Olaszország, MILANO
...A panettone egy hagyományos olasz karácsonyi édesség, amely Milánóból származik. Magas, kupola alakú formájáról ismert, édes kelt tésztából készül, amelyet kandírozott gyümölcsökkel, mazsolával és narancshéjjal gazdagítanak. Elkészítése több napot vesz igénybe a feldolgozás és a természetes kelesztés miatt, ami puha állagot és jellegzetes ízt kölcsönöz az édességnek. A panettone gyakran a...
Portfólió (233)
Olaszország, Nocera Inferiore
...A fűszerek ízei elsősorban a snackek, chipsetek, kenyérstiklik és hasonló termékek ízének fokozására szolgálnak. A VI.SA. Aromi Mediterranei folyamatosan bővülő ízválasztékot kínál, mindig monosodium glutamate hozzáadása nélkül, a természetes íz érdekében.
Portfólió (6)
Olaszország, Cellatica
...például likőrök, digestívek és még sok más előállításához. Ma a hagyományos recepteket új formulák egészítik ki, amelyeket modern kivonási és koncentrálási technológiák segítségével dolgoztak ki. Ízek és kivonatok gyártása alkoholos italokhoz: • Ízesítők és desztillátumok szeszes italokhoz • Az Egyesült Államok piacára jóváhagyott ízesítők és kivonatok • Ízesítők és kivonatok digestívekhez • Ízesítők...
Portfólió (6)
Olaszország, Vomano (TE)
... természetes és mesterséges ízek. Ez az összetevőkből álló keverék biztosítja, hogy a kapszulák ne csak hatékonyak, hanem kellemesek is legyenek a fogyasztás során. A gyártás során alkalmazott fejlett gyomorvédelmi technológia ideálissá teszi ezeket a kapszulákat azok számára, akik magas minőségű és megbízható táplálékkiegészítőket keresnek.
Portfólió (55)
Olaszország, Ponsacco
...Firework... Egy ital, amely 10 teljesen természetes összetevőből áll (guarana, ginseng, zöld tea, mate, bodzavirág, tonkabab, gyömbér, kardamom, fekete répa, goji), koffein (32mg/100ml), vitaminok (niacin, pantoténsav, B2, B6, B12), természetes aromák, amelyet Olaszországban terveztek, formuláztak és gyártottak, a pszicho-fizikai jólétedért. Nem tartalmaz glutént, taurint, mesterséges...
Portfólió (1)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
...Hiszünk abban, hogy a jövőbe tekintő mezőgazdaság fontossága elengedhetetlen, és elkötelezettségünk tükröződik az általunk kínált termékek minőségében. Fekete Nyári Trüffel Kulináris Alkalmazásai A Fekete Nyári Trüffel rendkívül sokoldalú összetevő, amely számos felhasználásra alkalmas: - Fűszerek: Ideális trüffelolajokhoz, ízesített vajakhoz és szószokhoz. - Tészták és Rizottók: Tökéletes az ízek...
Portfólió (34)
Olaszország, Albino
A Druckfarben srl, 1971-ben alapított vállalat, a mikroenkapszulázás vezető szereplője. Több mint ötven éve nemcsak Olaszországban, hanem Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban is elismertük magunkat, innovációval és minőséggel kiemelkedve. Szakterületünk a mikroenkapszulázásra összpontosít, egy technológiára, amelyet az elmúlt harminc évben tökéletesítettünk. E folyamat révén védjük az akt...
Portfólió (38)
Olaszország, Venegono Inferiore
Több mint 20 éve a Maxim srl a parfümök, otthoni illatok, mosási illatok és kéz- valamint felületfertőtlenítők gyártására specializálódott, célja egy olyan valóság létrehozása, amely képes ötvözni az olasz hagyomány tipikus kézműves szellemét a parfümgyártás legjobb fejlett technológiáival. A vállalatunk folyamatos fejlődésének köszönhetően most már számos illatot tudunk keverni, és parfümöket ké...
Olaszország, Madone
... biztosítva. Ez a specifikus és technikai összetevő nagyon hasznos a sós termékek szájérzetének javításában, drága összetevők helyettesítésében és kellemetlen ízek elfedésében. A RIBOMIX® magas koncentrációja széleskörű adagolási lehetőségeket kínál az élelmiszeripar különböző terméktípusaihoz és a félkész élelmiszerkeverékekhez.
Portfólió (5)
Olaszország, San Giovanni In Fiore
...100% Helix csiga hús, víz, só és természetes ízek. Tisztított és előfőzött, melegítse fel a csigákat, és készítse el a kedvenc receptje szerint. Csomagolás: 850g konzerv, 200g konzerv, 350g üveg.
... tónusokkal. A Coratina olívaolajat az ízek és aromák miatt érdemes élvezni és értékelni, amelyek egyediek és megkülönböztethetők. Sok étel jól illik ehhez a fontos és határozott ízű olajhoz. A konyhában ajánlott zöldségek és grillezett húsok, vargányák, valamint vegyes hüvelyes levesek, salátához való paradicsom és különösen a szezonális sajtok ízesítésére. A Coratina olaj a legmagasabb oleinsavtartalommal büszkélkedhet, amely ellensúlyozza a rossz koleszterint.
Portfólió (6)
...LUMACHE VIVE HELIX ASPERSA ITALIA A szigorú etikai protokollunkkal összhangban gondosan válogatjuk a csigákat, hogy egy rendkívüli kulináris élményt nyújtsunk, amely visszarepít az időben: A FÜSTÖLŐ ÁRPAK ÉS AZ ÍZEK ÜNNEPÉT TARTJÁK A NYELVETEKEN, ÉS ŐK LESZNEK A FŐSZEREPLŐK, A MI FÖLDI CSIGÁINK. Hagyományos csigatenyésztési módszerek szerint, teljes természetes ciklusban nevelkednek, kedves...
Portfólió (1)
Olaszország, Nave
... válogatottak és 100%-ban természetesek, mesterséges édesítőszerek, aromák és tartósítószerek hozzáadása nélkül. A Tonic Water "Indian Premium" 2005-ben született, és ezzel kezdődött a FeverTree nagy kalandja. Ez a kivételes minőségű keverő a Kelet-Kongóból származó tiszta kinint, alacsony ásványi anyag tartalmú forrásvizet, természetes nádcukrot és Tanzániából származó keserű narancsot tartalmaz...
Portfólió (46)
...Hozzávalók: Mandula – Cukor – Tojásfehérje – Természetes ízek...
Portfólió (8)
Olaszország, Lauro
...Ropogós szív és természetes íz, a csokoládéval bevont mandulák keveréke egy ízletes snack a dragée kategóriában. Ideális nassolni étkezések után vagy napközben, ezeket a mandulákat valóban sokféleképpen fogyaszthatod. Szórakozhatsz ízletes párosítások létrehozásával, a csokoládéval bevont mandulák keverékét felhasználva édességeid díszítésére. Ne feledd, hogy ezt a terméket a legédesebb ízek kedvelői nagyon értékelik, így akár ajándékba is adhatod ezt a csomagot különleges alkalmakra.
Portfólió (10)
Olaszország, Palagonia
...Hozzávalók: Paradicsom 65%, napraforgóolaj 35%, természetes ízek változó arányban (fokhagyma, őrölt piros paprika, menta), bor ecet, só. Citromsav, aszkorbinsav. Tartályok: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfólió (55)
Olaszország, Trento
...A klasszikus ízek kedvelőinek! Hagyományos módon készült: első osztályú hús és zöldségek keveréke, extra szűz olívaolajjal, ízesítők és vegyi adalékanyagok nélkül, hozzáadott monoszódium-glutamát nélkül, hidrogénezett zsírok nélkül* és jódos só helyett sima só. Az intenzív és természetes íz a Bauer különleges, lassú és kíméletes feldolgozásának köszönhetően megmarad, amely megőrzi minden...
Portfólió (9)
...Ezzel a hússal nemet mondasz a koleszterinre, és igent mondasz a vas kétszeres tartalmára más húsokhoz képest. Anémia, diéta, sportolás vagy egyszerűen csak az új és helyi ízek iránti vágy – sok oka van annak, hogy ezt a húst válaszd, és mind a egészség javát szolgálja. A szamárhús egy szicíliai termék. Szamárhús (80%), sertéshús (20%), dextróz, szacharóz, fekete bors, antioxidáns: E300, tartósítószerek: E252, E250, természetes aromák. Minden felvágottunk természetes bélbe van töltve. Tartsa + 4 º C-on.
Olaszország, Firenze
... készen áll arra, hogy intenzív és csípős ízével felkeltse az ízlelőbimbóit. Kiválóan fogyasztható önállóan, kenyérre vagy pizzára kenve, ideális ízletes pirítósok és bruschetták készítéséhez, valamint hogy egyedi és megkülönböztethető ízt adjon a szószainak. Ha Ön a csípős és határozott ízek kedvelője, akkor nem tud majd meglenni ez a termék nélkül, amely a Calabria ízeit és melegét hozza az asztalára. Hozzávalók: sertészsír, sertéshús, calabriai paprika, só és olívaolaj. Hozzávalók: sertészsír, sertéshús, paprika, olívaolaj, só, fűszerek, természetes aromák. Csomagolás: 290 g.
Portfólió (1)
Olaszország, Reggio Emilia
Európa-szerte B2C értékesítésre specializálódott e-kereskedelmi oldal az olasz élelmiszer-völgy gasztronómiai különlegességeivel, amelyeket az Emilia Romagna 0 km-es, válogatott cégei állítanak elő. Kóstolóink a legjobb különlegességeket választották ki a hagyományos Emiliai ízek közül. Ezek azok a gasztronómiai termékek, amelyeket nap mint nap fogyasztanak a Food Valley asztalain. Parmigiano...
Portfólió (10)
Olaszország, Ponte Di Piave
... cukrászda hosszú eltarthatóságú termékek előállítására specializálódott, köszönhetően egy természetes tartósítószernek: a hidegnek (-18°). Modern berendezések segítségével és a hideg alkalmazásával édességeink megőrzik frissességüket és illatukat, mintha most készültek volna.
Olaszország, Acquaviva Picena
...tízéves tapasztalat a félkész termékek, ízek és élelmiszer-összetevők területén A GOODAS cég több mint 20 éve megbízható tapasztalattal rendelkezik a félkész termékek, természetes ízek és "clean label" élelmiszer-összetevők területén. A megszerzett számos tanúsítvány egyre növekvő figyelmet és igényt tükröz a társadalom egyre sürgetőbb élelmiszer-biztonsági, minőségi, egészségügyi és környezeti...
Portfólió (3)
Olaszország, Montelupo Fiorentino
... füge, pisztácia, csokoládé, új és szokatlan kombinációkat létrehozva. Az ízek finomak és meglepőek, gondosan és modern csomagolásban tálalva, amely mindig jól láthatóvá teszi a tartalmát. A gyártásunk minden fázisa teljesen kézműves, a tészták előkészítésétől a sütemények vágásáig, egészen a végső csomagolásig. A süteményeink ízét kizárólag a felhasznált hozzávalók adják, mivel nem használunk mesterséges aromákat vagy vanillint, és természetesen színezékeket vagy tartósítószereket sem. Csak természetes összetevők, sok gondoskodás és szenvedély.
Olaszország, Palermo
...amelyeket le kell simítani. Az utóbbi években a Terranova család termelése különböző ízű cukorkákhoz vezetett, amelyek ugyanazokkal a természetes jellemzőkkel bírnak, mint a klasszikus íz. Jelenleg a gyógyszeripari forgalomba kerülő cukorkák száma négy: Karob, Karob és propolisz, méz és alpesi gyógynövények, Kávé Méz. A nem gyógyszeripari kereskedelemre szánt egyéb típusok: karob, menta, édesgyökér...
Olaszország, Castiglione Di Sicilia
... gyümölcs és félkész termékek" termékcsaládot fenyőmag, dió, mazsola, földimogyoró darálék, kesudió és kókuszreszelék kínálatával egészítjük ki. Minden alapanyag gondos válogatásával, precíz és figyelmes munkamódszerekkel, valamint a feldolgozás minden szakaszában végzett minőségellenőrzésekkel képes változatos félkész termékeket és alapanyagokat kínálni cukrászdák és fagyizók számára, mint például pisztáciás pesto és krém, bevonatok, kakaópor, instant krémek, pasztás aroma, por alapok, toppingok, bio mandulaolaj, szárított gyümölcs pralinék, gyümölcs paszták és hagyományos ízek.
Olaszország, Ficarra
... szobában, napi textíliacsere. 8x11 m-es medence napozóágyakkal és napernyőkkel. Bárszolgáltatás csak nyáron, a medence mellett. Templom. Extra szűz olívaolajat és bio zöldségeket termelünk. Ritka növényeket termesztünk. A mediterrán konyha célja az ősi ízek felidézése, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával. Lekvárokat, dzsemeket, süteményeket, paradicsomszószt és mindent előállítunk, amit hagyományos módszerekkel tudunk átalakítani.
Olaszország, Caltanissetta
... osztályú gyümölcs. Ebbe a keretbe tartoznak a hagyományos ízek és az új termékek, amelyeket az évek során fejlesztettünk ki bárok, cukrászdák, éttermek, catering szolgáltatók és szállodák számára. A kezelt termékek: kézműves fagylalt 3 kg-os tégelyekben; kézműves fagylalt alap (UHT) Bag in Box (különböző ízekben), amely kész a keverésre, szobahőmérsékleten 12 hónapig eltartható; kész alap soft fagylalthoz; kávékrém, citromos granulátum jégkészítőhöz; sorbetek, trüffel, egyadagos félfagylaltok és parfaitok a HO.RE.CA. szektor számára.
Olaszország, Bergamo
A Medeat az egészségügyi intézményekhez fordul, diétaterápiákat kínálva a táplálkozási nehézségekkel küzdő betegek számára, funkcionális ételekkel a gyógyulásuk és pszichofizikai jólétük érdekében. Célunk, hogy visszahozzuk az ízek természetes élvezetét az éttermekbe, kórházakba, intézetekbe és gondozóházakba, miközben biztosítjuk az egészségi állapot optimális helyreállítását.
Olaszország, Mugnano Di Napoli
... összetevőkből készülnek, a félkész termékek különböző formákban, méretekben és grammúrákban kaphatók, például tekercsek, ampullás formák, nyitott vagy zárt változatok. Az édes és sós töltelékek a nápolyi ízeket és illatokat idézik, mint a ricotta, csokoládé, krémek, lekvárok és meggyek az édesekhez, valamint az erőteljes és karakteres ízek a sósakhoz, mint a virsli, vegyes felvágottak, főtt sonka, ricotta és spenót, tonhal, gateau és még sok más. A félkész termékeket a különböző méretek és grammúrák szerint csomagolják, amelyek nagy, közepes, mini és akár mikro vágások között változnak.
Olaszország, Cavriago
... adjanak az édes és sós ízek párosításához. Termékeink ízét különleges kombinációk kiválasztásával és létrehozásával alakítjuk, amelyek kiemelik az egyes összetevőket és új élménnyé olvasztják őket össze. Kiskereskedelmi csomagolásaink színesek és jól kidolgozottak; nagy méretű változatokat is kínálunk a Ho.re.ca szektor számára, valamint különleges mignon kiadást ajándéknak vagy bomboniérának...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play