Olaszország, Giarre
...30 ízű szicíliai kézműves granita előállítása, hagyományos módszerrel, csak víz, cukor és gyümölcs felhasználásával, nincs sűrítőanyag vagy színezék, csak friss helyi gyümölcs, már elkészítve és használatra kész, 1 éves eltarthatósággal tárolható. Terjesztés egész Európában, beleértve az Egyesült Királyságot és Svájcot.
Portfólió (4)
Olaszország, Messina
...A messinai pignolata egy tipikus szicíliai recept, amelyet különösen karácsonyi vagy farsangi ünnepek alkalmával készítenek. Kicsi tésztadarabokból áll, amelyeket sütnek (vagy néhány esetben sütőben készítenek) és mázzal vonnak be, két különböző mázzal, egy fehér citrom ízű és egy fekete étcsokoládé ízű mázzal. A színek kettős kombinációja elengedhetetlen jellemzője ennek az édességnek.
Portfólió (10)
Olaszország, Mazara Del Vallo
...Finom, egyadagos szicíliai Cassata, amelyet juhsajtból készült ricottával, mandulapasztával, piskótával készítenek, és egy vékony réteg sötét cukormázzal borítanak.
Portfólió (8)
Olaszország, Giarre
...A Marsalai eper a szicíliai mezőgazdasági kultúra terméke, amelyet teljes mértékben a Trapani síkságain termesztenek. A gyümölcs élénkpiros színt és rendkívül édes ízt kap, amely alkalmas az asztalon való tálalásra, valamint a konyhai felhasználásra. A legnagyobb termelési időszak márciustól májusig tart.
Portfólió (9)
Olaszország, San Pietro Clarenza
.../5 kg-os zsákokban, amelyek tökéletesek éttermek, bárok, teázók asztalainak kiszolgálására) vagy elegáns csomagolásban, amelyeket polcokon vagy sarkokban lehet kiállítani. Hozzávalók: Szicíliai mandula, cukor, Etna méz (narancsvirág) tojásfehérje (természetes, nem fagyasztva szárított) Pisztráng, csokoládé / vanília...
Portfólió (8)
Olaszország, Taranto
...Friss vaj, akácméz, szabad tartású tojások sárgája és szicíliai kandírozott citrusfélék, ezek néhány kiváló alapanyag, amelyet a hagyományos panettone előállításához használnak, és nem csak ehhez. Különös figyelemmel, Nilde Diciolla cukrászmesterünk válogatja meg a hazai alapanyagokat, hogy új kombinációkat kísérletezzen ki, és modern, innovatív termékeket hozzon létre. - PanPulia Elixír - Piros gyümölcsös és pisztáciás panettone - Körtés és étcsokoládés panettone - Csokoládé trilógiás panettone - Mandulás panettone - Gazdag milánói panettone...
Olaszország, Caltagirone
A Zagara cukrászda a megfelelő választás mindazok számára, akik ízletes édességekre vágynak, amelyeket természetes összetevőkből készítenek. Ünnepi torták, büfé sütemények és még sok más, bármilyen eseményhez. Olaszországban és külföldön értékesítjük tipikus szicíliai termékeinket: Mandulás sütemények, színes sütemények, kézműves kekszek és még sok más. Catering szolgáltatást kínálunk az ünnepségekhez, emellett péksüteményeket is ajánlunk. Gyere és kóstold meg barátaiddal az Apericena-t, mindig udvariasságot és szakértelmet találsz nálunk. Látogass el a weboldalunkra és foglald le az eseményedet!
Olaszország, Roma
A Pasticceria Dagnino egy történelmi palermói cukrászda, amely az ötvenes években megnyitotta csodálatos helyiségeit a fővárosban, magával hozva egy olyan édességkészítési hagyományt, amelynek erősségei a kiváló minőségű alapanyagokban, a mesteri szakértelemben, a mindig friss és illatos termékek csomagolásában, de legfőképpen a régi szicíliai receptekben rejlenek. Ezen alapelvek birtokában a...
Olaszország, Montecosaro
A Montecosaróban (MC) található Pietro Quercia pékség és cukrászda, amely a maceratesi dombok között helyezkedik el, anyatejjel érlelt kenyeret készít, helyi, finomítatlan és ökologikus lisztből. A cukrászda (brownie, muffin, zeppole, szicíliai cannoli) ötlete az volt, hogy a jót és a jótékony hatást egyesítse, finomítatlan liszt felhasználásával csökkentve a cukortartalmat. Pietro Quercia...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play