Olaszország, Prato
<p>Toscochimica, 1961 óta vegyi termékek nagykereskedelmi értékesítésével és forgalmazásával foglalkozik, különböző ipari szektorok, például textil, papír, bőr, gyógyszeripar, ékszeripar, üvegipar számára. Galvánipari termékek, borászati termékek, medencékhez. </p><p>Fémek, víz és iszap kezelése, köz- és magánszektorban. Pratoban és Firenzében található raktáraink lehetővé teszik számunkra, hogy ü...
Portfólió (49)
Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott, ahogy...
Portfólió (8)
...A sózott hal elkészítése alapos válogatást igényel a legjobb részekből, hogy garantáljuk a maximális minőséget. Ezzel a recepttel mi gondoskodtunk az összes bonyolult lépésről, így nektek csak a finomság megsütése és az ízlelés öröme marad.
Portfólió (45)
Olaszország, Forlì
...A pörkölt és sózott pisztácia egy ízletes és egészséges snack, amely kiváló választás azok számára, akik egészséges és tápláló ételeket keresnek. A pisztáciák gazdagok fehérjében, ezért kis adagokban kell fogyasztani őket, különösen azoknak, akik kalóriaszegény diétát követnek. Ez a szárított gyümölcs a finom, de intenzív ízéről ismert, és a pörkölésnek köszönhetően páratlan ropogósságot nyer. A...
Portfólió (50)
Olaszország, Cortazzone
...Bagna cauda, amely a klasszikus piemonti recept szerint készült olívaolajjal, sózott ancsával és fokhagymával. Bagna cauda készen kapható 200 g-os üvegben, ideális adag két fő részére.
Portfólió (7)
Olaszország, GRUMO NEVANO NA
...Sózott juhbél Természetes juh- / kecske belek Átmérők: 16/18, 17/19, 18/20, 19/21, 20/22, 22/24, 24/26, 26/28 Minőségi osztályok: AA, AB, BC, Rövid Minőségi jellemzők: Erős textúra, egységes fehér szín, kiváló választék és kalibrálás.
Portfólió (2)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...A frissen szedett szicíliai paradicsomok illata gazdagítva a külön sütött friss padlizsán ízével egy tipikus szicíliai receptben, amelyet Vincenzo Bellini híres operájának, a La Normának a megünneplésére készítettek. Ideális tésztaételek ízesítésére, amit reszelt sózott ricottával lehet tálalni a tetején. Hozzávalók: Darabos paradicsom, extra szűz olívaolaj, külön sütött friss padlizsán, friss bazsalikom, friss fokhagyma, só és cukor. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfólió (8)
Olaszország, Brescia
A Valledoro egy történelmi bresciai ropogós kenyérgyár, amely 1954 óta készít péksüteményeket. A magán- és üzleti ügyfelek az online boltban is megvásárolhatják a cég élelmiszerkülönlegességeit. A Valledoro boltjában minden ízlésnek megfelelő ropogós kenyereket, valamint csomagolt sós snackeket, pirítósokat és édes ajánlatokat kínálnak. A ropogós kenyérgyár kiemelt figyelmet fordít az összetevők m...
Portfólió (10)
Olaszország, Noci
Az Ignalat sajtműhely egy közepes méretű, családi vállalkozás, amely 1948 óta működik a piacon, és kizárólag kiváló minőségű, helyi tehéntejből készült tejtermékek előállítására specializálódott. Az Ignalat különböző típusú tejtermékeket gyárt: friss, füstölt, érlelt, valamint különféle tipikus pugliai specialitásokat, mint például mozzarella nodino és treccia, burrata, természetes füstöléssel ké...
Portfólió (10)
Olaszország, Siena
...Olasz sózott sertéscombból készül, a bőrrel borított részen nedves sóval, a sovány részen pedig száraz sóval, borssal, fokhagymával és természetes fűszerekkel. A sonkákat sózó hűtőkamrába helyezik (hőmérséklet +1° és +4° között, páratartalom 80%), majd egy második helyiségbe, amit „pihenőnek” neveznek. Itt, a maradék só eltávolítása után, 90 napig lógva maradnak. Ezen a szakaszon a sonka lassan...
Egyéb termékek
Házias antipasto
Házias antipasto
Portfólió (2)
Olaszország, Acicastello
...Bronte zöld pisztáciát és mediterrán pisztáciát közvetlenül a termelőktől versenyképes áron forgalmazunk a nemzetközi piacon. Bronte zöld pisztácia DOP 34,50 Euro/kg Zúzott zöld pisztácia 34,00 Euro/kg Hámozott mediterrán pisztácia 27,00 Euro/kg Zúzott mediterrán pisztácia 24,00 Euro/kg Pörkölt mediterrán pisztácia 22,00 Euro Sózott hámozott földimogyoró 2,90 Euro/kg Az árak FOB raktár + ÁFA értendők.
Portfólió (10)
Olaszország, Mestre
... mint 655 tonna terméket dolgoz fel és forgalmaz (2013-as adatok). Hat havonta a cég egy delegációja ellátogat a Lofoten-szigetekre (Norvégia), hogy személyesen ellenőrizze a termelés minőségét. A vállalaton belüli kutatás és fejlesztés eredményeként olyan termékek születtek, mint a "StoccoFacile" vonal, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan készítsenek ízletes ételeket sózott halból és szárított halból, a már előfőzött vagy csak beáztatott változatoknak köszönhetően. Ezek a termékek ideálisak otthoni használatra, valamint éttermek és vendéglők számára (már számos séf használja őket).
Olaszország, San Miniato
...A Nuova Antilope-nál a bőrök friss, sózott állapotú kezelésével kezdjük a gyártást, és különböző folyamatokon és folyamatos ellenőrzéseken keresztül készítünk különböző típusú kész bőrt. Magas minőségű króm borjúbőrt állítunk elő, mint például a klasszikus "BRIO", a visszájára fordított "PANDA" vagy a nubuk "SOAVE"; ezen kívül divatcikkeket is gyártunk, mint például lakk, klasszikus nyomatok vagy...
Olaszország, Bonnanaro-Sassari
...A Nord Sardegna Lane s.r.l.s. (NSW) a legnagyobb exportőre a szardíniai juhgyapjúnak az európai és külföldi piacokon, évi több mint 1,5 millió kilogrammos (+3.000.000 lbs) kapacitással. Cégünk nagy mennyiségű szardíniai báránybőrt is tud biztosítani, amelyet "Toscana" néven ismernek, nedves sózott és levegőn szárított állapotban, alkalmas shearling, velúr és minden dupla arcú, nagyon könnyű...
...fellendítették és fejlesztették a pisztáciatermesztést, amely az szigeten, különösen az Etna lábánál találta meg a természetes élőhelyét a buja és sajátos fejlődéshez. Spitaleri Carmelo úr a Bronte-i pisztácia egyik termelője. A célunk, hogy megismertessük a pisztáciánkat, értékesítsük, és megértsük a különbségeket a más országokból származó pisztáciával szemben. A Bronte-i pisztácia nem pörkölt és nem sózott, ellentétben a külföldivel, hogy az emberek valódi ízét élvezhessék.
Olaszország, Germignaga
Svájci-uzbék cég vagyunk. Az Európai Unióba mezőgazdasági termékeket importálunk Ukrajnából (kukorica és búza) és Üzbegisztánból (sózott kapribogyó, gyümölcs, nyers és feldolgozott gyapot, száraz hüvelyesek, tartósított mezőgazdasági termékek). Megrendelések 20 tonnától. Közvetlenül a címzettnek szállítunk. A szállítási költségek fedezésére elfogadjuk a szállítmányozási levéllel történő kifizetést. Minden termékünk GMO-mentes és ISO 9001 és ISO 22000 tanúsítvánnyal rendelkezik. Olasz importáló és forgalmazó céget keresünk.
Olaszország, Sciacca
... volt a piacon a kivételes innovációs képességéről. A Carlino s.r.l. vállalat olajban eltett szardíniát, olajban eltett szardíniát, szardíniapasztát, sózott szardíniát, sózott szardíniát, pácolt szardíniát és Colaturát gyárt. Az általunk használt hal híres kiváló ízéről, frissességéről és fényéről, amelyet a hűvösség megmunkál, hogy megőrizze a tápláló, minőségi és organoleptikus értékeket a minőségellenőrzési rendszerünk szigorú ellenőrzései szerint.
Olaszország, Capua
...CÉGÜNK 2007-BEN JÖTT LÉTRE, HÁROM SZUPERMARKET HELYISÉG MEGNYITÁSÁVAL. AZ EZT KÖVETŐ ÉVEKBEN ÉTKEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTOTTUNK KÁVÉZÓKNAK, PÉKSÉGEKNEK, FAGYLALTOSOKNAK, ÉTTERMEKNEK, STB., FAGYASZTOTT ÉS FRISS ÉLELMISZEREKET SZÁLLÍTOTTUNK. AZ UTOLSÓ KÉT ÉVBEN BŐVÜLTÜNK, NYERS, PIRÍTOTT/SÓZOTT SZÁRAZGYÜMÖLCSÖKET FORGALMAZVA A HORECA/IPARI ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁBAN, AHOL JÓL TELJESÍTETTÜNK, ÉS EBBEN SZERETNÉNK FOLYTATNI. ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁINK AZ EGÉSZ OLASZ TERÜLETEN JELEN VANNAK, BELEÉRTVE A SZOBAKAT IS.
Olaszország, Zungoli
... már az erősségeink. Az Appennini középső részén, „IRPINIA”-ban található, egy történelmileg és hagyományosan gazdag terület, amely mindenki számára elérhető, aki mindig is hitt a régi, értékes hagyományokban. A GlobalFoodsItaly figyelmes a vásárlóira, és a konkrét kérések nyomán igyekezett olyan helyi termékeket találni, amelyek gazdagíthatják a saját, általa kiválasztott termékkínálatát, beleértve a gondosan válogatott sózott hal kereskedelmét is, amelyet szintén alapos kutatások után választottak ki, különösen olyan helyeken, ahol ez a hal a megkérdőjelezhetetlen király az asztalon.
Olaszország, Nago-Torbole
A Salumificio Trentino több mint negyven éve készít felvágottakat. A terület jellegzetes termékei közé tartozik a sózott hús és a speck; a vállalat a klasszikus olasz hagyomány legfontosabb felvágottjait is előállítja, mint például a főtt sonkák, a nyers sonkák, a szalámik és a szalonnák. A Salumificio Trentino márka egy modern és dinamikus vállalat példája, amely képes volt ötvözni a hagyományt a különböző táplálkozási modellekkel. Mindig figyelmet fordított a minőség elérésére, 2006 óta pedig tanúsította minőségirányítási rendszerét az UNI EN ISO 9001: 2008 szabvány szerint.
Olaszország, Sciacca
...A Licata A. & C. s.n.c. konzervipari vállalat Sciaccában működik az 1980-as évek közepe óta, több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a halas konzervtermékek gyártásában. Sciacca városa a Földközi-tengerre néz, ideális helyszín a kékhalak, különösen az anchovák és szardíniák halászatára. Itt alakult és fejlődött a Licata vállalat, amely a "DON CARLOS" márkanevű sózott és olajban eltett...
Olaszország, Villabate
... paradicsomkonzerveket, cukrászati termékeket, sózott tőkehalat, heringet, olajban eltett halakat, bevásárlótáskákat, szürke papírt stb. is forgalmazunk. Az Eurofrutta a saját létesítményeinek és eszközeinek köszönhetően képes minden ügyfelének napi, hatékony és pontos szolgáltatást nyújtani, a lehető legjobban kielégítve minden igényt.
Olaszország, Monopoli
Egy gazdag és pontos válogatás a pugliai gasztronómia tipikus termékeiből, olyan módon csomagolva, hogy felkeltse az ízlelőbimbókat és a fantáziát a konyhában. A választék tartalmaz pástétomokat, olajban eltett zöldségeket, savanyúságokat, sózott olívabogyót, extra szűz olívaolajat, mindezeket szigorúan a pugliai területen termesztett alapanyagokból készítik, hagyományos, tipikus technikák szerint.
Olaszország, Sant'anastasia
... az országban, Egyiptomba és Marokkóba költöztünk, ahonnan olívát és kapribogyót importálunk. Szintén 2008-ban kezdtünk el foglalkozni a sózott szardíniákkal, amely terméket ma is Argentínából és Marokkóból importálunk, helyi sciacca termékek kíséretében.
Olaszország, Porcia
Olaszország, Ravenna
Olaszország, tivoli
Tengeri termékek gyártása és forgalmazása...
Olaszország, Pieve Tesino
Kézműves füstölt húsáruk gyártása, köztük a Tesinóból származó utánozhatatlan speck.
Olaszország, Bisceglie
Friss és fagyasztott tengeri ételek, valamint nem fagyasztott élelmiszerek import-exportja.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play