...Boscaiola Porcini 180 g: ezek apróra vágott vargányák, ecetben blansírozva, aromás gyógynövényekkel ízesítve és olívaolajban üvegezve.
Termékcímke
A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal.
Párosítások
A Boscaiola Calvi vargányák nagyon ízletesek és különösen előételként ideálisak: lehetőség szerint kombinálja más specialitásainkkal.
Tárolási mód
Száraz, hűvös helyen tárolja, távol a hőforrásoktól. Felbontás után hűtőszekrényben (+4°C) tárolja, és 5 napon belül fogyassza el.
Kód: PORK 180...
...Vörös asztali szőlő, a édes íz sötét vonzereje
Red Globe Nagyon ismert és kedvelt, érdekes módon egy kaliforniai keresztezés eredménye, amely nem akadályozta meg abban, hogy Olaszországban is népszerű legyen. A szem nagy és sötétlila, míg a húsa édes ízéről ismert.
Sicíliai szőlő, Redglobe fajta.
EXTRA kategóriás áru
Körülbelül 7 kg-os doboz
Napon belüli szüret és szállítás...
...LEÍRÁS
Koreai vörös ginzeng likőr. Rendkívül kellemes íz, közepes alkoholtartalom, amelyet minden alkalomra élvezhetünk. Elegáns üvegpalack, amely tökéletes eredeti és egyedi ajándéknak.
TARTALOM / DOBOZ
375 ml / üveg
ÖSSZETEVŐK
Koreai vörös ginzeng kivonat, tisztított víz, 19° alkoholtartalom
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Használat gyakorisága: 1 shot 1 vagy 2 alkalommal naponta, lehetőleg étkezés után
Megjegyzés: alkoholtartalmú ital felnőtteknek, 18 év alattiak számára nem ajánlott.
...Javasolt párosítások A Shah Mat fehér bor kiváló minden alkalomra, ideális zöldség alapú első fogásokhoz, krémekhez, pürékhez, rakott ételekhez és halételekhez.
Megjegyzés Szerviz hőmérséklet: 68°C
Tartalmaz kén-dioxidot.
Űrtartalom: 0,75l
Kód: 08087
Kategória: Pezsgők
Alkoholtartalom: 11,5% Vol.
Ország: Olaszország
Régió: Veneto
Szőlőfajták: Fehér szőlő
Szín: Fényes sárga, finom és tartós buborékokkal
Illat: Virágos, akácvirág, őszibarack, ananász jegyekkel
Íz: Teljes és száraz, kellemes és tartós aromás utóízzel
Ajánlott pohár: Extra Dry pezsgő...
...nagyon jellegzetes
Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő
Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C
Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
... jegyekkel
BOCCA: Érezhető egy bizonyos fanyar íz, de szinte észrevehetetlen, kiváló gyümölcsösséggel
CIBO: Minden hal alapú étel, levesek, tészta- és rizs ételek, fehér húsok
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
... alkalmas, kalciumos talajjal rendelkezik, gazdag ásványi sókban és szegény vízben, valamint a tipikus alacsony terméshozamú, kordonos és törzses szőlőtermesztési formák hozzájárulnak a kiváló minőségű szőlő előállításához. A tagok figyelmet fordítanak a szőlő gondozására a mezőn, biztosítva a szállított termék teljes nyomon követhetőségét, amely a borászatban is megerősítésre kerül a szőlőtermék átalakításával, köszönhetően az emberi erőfeszítéseknek és a korszerű technológiák alkalmazásának, amelyek lehetővé teszik a ma már elismert magas szintű minőség és íz elérését.