Olaszország, Martina Franca
...A Salsiccia Martinese egy tipikus olasz felvágott, amely a pugliai hagyományok szerint készül, magas minőségű húsból és helyi fűszerekkel ízesítve. Ez a felvágott ízletes és aromás ízével jeleskedik, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy önállóan fogyasszuk, vagy egy felvágott tál részeként. A salsiccia martinese egy kézműves termék, amely hagyományos módszerekkel és eredeti hozzávalókkal készül. Egyedi íze és kézműves feldolgozása miatt a pugliai gasztronómia kiválóságának számít.
Portfólió (29)
Olaszország, Montegiorgio
Sertéshús és felvágottak feldolgozása és közvetlen értékesítése...
Olaszország, Maranello
Az ARA Italy, amelyet 2007-ben alapítottak, húsz éves tapasztalattal rendelkező technikusok és operátorok együttműködésére támaszkodik a sertéshús feldolgozása és az ipari automatizálás területén. Különösen a sertésfeldolgozáshoz szükséges berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik: friss sonkák érlelésére szolgáló gépek, valamint fix (telepített) vagy mobil (kerekes) hidraulikus...
Olaszország, Bene Vagienna
Sertéshús vágása és feldolgozása Főtt és nyers felvágottak gyártása...
Sertéshús feldolgozása, tipikus felvágottak Forró Porchetta - Nagykereskedelmi ellátmányok...
Olaszország, Villafranca Padovana
Sertéshús feldolgozása...
Olaszország, Santa Maria A Monte
Sertéshús feldolgozása - Felvágottak...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play