Olaszország, Fidenza
...Sertéshús alapú felvágott, amely kizárólag Langhirano területéről származik. A sertés nyakából származó hús, természetes bélbe kézzel töltve és legalább 90 napig érlelve, édes és kellemes ízű, és főszereplője a hidegtálaknak és az aperitifeknek.
Portfólió (54)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Mesoraca
... és kézzel megkötjük, hogy kialakuljon a klasszikus salamino forma. Az érlelés szabályozott páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 40 napig. Előételként és szendvicsek töltésére ajánlott. SÚLY: 500/550g Súly: 0.350 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252 Kategória: Kalábriai felvágottak...
Portfólió (19)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
...Súly: 0,4 kg Összetevők: Sertéshús, Só, Dextróz, Természetes aromák, Fűszerek, Antioxidánsok, E301, Tartósítószerek, E250 Tápérték és energiatartalom 100 g termékre vonatkoztatva Energiaérték 432 kcal 1793 kJ Zsír 36 g, ebből telített zsírok 12 g Szénhidrát 1,4 g, ebből cukrok 1,3 g Fehérje 27 g, élelmi rost 0,02 g, só 7,9...
Portfólió (9)
...Ezzel a hússal nemet mondasz a koleszterinre, és igent mondasz a vas kétszeres tartalmára más húsokhoz képest. Anémia, diéta, sportolás vagy egyszerűen csak az új és helyi ízek iránti vágy – sok oka van annak, hogy ezt a húst válaszd, és mind a egészség javát szolgálja. A szamárhús egy szicíliai termék. Szamárhús (80%), sertéshús (20%), dextróz, szacharóz, fekete bors, antioxidáns: E300, tartósítószerek: E252, E250, természetes aromák. Minden felvágottunk természetes bélbe van töltve. Tartsa + 4 º C-on.
Olaszország, Villafranca Piemonte
... felvágottak ízét varázsolhassuk az asztalra. A cég a sertéshús vágásával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik, mindig friss és eredeti választékot biztosítva. A termékek között szerepel: friss és fagyasztott sertéshús, kolbászok, sonkák, szalámi, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta és cotechino.
Olaszország, Montegiorgio
Sertéshús és felvágottak feldolgozása és közvetlen értékesítése...
Olaszország, Bene Vagienna
Sertéshús vágása és feldolgozása Főtt és nyers felvágottak gyártása...
Sertéshús feldolgozása, tipikus felvágottak Forró Porchetta - Nagykereskedelmi ellátmányok...
Olaszország, San Demetrio Corone
Tiszta Sertéshús Felvágottak TANÚSÍTOTT CÉG: ISO 9001:2000 és IFS...
Olaszország, Messina
Marhahús, sertéshús, bárányhús Baromfi, tojás, felvágottak és sajtok...
Olaszország, Santa Maria A Monte
Sertéshús feldolgozása - Felvágottak...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play