)
Olaszország, Maruggio
... mérsékelten ízes ételekhez. Ideális az étkezőasztalon való felhasználásra, hogy gazdagítsa az olyan finom ételeket, mint a Bresaola és a friss saláták, emellett kiválóan alkalmas a konyhában hal, rizottó, tészta és sült ételek ízesítésére. Minden olyan ételhez ajánlott, ahol az olaj feladata az esszencia kiemelése anélkül, hogy elnyomná az ízeket.
Portfólió (8)
Olaszország, Chioggia
Fagyasztott halat importálunk és exportálunk, valamint professzionális minőségű készítményeket készítünk a vendéglátás számára. Komoly új partnereket keresünk, hogy külföldön bővítsük termékeinket, mint például tengeri saláták, különféle halételek, rizottó és tenger gyümölcseivel készült készítmények, kipróbált receptekkel, amelyek a vendéglátás igényeihez igazodnak, a felkészülési idő csökkentésére és a raktározási költségek csökkentésére összpontosítva. Minőség, kényelem és praktikum együtt.
Olaszország, Città Di Castello
...szarvasgombás vaj, szarvasgombás rizottó, szarvasgombás tészta, szarvasgombás püré, fekete olajbogyó pástétom, csípős szósz, paradicsom szarvasgombával vagy gombával. Szárított szarvasgombák üvegben is kaphatók. Az éttermek számára kiváló vargányák és fagyasztott szarvasgombák állnak rendelkezésre. Umbri és toszkán borok. 1990 óta a Tartufi Bianconi szarvasgombás specialitásokat és szarvasgombás...
Portfólió (2)
Olaszország, Vietri Sul Mare
... bölcsen keverik a tenger gyümölcseinek jellegzetes illatát a fűszerekével és az Amalfi-parti és Sorrentói citromok megkülönböztető illatával. Az étterem lehetőséget biztosít a vendégeknek, hogy megkóstolják a vietresi és az Amalfi-parti hagyományos ételeket, amelyek a minőségi, eredeti alapanyagoknak és a séf mesterségének köszönhetően különlegessé válnak: gnocchi vagy cannelloni sorrentinai módra, scialatielli tengeri gyümölcsökkel, paccheri vagy rizottó halász módra vagy vargányával, spagetti kagylóval, hal.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play