...A sajt feldolgozása után a megmaradt biológiai savóból készül a biológiai ricotta.
A többi ricottához hasonlóan a savót friss biológiai tejjel dúsítják, ami alapvető a lágyabb és krémesebb ricotta előállításához. Kiváló önmagában, vagy ízletesen csokoládéval, cukorral vagy rummal kiegészítve. A konyhában felhasználható ízletes édességek vagy piték készítéséhez, de ínycsiklandó sós ételekhez is, mint például ricottával és spenóttal töltött ravioli és cannelloni. Hőszigetelt tálca körülbelül 2,00 kg súlyú.
...Fehér polisztirol tálca, ütésálló és élelmiszerekhez alkalmas, 250x180x50, könnyű, de egyben rugalmas és tartós, ideális szeletelt csirkemellhez, rántott húsokhoz és panírozott termékekhez, vörös húsokhoz és friss tésztához.
...A bivalyricotta egy lágy sajt, amelyet a bivalymozzarella feldolgozása során keletkező savóból készítenek. Az állaga puha és szemcsés, de soha nem homokos. A bivalytej illata nem olyan intenzív, mint a mozzarellaé, ezért jól illik édes és sós ételekhez egyaránt. Egy friss sajt, amely gazdag
Típusok és Formátumok
Darab: 250 g és 1 kg
Hőszigetelt tálca
Kódok: 321 / 321b
Minőségmegőrzési idő: 21 nap...