Olaszország, Misano Adriatico
...A Mooiplaas Chenin Blanc CL.75 egy kiváló minőségű száraz fehérbor, amely a neves dél-afrikai Stellenbosch régióból származik. Kiválasztott Chenin Blanc szőlőből készült, friss és gyümölcsös ízvilágot kínál, méz és trópusi gyümölcsök jegyeivel. Tökéletes hal, tenger gyümölcsei vagy nyári ételek kísérőjeként.
Portfólió (200)
Olaszország, San Stino Di Livenza
...Halvány rózsaszín élénk kiemelésekkel. Vad vörös gyümölcsök, cseresznye. Élénk utalások őszibarackra és sárgabarackra. Egyenesen meglepő virágos érintés a magnóliával és jázmin virágokkal. Az acidity és a cukor jól kiegyensúlyozott; elegáns és kellemesen friss. Terület: Venezia Típus: D.O.C.
Portfólió (43)
Olaszország, Sizzano
...Eredetvédett Megjelölés (DOC) TIPUS Vörösbor SZŐLŐFÉLE Nebbiolo 100% PÁROSÍTÁS Sült vagy grillezett húsételek Fehér húsételek Érett sajtok SZÍN Rubinvörös ILLAT Intenzív és tartós Málna Ibolya és narancsvirág Piros gyümölcsök ÍZ Száraz Jó testesség HŐMÉRSÉKLET: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portfólió (13)
Olaszország, Partinico
...Pinoli, aszalt gyümölcs, dió, mogyoró, a betakarítástól a szeparálásig, stb. - Tervezés, szervezetek, cégek, szakképzett szakemberek révén, aszalt gyümölcsök feldolgozására szolgáló üzemek kialakítása (esetleg öntözőrendszerek tervezése is). Pisztácia (szicíliai vagy amerikai), dió, mogyoró, mandula, egészen a száraz gyümölcsökből készült termékek gyártásához szükséges gépek kiválasztásáig, mint...
Portfólió (5)
Olaszország, Albino
...A mikroenkapszulázott szárított gyümölcs illat gazdag és körülölelő illatélményt kínál, tökéletes azok számára, akik szeretik a meleg és tápláló illatokat. Ez az illat megragadja a szárított gyümölcsök gazdag és összetett esszenciáját, kényelmet és meleget idézve elő. A mikroenkapszulációnak köszönhetően az illat fokozatosan szabadul fel, biztosítva a hosszú tartósságot és a folyamatos illatélményt. Ideális otthoni vagy kereskedelmi terek illatosítására, a szárított gyümölcs illat eleganciát és kifinomultságot ad hozzá.
Portfólió (38)
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Nebbiolo. Borászat: hagyományos erjesztés, 21 napig tartó, elmerült héjjal való áztatással. Érlelés: 36 hónap francia tölgyfahordókban. Szín: intenzív gránátvörös. Illat: intenzív és összetett, erdei gyümölcsök és édes fűszerek jegyeivel. Íz: száraz és telt, harmonikus és jó lecsengésű. Alkoholtartalom: ±14% Ételpárosítás: kifinomult bor, amely vörös húsok második fogásaihoz, különösen párolt és sült húsokhoz, érlelt sajtokhoz és fondüvel, valamint trüffellel készült bonyolult ételekhez ajánlott. Körülbelül 18°C-on tálaljuk.
Portfólió (10)
Olaszország, San Donaci
...Szőlőfajta: 100% Negroamaro. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. A Negroamaro szőlő acélban történő erjesztésével készült, száraz és tartós ízű bor. A szaglás során piros gyümölcsök, mint a ribizli, fekete eper, szeder és meggy, valamint mediterrán cserjék balzsamikus aromái jelennek meg. A tanninok szerkezetének köszönhetően, amelyek nem túl tolakodóak, jó sokoldalúsággal rendelkezik, jól párosítható érlelt felvágottakkal és közepesen érlelt sajtokkal, húsalapú első fogásokkal, fehér és vörös húsokkal, mind pörkölt, mind sült formában.
Portfólió (5)
Olaszország, Castiglione Di Sicilia
...A Gelfruit Italia, amely az Etna lábánál található, természetes termékeket kínál az európai és nemzetközi piacon, amelyek mindig is egy érintetlen környezetben gyökereztek. A szicíliai mandulák rendkívüli íze, a mogyoróink ínycsiklandósága, valamint a szicíliai pisztáciák megkülönböztető íze minden egyes terméket különlegessé és autentikussá tesz az édesség- és cukrásziparban. A széles "Száraz...
Olaszország, Ripalimosani
...hús dehidratálására. LINEA NATURA: gőzáramú illóolaj-kivonók. LINEA APICOLTURA: pollen tisztítók, krémes méz előállító gépek, sokoldalú berendezések a méz kezelésére. LINEA CASTAGNA: berendezések a gesztenye mosására, hőkezelésére, pasztőrözésére; a friss és száraz gesztenye héjának eltávolítása. LINEA TARTUFO: berendezések a trüffel mosására, főzésére és sterilizálására. LINEA LATTE ÉS FORMAGGI: mini sajtkészítők, sajt szárítók.
Olaszország, S. Giovanni La Punta
... KÉSZÍTETT KÉSZÍTÉSEK ÉS PANETTONEK KARÁCSONYRA). A BARBAGALLO DOLCIARIA EGY OLYAN CÉG IS, AMELY MÁS TRADICIONÁLIS SZICÍLIAI ÉDESIPARI TERMÉKEKET IS FORGALMAZ, NÉHÁNY KÜLÖNLEGES KÉPVISELETTEL. PÉLDÁUL: KÉSZÍTETT PASTA TÍPUSÚ TERMÉKEK: TARTLETTE ÉS PASTA FROLLA KIS KOSÁRKA (KÜLÖBÖZŐ MÉRETEKBEN), SZÁRAZ BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (KÜLÖBÖZŐ MÉRETEKBEN), VAU LE VANT, SZÁRAZ BIGNE’ ÉS MÉG SOK MÁS. ÉS MÉG...
Portfólió (1)
... elektromos szekrényekhez. Folyamatfolyadékok hűtése szerszámgépekhez, alternatív és helyettesítő termékek a texa industries, cosmotech, stulz, pfannenberg, kelvin, eurocold... termékekhez. Hűtők, hűtőberendezések, Hűtőközpontok - Motorkondenzátorok - Párásítók és távoli kondenzátorok bérlése és értékesítése, Száraz hűtők, ipari rendszerekhez, hűtőkamrákhoz, élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök...
Portfólió (2)
Olaszország, S. Giovanni La Punta
... KÉSZÍTETT KÉSZÍTEMÉNYEK ÉS PANETTONEK KARÁCSONYRA). A BARBAGALLO DOLCIARIA EGY OLYAN CÉG IS, AMELY MÁS TRADICIONÁLIS SZICÍLIAI ÉDESIPARI TERMÉKEKET IS FORGALMAZ, NÉHÁNY EXKLUZÍV KÉPVISELETTEL. PÉLDÁUL: ELŐKÉSZÍTETT PASTICCERIA TERMÉKEK, MINT: TARTLETTE ÉS PASTA FROLLA KIS KOSÁRKA (KÜLÖBÖZŐ MÉRETEKBEN), SZÁRAZ BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (KÜLÖBÖZŐ MÉRETEKBEN), VAU LE VANT, SZÁRAZ BIGNE’ ÉS MÉG SOK MÁS. ÉS...
Olaszország, Montalto Uffugo
A La Cosentina S.r.l. szakértője a területünk által kínált kiválóságok értékesítésének: a kalábriai aszalt füge. SZÁRAZ GYÜMÖLCS ÉS FŰSZEREK. A cég több mint húsz éve válogatja és dolgozza fel a kalábriai dombokon gyűjtött aszalt fügeit, garantálva a magas minőséget, a gyümölcsök természetességét és megőrizve az igazi hagyományt.
Portfólió (19)
Olaszország, Santa Maria Di Licodia
NAGYKERESKEDELEM GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉGTERMÉKEKKEL ÉS SZÁRMAZÉKAIVAL. CITROMFÉLÉK, KAKTUSZFIGEK, SZEZONÁLIS GYÜMÖLCSÖK, OLÍVAOLAJ, SZÁRAZ GYÜMÖLCSÖK, DZSEM, PASZTÁK ÉS KÜLÖNBÖZŐ KONZERVEK.
Olaszország, Pagani
Száraz hüvelyesek, etnikai ételek, háziállat eledel...
Olaszország, Belmonte Calabro
SZÁRAZ FÜGE FELDOLGOZÁSA...
...különösen finom illatjegyekkel rendelkezik, meggy és erdei gyümölcsök aromájával. Ízében széles, száraz, friss és hosszú. - A Lakana, amely a szőlőültetvények területéről kapta nevét, a mamuthonétól eltér a feldolgozási módja miatt, hiszen az első erjesztés acéltartályokban történik, majd ezt követi egy második erjesztés tölgyfahordókban. - Az Ilisi egy hordós érlelésű bor, amely 12 hónapig érlelődik tölgyfahordókban.
Olaszország, Castel Di Sangro
Lupinok feldolgozása és csomagolása harmadik fél megbízásából is 150 kg-os hordókban, különböző kaliberek, száraz olasz és külföldi lupinok, minden kaliber, szárított gyümölcsök és csokoládé.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play