...A MACUBA egy szirup, amely a szicíliai bio karob pépének áztatásával és koncentrálásával készül, természetesen vegán és gluténmentes. Ez egy kiváló természetes édesítőszer, amely hozzáadható édességek és péksütemények elkészítéséhez. Tökéletes húsok pácolásához, fagylaltokhoz és palacsintákhoz, és smoothie-kban, valamint italokban is felhasználható. Ezen kívül a karob szirupot mindig is...
Portfólió (3)
...A kókusz fontos élelmiszer hazánkban. Nem csupán egy gyümölcs, amely felfrissít minket a trópusi hőségben, hanem alapvető összetevője az indonéz konyhának is. Például ebből a gyümölcsből készíthetjük a kókusztejet, amit „santan”-nak hívunk, és amelyet ételeink elkészítésénél használunk. Ezen kívül a kókuszból kókusz cukrot is előállíthatunk, ami egy természetes édesítőszer, tökéletes a...
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play