Olaszország, Trepuzzi
... tulajdonságokban, és képes előidézni egy kis természetes színvarázslatot. Mint egy palettán, lenyűgözve leszel a pohárban lévő színárnyalatoktól, ha lime-ot adsz hozzá, vagy egy kiváló minőségű tonikkal kevered. Tökéletes, ha lédús piros gyümölcsökkel kóstolod, egyensúlyban lévő málna utóízzel kombinálva.
Portfólió (89)
Olaszország, MILANO
...napraforgó lecitin, vanillin aroma), Pan di Stelle kekszmorzsa 2% [búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, vaj, friss pasztőrözött tej kiváló minőségben, kakaó, csokoládé (kakaótömeg, cukor, kakaóvaj, természetes vanília aroma, emulgeáló: szójalecitin), friss tojás, méz, mogyoró, búzaliszt keményítő, sütőpor (nátrium-hidrogénkarbonát, ammónium-hidrogénkarbonát), só, aromák, tojásfehérje por, keményítő...
Portfólió (229)
Olaszország, Vomano (TE)
... természetes és mesterséges aromák tovább javítják az érzékszervi élményt, kellemesebbé téve a bevételt. Ezek a kiegészítők azok számára készültek, akik egyszerűen és kényelmesen szeretnék javítani egészségüket, anélkül, hogy lemondanának a minőségről. Az edények választásával egy innovatív és megbízható terméket választunk, amely képes kielégíteni a legkülönfélébb táplálkozási igényeket.
Portfólió (55)
Olaszország, Ponsacco
...Firework... Egy ital, amely 10 teljesen természetes összetevőből áll (guarana, ginseng, zöld tea, mate, bodzavirág, tonkabab, gyömbér, kardamom, fekete répa, goji), koffein (32mg/100ml), vitaminok (niacin, pantoténsav, B2, B6, B12), természetes aromák, amelyet Olaszországban terveztek, formuláztak és gyártottak, a pszicho-fizikai jólétedért. Nem tartalmaz glutént, taurint, mesterséges...
Portfólió (1)
Olaszország, Albino
A Druckfarben srl, 1971-ben alapított vállalat, a mikroenkapszulázás vezető szereplője. Több mint ötven éve nemcsak Olaszországban, hanem Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban is elismertük magunkat, innovációval és minőséggel kiemelkedve. Szakterületünk a mikroenkapszulázásra összpontosít, egy technológiára, amelyet az elmúlt harminc évben tökéletesítettünk. E folyamat révén védjük az akt...
Portfólió (38)
Olaszország, Venegono Inferiore
...A diszkrét és tiszta csomagolás intenzív esszenciakombinációkat rejt. - A Zen Home Fragrance hat illatot kínál, amelyek citrusos, virágos, gyümölcsös, fűszeres... A csomagolás természetes, kezeletlen fa dísztappal rendelkezik. Az illatnuanszok minden környezethez illeszkednek. Elérhető a következő illatokban: fehér lila, lótuszvirág és borostyán, narancs és fahéj, vanília, levendula, füge és rózsa.
Olaszország, Nave
...IllatA szaglás során kellemes, édes és könnyed illatkompozíciót kínál, amelyet finom citrusos utalások jellemeznek, különösen a narancsra.SzájízA narancs ízét a kininnel és fűszerekkel gazdagítva egy soha nem émelyítő, klasszikus és frissítő kortyot kapunk.HozzávalókSzénsavas forrásvíz, cukor, savanyúságot szabályozó anyag, citromsav, természetes aromák, beleértve a természetes kinint, sáfrány...
Portfólió (46)
... tónusokkal. A Coratina olívaolajat az ízek és aromák miatt érdemes élvezni és értékelni, amelyek egyediek és megkülönböztethetők. Sok étel jól illik ehhez a fontos és határozott ízű olajhoz. A konyhában ajánlott zöldségek és grillezett húsok, vargányák, valamint vegyes hüvelyes levesek, salátához való paradicsom és különösen a szezonális sajtok ízesítésére. A Coratina olaj a legmagasabb oleinsavtartalommal büszkélkedhet, amely ellensúlyozza a rossz koleszterint.
Portfólió (6)
Olaszország, Mortara
...A főzés befejezése után, levéve a tűzről, keverjük össze a Rizottót a Vargányával tisztított vajjal, néhány forgács Castelmagno sajttal és frissen aprított petrezselyemmel. Hozzávalók: Carnaroli rizs (88%), zöldségleves granulátum (só, keményítő és burgonyamaltodextrin, dehidratált zöldségek (sárgarépa, zeller, petrezselyem), napraforgóolaj, természetes aromák, fűszerek), rizsliszt, vargánya...
Portfólió (3)
Olaszország, Viale N. Machiavelli 65/67
...A tipikus üveg kocka flakonban található értékes természetes illóolajok keveréke elegáns, és mindenféle berendezéshez illik. Az illatot az Idea Toscana 5 darab természetes terrakotta pálcikáján (külön megvásárolható) vagy normál fa- vagy bambusz pálcikákon keresztül juttatjuk el. A kibocsátott illat meleg, fizikai és érzelmi jólétet teremt, egyedi érzéseket adva. A mi környezeti parfümünk nemesíti a helyiségek illatberendezését, hatékonyan illatosítva őket, és egészséges, harmonikus légkört teremtve.
Portfólió (8)
Olaszország, Mesoraca
... mindannyian ismerünk. Az érlelés szabályozott páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 45 napig. Előételként és első fogásként (pl. rakott tészta) ajánlott. Kategória: Kalabriai felvágottak SÚLY: 300/350 g ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252 Súly: 0.350 kg...
Portfólió (19)
...Hozzávalók: 00 Liszt – Cukor – Margarin – Kakaópor – Vaj – Élesztő – Só – Természetes aromák...
Portfólió (8)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
...Sertéshús, Só, Dextróz, Természetes aromák, Fűszerek, Antioxidánsok, E300, Tartósítószerek, E250, E252 Sertéshús, Só, Dextróz, Természetes aromák, Fűszerek, Antioxidánsok, E301, Tartósítószerek, E250 Energiaérték 326kcal 1326kj Zsír 26,1gr, ebből telített zsírok 8,9gr Szénhidrát 1,4gr, ebből cukrok 1,3gr Fehérjék 23gr, élelmi rost 0,02gr, só 4,7...
Portfólió (9)
Olaszország, Palagonia
...Hozzávalók: Gombák (Agaricus Bisporus) 65%. Napraforgóolaj 35%, ecet, só, természetes aromák változó arányban (menta, fokhagyma, őrölt piros bors, pirospaprika, paprika). Citromsav, L-aszkorbinsav. Tartályok: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfólió (55)
Olaszország, Mirabella Imbaccari
... szárítják. Ideális az első és második ételek élénkebbé tételéhez. A kézműves feldolgozás az, ami lehetővé teszi, hogy megőrizzük azokat az organoleptikus és jótékony tulajdonságokat, amelyek ezt a fűszert egyedivé és nagyon eltérővé teszik az ipari módon előállítottaktól. A mechanikai feldolgozások minimalizálása emellett segít megóvni a talaj szerkezetét és a természetes tápanyagellátást.
Olaszország, Treviso
...A marha hasának anatómiai részéből készült felvágott, rövid ideig sózva, majd folyó vízben megmosva, borssal és természetes fűszerekkel ízesítve, érlelve és természetes módon füstölve. ÖSSZETEVŐK: halal tanúsítvánnyal rendelkező marhahús, só, bors (édes vagy csípős). Tartósítószerek: E 250, E 252, E 300, fűszerek és természetes aromák. JELLEMZŐK: laktózmentes és egyéb tejtermékektől mentes...
Portfólió (5)
Olaszország, Salerno
...A mi területünkre jellemző gasztronómiai előkészítés. Gigásztenták, tintahal, totani, kalamári, vízben főzve és ízesítve. Vegyes olajban csomagolva, 20% extra szűz olívaolaj, 80% napraforgóolaj friss aromákkal. Vákuumcsomagolt tálcákban (változó arányokban) Gigásztenták, tintahal, totani, 80% napraforgóolaj, 20% extra szűz olívaolaj, ecet, só, természetes aromák, antioxidáns, ízfokozó, aroma. A...
Portfólió (8)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
Olaszország, Gubbio
...BICCARI EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ: Kiváló minőségű, természetes olívaolaj Olaszországból kannában. 100% TERMÉSZETES: Ízfokozók, aromák, töltőanyagok, tartósítószerek stb. nélkül. HIDEG KIVONÁS: Olívaolajunkat nem hidegen préseljük, mint sok más olívaolajat. A 27°C alatti hideg kivonást részesítjük előnyben, amely ellentétben áll a hideg préseléssel, és számos előnnyel jár. 100% OLASZ. SZÜRET: Kézi...
Olaszország, Marciano Della Chiana
A KingoFood olasz kiváló minőségű termékeket kínál. Ilyenek például a Finocchiona IGP felvágottak, első osztályú húsok, melyeket sóval, borssal, fokhagymával és vadédesköménnyel ízesítenek. Vagy a barlangban érlelt pecorino, amelynek íze erőteljes hatást gyakorol. És a bor: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. A termékek szállítási ideje és módja nagyon fontos tényező. Olyan sp...
Portfólió (10)
Olaszország, Bronte
...Hozzávalók: „O” típusú búzaliszt, pasztörizált tojássárgája, vaj, fruktóz, cukor, természetes anyagú kovászpor (búza), E471 emulgeáló, teljes tejpor, sörélesztő, só, aromák. Töltelék: cukor, 30% mogyorókrém (pörkölt és finomított mogyoró), növényi olajok és zsírok (pálma, pálmaolaj), olaj (napraforgó), zsírszegény tejpor, tejsavópor, emulgeáló (E322 szójalecitin), aromák (vanillin). Burkolat: cukor, növényi zsírok (pálma, pálmaolaj), 10% tiszta mogyorókrém (pörkölt és finomított mogyoró), zsírszegény tejpor, laktóz, 5% mogyoródara, E322, aromák (vanília és tej).
Portfólió (56)
...Ezzel a hússal nemet mondasz a koleszterinre, és igent mondasz a vas kétszeres tartalmára más húsokhoz képest. Anémia, diéta, sportolás vagy egyszerűen csak az új és helyi ízek iránti vágy – sok oka van annak, hogy ezt a húst válaszd, és mind a egészség javát szolgálja. A szamárhús egy szicíliai termék. Szamárhús (80%), sertéshús (20%), dextróz, szacharóz, fekete bors, antioxidáns: E300, tartósítószerek: E252, E250, természetes aromák. Minden felvágottunk természetes bélbe van töltve. Tartsa + 4 º C-on.
Olaszország, Firenze
... készen áll arra, hogy intenzív és csípős ízével felkeltse az ízlelőbimbóit. Kiválóan fogyasztható önállóan, kenyérre vagy pizzára kenve, ideális ízletes pirítósok és bruschetták készítéséhez, valamint hogy egyedi és megkülönböztethető ízt adjon a szószainak. Ha Ön a csípős és határozott ízek kedvelője, akkor nem tud majd meglenni ez a termék nélkül, amely a Calabria ízeit és melegét hozza az asztalára. Hozzávalók: sertészsír, sertéshús, calabriai paprika, só és olívaolaj. Hozzávalók: sertészsír, sertéshús, paprika, olívaolaj, só, fűszerek, természetes aromák. Csomagolás: 290 g.
Portfólió (1)
Olaszország, Marano Principato
A Masder egy laboratórium Marano Principato-ban, Cosenza megyében, amely a dermokozmetikai szektorra specializálódott. A központ egyetemi kutatóintézetek együttműködésével folyamatos kutatást végez nyersanyagok és egyre innovatívabb formulák terén. A laboratórium természetes kozmetikai termékek és parfümériák számára készült ellátmányok, például kéz- és lábkrémek, parfüm aromák, test- és...
Olaszország, Nocera Inferiore
... különböző termelési igényekhez igazodnak, és a következőket foglalják magukban: • Új termékek kutatása, mind természetes, mind szintetikus (természetes aromák és azonos természetes aromák); • Alkalmazási tesztek laboratóriumban és előkészítési módszerek a késztermékeken; • Az aromás frakciók integrálása más szükséges összetevőkkel a késztermék előállításához. A Vi.Sa. Srl 2003-ban elérte az...
Olaszország, Bonate Sopra
...adalékanyagok, pigmentek és egyedi keverékek fejlesztésére, valamint bármilyen por alakú termék gyártására és csomagolására harmadik fél számára.</p><p>Foglalkozik kakaóval, csokoládéval, édesítőszerekkel, tartósítószerekkel, természetes színezékekkel, természetes illóolajokkal a konzervipar számára, kazeinátokkal, por alakú italporokkal, édesítőszerekkel, sűrítőkkel és kémiai savanyítószerekkel, fagylalt alapokkal, vanillin, zsírszegény tejporral és citromlével.</p>...
Olaszország, San Cono
... alacsony hőmérsékleten szárad, ez a folyamat lehetővé teszi a termék organoleptikus tulajdonságainak megőrzését. A hagyományos durumliszt tésztán kívül a Pastificio Milazzo más különlegességeket is készít természetes aromák hozzáadásával.
Olaszország, Sabaudia
... szeletek számára, hogy megőrizzék az összes összetevő tápértékét. A Dietetici Quaranta termékek a piacon a kézműves gyártási módszerükről és az autentikus, valódi édességhez hasonló ízükről ismertek. Befejezzük az átállást kizárólag természetes aromák használatára, és csak olyan alapanyagokat választunk, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi, környezeti és állatjóléti standardoknak. Teljesen újrahasznosítható és a fogyasztók egészségére biztonságos csomagolást használunk.
Olaszország, Cavezzo
... ropogósságát és a belső szaftosságát. A receptet természetes aromák keverékével gazdagítják, és egy egészséges terméket eredményez, alacsony só- és zsírtartalommal. A Mr. WOW olyan alapanyagokból készül, amelyek mezőgazdasági...
Olaszország, Monte Santa Maria Tiberina
A New Flavours Umbria szívében, a természet érintetlen szépségében és a föld csodálatos illatai között született. Küldetésünk a természetes élelmiszer-aromák, biológiai élelmiszer-aromák, kivonatok, esszenciák és félkész termékek előállítása, amelyeket az élelmiszeriparban használnak. Mindig is kreativitással és szenvedéllyel orientálódtunk a kutatás felé. Csapatunk olyan emberekből áll, akik a...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play