Olaszország, Belpasso
...A szicíliai mandulák íze a ropogós nugátkockákban. Természetes összetevők és egy kézműves folyamat, amely a múlt századra nyúlik vissza. További változatokban is elérhető: mandula, pisztácia, mogyoró. A péksütemény vonalhoz is elérhető, nagy kiszerelésben.
Portfólió (9)
Olaszország, Brescia
...Ropogós olívaolajjal készült kenyerek, egy csipetnyi cukor hozzáadásával, ami finom és enyhén édes ízt kölcsönöz. Magas emészthetőség, a hosszú kelesztésnek és a lassú pörkölésnek köszönhetően. Ideális reggelire és uzsonnára.
Portfólió (10)
Olaszország, Lauro
...Jó minőségű, apróra vágott mandulából készült, aranybarna, ropogós cukorral bevont manduladarabkák rendkívüli ízélményt nyújtanak. Ideális sütemények és torták díszítésére, valamint joghurtok, zabkásák és fagyik gazdagítására. Ez a termék kiemelkedő a cukrásziparban és a kézműves műhelyekben, amely hangsúlyozza minden elkészített étel ízét. A mandulákra jellemző magas kalcium-, magnézium- és foszfortartalom miatt ez a manduladarabkák remek táplálkozási választás is (természetesen, a cukor bevonat miatt, érdemes mértékkel fogyasztani).
Portfólió (10)
Olaszország, Foggia
Az Arte Bianca Doc egy ősi Dauno pékség, ahol minden nap a helyi terület tipikus termékeit sütjük. Fő specialitásunk a ropogós sütemények és a taralli, különösen a főtt tarallo. A főtt tarallo az Arte Bianca Doc zászlóshajó terméke. Különleges eredetiségét a főzés és a sütés kombinációja adja, amely együtt egy édes ropogósságot biztosít a külső részén, míg belül ízletes omlósságot nyújt. Extra...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play