A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Több mint 40 éve a Monica & Grossi Parma Dop sonkát, nyers sonkákat és főtt sonkákat gyárt.
Ezen kívül forgalmazza a Prosciutto crudo di San Daniele-t, speck-et, füstölt sonkát, culattát, culatello-t bőrrel.
Kiváló minőségű hazai húsokat választanak ki, amelyeket nagy tapasztalattal rendelkező sonkakészítők dolgoznak fel, és az ideális langhiranoi éghajlatú szellős helyiségekben érlelnek.
Az eg...
... mindannyian ismerünk. Az érlelés szabályozott páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 45 napig. Előételként és első fogásként (pl. rakott tészta) ajánlott.
Kategória: Kalabriai felvágottak
SÚLY: 300/350 g
ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek
Cukrok: dextróz és szacharóz
Antioxidánsok: E301
Tartósítószerek: E250-E252
Súly: 0.350 kg...
...Ez a Finocchiona IGP változat körülbelül 500 g nettó súlyú, és természetes bélben egészben van csomagolva.
A Finocchiona IGP első osztályú sertéshús darabokból készül. Ezek között megtalálható: váll, sonka, hátsó, nyak, és szalonna. A feldolgozás során vad édeskömény aromás magjait, sót, borsot és fokhagymát adnak hozzá. Ez a természetes és eredeti keverék adja a toszkán felvágottnak egyedi és...
...Ezzel a hússal nemet mondasz a koleszterinre, és igent mondasz a vas kétszeres tartalmára más húsokhoz képest. Anémia, diéta, sportolás vagy egyszerűen csak az új és helyi ízek iránti vágy – sok oka van annak, hogy ezt a húst válaszd, és mind a egészség javát szolgálja. A szamárhús egy szicíliai termék.
Szamárhús (80%), sertéshús (20%), dextróz, szacharóz, fekete bors, antioxidáns: E300, tartósítószerek: E252, E250, természetes aromák.
Minden felvágottunk természetes bélbe van töltve.
Tartsa + 4 º C-on.
... felvágottak ízét varázsolhassuk az asztalra. A cég a sertéshús vágásával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik, mindig friss és eredeti választékot biztosítva. A termékek között szerepel: friss és fagyasztott sertéshús, kolbászok, sonkák, szalámi, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta és cotechino.
...rendkívül ízletes és zamatos termékeket eredményez. A sertéshús feldolgozásának hagyománya három generációra nyúlik vissza. A piaci igények figyelembevétele, a minőség és az érlelés különös gondozása, valamint a természetesség, együtt a gyors és precíz szolgáltatással, a mi erősségeink.
...borászatok, marhahús, sertéshús és baromfi vágóhidak; vagy bármely más tevékenység, amely vízkezelést igényel, mint például: szállodák, éttermek, kempingek, falusi turizmus stb. Minden telepünket a 152/2006-os törvényerejű rendelet és annak későbbi módosításai által előírt kötelezettségek tiszteletben tartásával valósítjuk meg, amely az említett tevékenységekből származó vízáramot ipari kibocsátásként osztályozza, így kötelezővé téve a megfelelő kezelést a köz- és magánfogadó víztestekbe való bevezetés előtt.
... fontosak ezek a tulajdonságok az új élelmiszer-beszerzési program számára, a nyilvános körülmények függvényében.
Fagyasztott egész csirke és részek
Mivel az emberek csak azt vásárolják, amit akarnak, a fogyasztói minőség perspektívája a legmegfelelőbb. Amikor a fogyasztók baromfit vásárolnak, azt elkészítik és a családjuknak tálalják, elvárják, hogy jól nézzen ki, ízletes legyen és kellemes legyen a szájban.
Fagyasztott sertéshús
A világ legkvalifikáltabb sertéshús központjainak A kategóriás eladóiként működünk: Mercosur (Argentína, Brazília, Uruguay és Paraguay) és Spanyolország.
Több mint egy évszázada, öt generáción keresztül öröklődő tapasztalattal működünk a sertéshús iparágában, korszerű üzemünkben. Munkatársaink szakértelmének köszönhetően garantáljuk a legjobb minőséget. 100%-ban Olasz TERMÉK. Felbecsülhetetlen ízvilágú felvágottaink és húsaink híre már közismert:...
... húsok tenyésztésében és vágásában, a Lessiniában kizárólag legelőn táplált, prémium minőségű húsról van szó. Boltjainkban válogatott marhahús, sertéshús, vadhús és baromfi található, valamint készételek és bio termékek.
Az ARA Italy, amelyet 2007-ben alapítottak, húsz éves tapasztalattal rendelkező technikusok és operátorok együttműködésére támaszkodik a sertéshús feldolgozása és az ipari automatizálás területén. Különösen a sertésfeldolgozáshoz szükséges berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik: friss sonkák érlelésére szolgáló gépek, valamint fix (telepített) vagy mobil (kerekes) hidraulikus...