Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, Langhirano
Több mint 40 éve a Monica & Grossi Parma Dop sonkát, nyers sonkákat és főtt sonkákat gyárt. Ezen kívül forgalmazza a Prosciutto crudo di San Daniele-t, speck-et, füstölt sonkát, culattát, culatello-t bőrrel. Kiváló minőségű hazai húsokat választanak ki, amelyeket nagy tapasztalattal rendelkező sonkakészítők dolgoznak fel, és az ideális langhiranoi éghajlatú szellős helyiségekben érlelnek. Az eg...
Portfólió (3)
Olaszország, Mesoraca
... mindannyian ismerünk. Az érlelés szabályozott páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 45 napig. Előételként és első fogásként (pl. rakott tészta) ajánlott. Kategória: Kalabriai felvágottak SÚLY: 300/350 g ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252 Súly: 0.350 kg...
Portfólió (19)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Ez a Finocchiona IGP változat körülbelül 500 g nettó súlyú, és természetes bélben egészben van csomagolva. A Finocchiona IGP első osztályú sertéshús darabokból készül. Ezek között megtalálható: váll, sonka, hátsó, nyak, és szalonna. A feldolgozás során vad édeskömény aromás magjait, sót, borsot és fokhagymát adnak hozzá. Ez a természetes és eredeti keverék adja a toszkán felvágottnak egyedi és...
Portfólió (10)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
...Sertéshús, Só, Dextróz, Természetes aromák, Fűszerek, Antioxidánsok, E300, Tartósítószerek, E250, E252 Sertéshús, Só, Dextróz, Természetes aromák, Fűszerek, Antioxidánsok, E301, Tartósítószerek, E250 Energiaérték 326kcal 1326kj Zsír 26,1gr, ebből telített zsírok 8,9gr Szénhidrát 1,4gr, ebből cukrok 1,3gr Fehérjék 23gr, élelmi rost 0,02gr, só 4,7...
Portfólió (9)
...A legjobb olasz sonka. Csak olasz sertéshús...
...Ezzel a hússal nemet mondasz a koleszterinre, és igent mondasz a vas kétszeres tartalmára más húsokhoz képest. Anémia, diéta, sportolás vagy egyszerűen csak az új és helyi ízek iránti vágy – sok oka van annak, hogy ezt a húst válaszd, és mind a egészség javát szolgálja. A szamárhús egy szicíliai termék. Szamárhús (80%), sertéshús (20%), dextróz, szacharóz, fekete bors, antioxidáns: E300, tartósítószerek: E252, E250, természetes aromák. Minden felvágottunk természetes bélbe van töltve. Tartsa + 4 º C-on.
Olaszország, Villafranca Piemonte
... felvágottak ízét varázsolhassuk az asztalra. A cég a sertéshús vágásával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik, mindig friss és eredeti választékot biztosítva. A termékek között szerepel: friss és fagyasztott sertéshús, kolbászok, sonkák, szalámi, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta és cotechino.
Olaszország, Ginestreto-Pesaro
...rendkívül ízletes és zamatos termékeket eredményez. A sertéshús feldolgozásának hagyománya három generációra nyúlik vissza. A piaci igények figyelembevétele, a minőség és az érlelés különös gondozása, valamint a természetesség, együtt a gyors és precíz szolgáltatással, a mi erősségeink.
Olaszország, Atena Lucana
...borászatok, marhahús, sertéshús és baromfi vágóhidak; vagy bármely más tevékenység, amely vízkezelést igényel, mint például: szállodák, éttermek, kempingek, falusi turizmus stb. Minden telepünket a 152/2006-os törvényerejű rendelet és annak későbbi módosításai által előírt kötelezettségek tiszteletben tartásával valósítjuk meg, amely az említett tevékenységekből származó vízáramot ipari kibocsátásként osztályozza, így kötelezővé téve a megfelelő kezelést a köz- és magánfogadó víztestekbe való bevezetés előtt.
Olaszország, San Miniato
... fontosak ezek a tulajdonságok az új élelmiszer-beszerzési program számára, a nyilvános körülmények függvényében. Fagyasztott egész csirke és részek Mivel az emberek csak azt vásárolják, amit akarnak, a fogyasztói minőség perspektívája a legmegfelelőbb. Amikor a fogyasztók baromfit vásárolnak, azt elkészítik és a családjuknak tálalják, elvárják, hogy jól nézzen ki, ízletes legyen és kellemes legyen a szájban. Fagyasztott sertéshús A világ legkvalifikáltabb sertéshús központjainak A kategóriás eladóiként működünk: Mercosur (Argentína, Brazília, Uruguay és Paraguay) és Spanyolország.
Olaszország, Ferrere
Több mint egy évszázada, öt generáción keresztül öröklődő tapasztalattal működünk a sertéshús iparágában, korszerű üzemünkben. Munkatársaink szakértelmének köszönhetően garantáljuk a legjobb minőséget. 100%-ban Olasz TERMÉK. Felbecsülhetetlen ízvilágú felvágottaink és húsaink híre már közismert:...
Olaszország, Messina
Marhahús, sertéshús, bárányhús Baromfi, tojás, felvágottak és sajtok...
... húsok tenyésztésében és vágásában, a Lessiniában kizárólag legelőn táplált, prémium minőségű húsról van szó. Boltjainkban válogatott marhahús, sertéshús, vadhús és baromfi található, valamint készételek és bio termékek.
Olaszország, Maranello
Az ARA Italy, amelyet 2007-ben alapítottak, húsz éves tapasztalattal rendelkező technikusok és operátorok együttműködésére támaszkodik a sertéshús feldolgozása és az ipari automatizálás területén. Különösen a sertésfeldolgozáshoz szükséges berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik: friss sonkák érlelésére szolgáló gépek, valamint fix (telepített) vagy mobil (kerekes) hidraulikus...
Olaszország, vicenza
Mérnöki, menedzsment, műszaki-gazdasági tanácsadás, testreszabott megoldások az ügyfelek igényeihez az alábbi területeken: tejipar, húsfeldolgozás és -vágás, gyümölcs- és zöldségipar, gyógyszeripar, kórházi technológiai rendszerek. Képesek vagyunk kulcsrakész rendszereket biztosítani világszerte. A húsiparban marhahús-, sertéshús-, juhhús- és baromfivágókat építünk. Automatikus, alacsony hőmérsékletű raktárak -30 °C-on: automatikus állványok, hűtőpanelek, élelmiszer- és gyógyszeripari, kórházi használatra alkalmas, tisztítható üvegszálas levegőkezelő egységek.
Olaszország, Bene Vagienna
Sertéshús vágása és feldolgozása Főtt és nyers felvágottak gyártása...
Sertéshús feldolgozása, tipikus felvágottak Forró Porchetta - Nagykereskedelmi ellátmányok...
Olaszország, San Demetrio Corone
Tiszta Sertéshús Felvágottak TANÚSÍTOTT CÉG: ISO 9001:2000 és IFS...
Olaszország, Villafranca Padovana
Sertéshús feldolgozása...
Sertéshús (friss, érlelt, főtt) bárányok, csirkék, nyulak, susianella, porchetta...
Olaszország, Castiglione In Teverina
Kézműves sertéshús feldolgozás Laboratórium:...
Olaszország, Santa Maria A Monte
Sertéshús feldolgozása - Felvágottak...