Olaszország, Udine
A Benpower egy nemzetközi vezető vállalat az ipari és civil épületek helyreállítása és rehabilitációja terén, beleértve a tartalmakat és gépeket, amelyek tűz, árvíz vagy természeti esemény következtében sérültek meg. A vállalat elektronikus, mechanikai, papíralapú rehabilitációs és helyreállítási szolgáltatásokat kínál civil és ipari épületek számára. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy tűz vag...
Portfólió (11)
Olaszország, Formigine
...A baobab egy szuperélelmiszer, amely a baobabfa gyümölcséből származik, egy impozáns és hosszú életű fából, amely Afrika száraz területeiről származik. Ez a gyümölcs, amelyet "az élet gyümölcsének" is neveznek, kiemelkedő tápanyagtartalmáért és az egészségre gyakorolt jótékony hatásaiért ismert. A baobab gyümölcsének pépét természetes módon szárítják a héjában, majd finom porrá őrlik. Ez a por gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban, így kiváló kiegészítője egy kiegyensúlyozott étrendnek. Csomagolás: 20/25 kg-os kartonok...
Portfólió (65)
Olaszország, Goito
...amennyiben azok kellően porózusak és nedvszívóak, valamint mentesek bármilyen vízszigetelő és/vagy vízlepergető felületkezeléstől, legyen az kémiai (sziloxánok, epoxik, poliuretánok stb.) vagy természetes (viasz). Pozitív vagy negatív hidrostatikus nyomásviszonyok között is alkalmas. Teraszok és erkélyek vízszigetelésére is használható. Az alkalmazási felületeknek tisztának, szennyeződésektől, omladozó és...
Portfólió (275)
Olaszország, Vomano (TE)
... a általános jólétet. A természetes és mesterséges ízek tovább javítják az érzékszervi élményt, kellemesebbé téve a bevitel folyamatát. Ezek a táplálékkiegészítők azok számára készültek, akik kompromisszumok nélkül szeretnék javítani egészségüket, köszönhetően annak, hogy képesek gyorsan biztosítani a létfontosságú tápanyagok felszívódását. A stick pack-ek választásával egy innovatív és megbízható terméket választunk, amely képes kielégíteni a legkülönbözőbb táplálkozási igényeket.
Portfólió (55)
Olaszország, Cordenons
... 1000 változót, problémát és figyelmet. A feldolgozás higiénikus környezetben zajlott, ahogyan a tárolás is, hogy megőrizzük a növények sokféle természetes tulajdonságát és jellemzőit. A kendert emberi és állati táplálkozásra használják, értékes tápanyagot jelent a szervezet számára a magas fehérje-, vitamin- (különösen E, B1, B2, B6) és többszörösen telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően, amelyeket Omega-3 és Omega-6 néven is ismerünk (linolsav 50-70% és alfa-linolénsav 12-25%, valamint a ritka gamma-linolénsav).
Portfólió (9)
Olaszország, Madone
...A RIBOMIX® márka, amely egyedi ízprofiljával és magas teljesítményével, egy különleges és specifikus összetevő bármilyen ízesítési recepthez. Több mint tíz éve a RIBOMIX® világszerte használatos sós termékek gyártásához. Természetes 5'-Nukleotidok készlete, amelyet élesztő enzimes hidrolízisével nyernek, és nagyon hatékonyan helyettesíti a Mono Nátrium-Glutamátot és a sót, természetes érzést...
Portfólió (5)
Olaszország, Monterotondo
...finom és illatos por formájában jelenik meg, ideális élelmiszerek, folyékony, félig folyékony és szilárd termékek előállításához, kiváló oldhatósága miatt. Alkalmas italok, fagylalt, csokoládé, pékáruk, tészta és még sok más elkészítésére.
Portfólió (10)
... természetes gyógymódként használták a köhögés és a torokfájás enyhítésére. A MACUBA elkészítéséhez az ILCAR a vákuumfőzés mellett döntött, amely a hagyományos főzési módszerekkel szemben lehetővé teszi a kívánt koncentráció elérését alacsonyabb hőmérsékleten, így megőrizve a karob minden organoleptikus és aromás tulajdonságát, egy magas minőségű terméket kínálva, amely gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és polifenolokban, erős antioxidánsokban.
Portfólió (3)
Olaszország, Casorezzo
...A SIABS ipari sütők számára készült gázüzemű égetők fémrostból készülnek, és közvetlen és közvetett hőkezelésre tervezték őket élelmiszerek, például zöldségek, gyümölcsök, haltermékek, hús grillezése és még sok más területen.
Portfólió (10)
Olaszország, Scarlino
...A Gocce só az első folyékony só, amely alacsony nátriumtartalommal rendelkezik, és tengervízből nyerik. Egy innovatív gyártási rendszernek köszönhetően képes eltávolítani a felesleges nátriumot, miközben megőrzi a tengervízben található természetes nyomelemek jótékony tulajdonságait. A Gocce só megőrzi a hagyományos só ízét. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A Gocce sót teljes mértékben a közönséges só helyettesítésére használják. Ez a fűszer mind a főzéshez, mind az ételek közvetlen ízesítéséhez alkalmas. Adagolás: 2,5 ml Gocce só megfelel 1 g közönséges sónak.
Portfólió (7)
Olaszország, Pescara
...Gastronómiai csigák helix aspersa muller, tisztítva és készen a főzésre. A MI CSIGÁINK HELIX ASPERSA MULLER Ez a faj különböző éghajlatokon és talajokon található. Gyorsan növekszik a tenyészetünkben, kizárólag növényzettel táplálkozva, takarmányok használata nélkül. A TERMÉSZETES CIKLUSBAN, SZABADBAN alkalmazott módszerünk lehetővé teszi, hogy csigáinkat kizárólag növényekkel neveljük, így...
Portfólió (5)
Olaszország, Modugno
A Calabrese di De Vito s.r.l. cég több mint hetven éves múltra tekint vissza, három generáción átívelő tapasztalatával a vezető szerepet tölti be az élelmiszer/desszertiparban. A nagypapától, Francescótól, az unokáig, Danieléig, mindig Piero apuka mellett, az entuziazmus és a határozottság öröklődött, olyan pozitív és ambiciózus érzések, amelyek minden munkatársat magukkal ragadnak, a közös cél el...
Portfólió (2)
Olaszország, Salerno
...A mi területünkre jellemző gasztronómiai előkészítés. Gigásztenták, tintahal, totani, kalamári, vízben főzve és ízesítve. Vegyes olajban csomagolva, 20% extra szűz olívaolaj, 80% napraforgóolaj friss aromákkal. Vákuumcsomagolt tálcákban (változó arányokban) Gigásztenták, tintahal, totani, 80% napraforgóolaj, 20% extra szűz olívaolaj, ecet, só, természetes aromák, antioxidáns, ízfokozó, aroma. A...
Portfólió (8)
Olaszország, Coriano
...Több mint 100 ízű fagyit készítünk, beleértve a Gourmet (sós) ízeket is. "Úgy döntöttünk, hogy a fagyit kizárólag természetes alapanyagokkal 'főzzük', visszaadva nektek az elveszett autentikus ízeket."...
Portfólió (1)
...Tibeti hosszúélet gyümölcsnek is nevezik, amelynek legfontosabb tulajdonsága a poliszacharidokkal kapcsolatos, valamint az immunrendszer támogatására való képessége, emellett A- és C-vitamint, a B-vitaminok teljes csoportját, 18 aminosavat és számos ásványi anyagot, például magnéziumot, káliumot, szilíciumot és germániumot (amely rendkívül ritka más természetes élelmiszerekben) tartalmaz. Gazdag...
Portfólió (10)
Olaszország, Angiari
...A lávakő lap alkalmas különböző ételek elkészítésére, grillező, sütő vagy tűzhely használatával. Kifejezetten ajánlott diétás főzéshez, amely nem igényel zsírok vagy egyéb fűszerek hozzáadását. Ennek a természetes kőnek a tulajdonságai alkalmassá teszik különböző ételek, például hús, hal, zöldségek, kenyér, focaccia, pizza stb. elkészítésére. Az ilyen módon elkészített ételek nem bocsátanak ki mérgező anyagokat. Így az elkészített étel egészségesebb, és nem érintkezik füsttel, így az élelmiszerek tápanyagai megőrződnek.
Portfólió (3)
Olaszország, Forlì
Mi Oltresole vagyunk, egy megerősített szereplő az kézműves élelmiszerek kereskedelmi szektorában. A mi földünkről indulva: Romániából, ahol születtünk és felnőttünk, először a legmagasabb minőségű, tartósítószerektől mentes és tanúsított (BIO, Gluten Free) természetes termékek kiválasztására összpontosítunk, majd ezeket közvetlenül ügyfeleink asztalára visszük. A egyszerűség, az eredetiség és az íz mesterei vagyunk, soha nem feledkezve meg olasz hagyományainkról.
Portfólió (50)
Olaszország, Acquaviva Picena
... végez az élelmiszerek tartósítására. a tanúsítványok • a termelés garantálva az ifs food 7.0 szabványnak megfelelően • minőségi tanúsítvány iso 9001:2015 • biológiai termelés tanúsítvány reg.834/2007 CE • élelmiszer-biztonság és higiénia elismerés reg.852/853/ce/2004 • elismerés reg. 1334/1333/2008 ízek és adalékanyagok gyártásához • bejegyzés a fehér borjú védelmi szövetségbe az umbriai-márkói Appennini régióban 5RRRRR • fizikai-kémiai-mikrobiológiai ellenőrzések akkreditált külső laboratóriumok által...
Portfólió (3)
Olaszország, Piombinodese
... tehenek tejtermelését? Optimalizálni szeretné a sertéstelep egészségét? Ellenőrizni szeretné az élelmiszerek és a víz minőségét a baromfitelepeken? A Technozoo szakértői az Ön szolgálatára állnak, hogy minőségi táplálkozást kínáljanak. GONDOLJON A TECNOZOO-ra...
Olaszország, Cinto Caomaggiore
...Zsírellenálló tulajdonság, teljesen természetes és élelmiszerekkel való érintkezésre alkalmas. Puha csomagolópapírt is gyártunk törékeny tárgyak és elektronikai alkatrészek védelmére és szállítására, amely ütésálló, nedvszívó és karcálló.
Portfólió (9)
Olaszország, Pesaro
A Plus Nutre egy olyan vállalat, amely az étrend-kiegészítők, funkcionális élelmiszerek, gyógynövények és vitaminok területére specializálódott. A Plus Nutre célja, hogy hozzájáruljon az egyén jólétéhez a magas minőségű természetes termékek kombinált használatával. A Plus Nutre étrend-kiegészítők természetesek és fitoterápiásak, tudományos kutatások eredményeként születtek, amelyek a klinikai...
Olaszország, Torino
2002 óta az Ekoterra Food a török és olasz termelői partnereivel együttműködve, a termesztéstől kezdve, élelmiszer-átalakítási projekteket fejlesztett ki, hogy a legjobb bio és természetes termékeket kínálja. Az Ekoterra Food, amelynek központja Torinóban található, a vásárlói igényeknek megfelelően dolgozik, megbízható partnereivel, akik stratégiailag elhelyezkednek a legjobb fajták...
Portfólió (10)
Olaszország, Milano
...Olasz cégünk 100% természetes eredetű és allergénmentes <a href="https://www.itafoodimprovers.com/">élelmiszer-adalékanyagokat</a> szállít az élelmiszeripar és pékségek számára világszerte. Terjesztjük és gyártjuk a penészgátlókat, emulgeálókat, antioxidánsokat és funkcionális összetevőket az élelmiszerek minőségének és biztonságának eltarthatósági idejének meghosszabbítására.
Olaszország, Favara
... van bízva. Stratégiailag a hideg füstölés választása azért született, hogy a termékeknek magas tartósítási képességet biztosítson, és ne változtassa meg a hal organoleptikus tulajdonságait. A vállalat fókusza a gyártási tételek, alapanyagok, környezetek és elsődleges csomagolások minden egyes tételének ellenőrzésére és analitikai vizsgálatára összpontosít. Az Altamarea célja egy biztonságos és minőségi termék forgalmazása, mikrobiológiai és kémiai elemzések révén, amelyek fontos eszközként szolgálnak az élelmiszerek biztonsági és higiéniai szintjének értékelésében.
Olaszország, Belforte Del Chienti
MIÉRT VÁLASSZA A MI TÉSZTÁNKAT?Egyszerűen azért, mert egy teljesen olasz, fiatal vállalat vagyunk, amely szereti a tésztát és a természetes, biológiai, gluténmentes élelmiszerek előállítását. Gondosan ellenőrizzük az egész folyamatot a vetéstől a betakarításon át a késztermék átalakításáig. A biotésztáink előállításához használt lisztek ősi olasz gabonákból származnak, amelyeket a vállalatunkban...
Olaszország, Polinago
Online értékesítés természetes és egészséges élelmiszerek, mint például rizs, ínycsiklandó rizottók, tészta, lekvárok, méz, befőttek, fűszerek és ehető virágok, olasz borok és likőrök. Mindez az olasz kiválóságok jegyében. Kész rizottók és sok más első fogás. Látogass el a www.wildkitchen.it weboldalra.
Olaszország, Cornegliano Laudense
...A '80-as években alapított cég folyamatosan fejlődött, köszönhetően a munkavállalók állandó elkötelezettségének, akik a hagyomány és a jelleg megőrzése mellett folyamatosan keresik a megoldásokat a specifikus technológiák terén, amelyek célja a tejtermékek folyamatos javítása. A BIOTEC FERMENTI S.R.L széles választékát kínálja a tejsavbaktériumoknak, amelyek képesek kielégíteni a lágy, érlelt, húzott sajtok és fermentált tejtermékek gyártásának minden igényét; emellett termesztési közegeket, természetes oltót, polimereket és élelmiszer-adalékanyagokat is népszerűsít és biztosít.
Olaszország, Castelverano
Szicíliai Esszenciák és Hagyományos Termékek: Olívabogyó, Nocellara del Belice Olaj, Bio Méz, DOP IGP Bor, Oregánó, Kapri, Passito Zibibbo di Pantelleria, Lekvárok és Dzsemek, Castelvetrano Fekete Kenyér, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Gyümölcs, Szárított Paradicsom, Nubia Fokhagyma, Busiate Pástétom, Trapani Só, Amaro Selinunte. Mindezek helyi és hagyományos, minőségi és természetes ízű termékek.
Olaszország, Oderzo
Atecnos élő élesztőket gyárt folyékony vagy krém állapotban, teljesen természetes szaporítási folyamatot alkalmazva. Az Atecnos tapasztalata és a természetes folyamatok iránti figyelme lehetővé tette egy egyedülálló termelési technológia kifejlesztését, amely teljes mértékben mentes a természetes élesztőnövekedési és szaporítási folyamatokhoz idegen vegyi anyagoktól. Az Atecnos élesztők jellemzői...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play