Olaszország, Carbonara Al Ticino
...Széles termékválasztékhoz készítünk ízeket: szószok, alaplé, levesek, töltött tészták, húsipari termékek, készételek, snackek stb. Különös figyelmet fordítunk a különböző "húsfajták" formulálására, a feldolgozási ízek fejlesztésén keresztül, amelyek magukban foglalják: Pörkölt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Főtt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Hal ízek Sajt ízek Füstölt ízesítők...
Portfólió (8)
Olaszország, Roma
...Amuri tokhal kaviár (Acipenser schrenckii), amelyet sikeresen és fenntartható módon nevelnek Kínában, valószínűleg a világ legmodernebb vízi farmján. A kaviár eltávolításához a tokhalak legalább 12 évesek vagy annál idősebbek. A szemcseméret félig szilárdtól kompaktig terjed, 3,1-től 3,3 mm-ig, sőt még nagyobb is lehet. Színskála a fényes barnától az aranysárgáig terjed. Íze finom mogyorós, gyümölcsös árnyalattal és krémes zománccal. Enyhén sós, Malossol eljárással készült. Minőségmegőrzési idő: 6 hónap. Elérhető méretek: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Portfólió (9)
Olaszország, Conegliano
... hőmérsékleten ajánlott tálalni. Egy viszonylag nagy, tulipán alakú pohár használata javasolt. Párosítás: Ideális aperitifként, kiváló hal alapú első fogásokkal, grillezett fehér hússal, grillezett zöldségekkel és sós snackekkel.
Portfólió (4)
Olaszország, Vittoria
...A rusztikus, jól kiegyensúlyozott növény magas termelési potenciállal rendelkezik. A 6-8 gyümölcsből álló fürtök húsos kocsányon helyezkednek el, és hal formájában állnak. Az ovális gyümölcsök élénkpiros színűek, átlagos súlyuk 35-40 gramm, és elbűvölő édes és sós ízvilágot kínálnak, kiváló bogyókonzisztenciával párosítva. Ezen kívül jó minőségi tulajdonságokkal rendelkeznek a brix fok és a hús...
Portfólió (8)
Olaszország, Lauro
...pudingokhoz, vagy használhatod őket, hogy ropogósságot és ízt adj az első fogásokhoz, hal- és húsételekhez. Ráadásul valóban értékesek a cukrászatban és a fagyasztott desszertek készítésénél, mivel számos alkotás alapanyagát képezik, mint például krémek, fagyik és torták. A héj nélküli és pörkölt mogyorók, a finomságuk és ellenállhatatlanságuk mellett, jótékony hatással vannak a szervezetünkre is: gazdagok E-vitaminban, amely egy antioxidáns, hasznos bizonyos típusú rákok megelőzésében, és kiváló foszfor-, kálium-, kalcium- és fehérjeforrás.
Portfólió (10)
Olaszország, Milano Marittima
ház 20 000 m²-es parkban, nagyoknak és kicsiknek játszóterekkel. 300 m-re a központtól és 200 m-re a strandtól. Házias és romagnai konyha, választási lehetőséggel hús és hal között, zöldségbüfével. A reggeli a teremben kerül felszolgálásra, édes és sós büfé, joghurt és sok más.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play