Olaszország, Montoro
...Természetes héjban lévő gesztenyék Természetes héjú gesztenyék Kartondoboz 6 üveggel Csomag 6 edénnyel Nettó súly 420g Ref:0701030 EAN:8034125101108...
Portfólió (21)
Olaszország, Milano
...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, meglehetősen gazdag aromás és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a gyümölcsösebb narancs és zöldalma ízeket. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott közepes savassággal rendelkezik. Helyszín: Corquin, Copan Ültetvény: Carlos Estevez Mejia Magasság: 1450 – 1550 msm Fajta: Red Catuai Folyamat: 48 órás anaerob fermentáció Szenzoros profil: Narancs, fehér csokoládé, zöldalma és karamell...
Portfólió (25)
Olaszország, MILANO
...napraforgó lecitin, vanillin aroma), Pan di Stelle kekszmorzsa 2% [búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, vaj, friss pasztőrözött tej kiváló minőségben, kakaó, csokoládé (kakaótömeg, cukor, kakaóvaj, természetes vanília aroma, emulgeáló: szójalecitin), friss tojás, méz, mogyoró, búzaliszt keményítő, sütőpor (nátrium-hidrogénkarbonát, ammónium-hidrogénkarbonát), só, aromák, tojásfehérje por, keményítő...
Portfólió (229)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
...A "Il Tuber Magnatum Pico Prima Scelta" egy magas minőségű fehér szarvasgomba, amelyet a cég területein és megbízható gombászoktól választanak ki Olaszországban. Ez a szarvasgomba, bár szabálytalanabb formájú, mint az Extra, mégis magas szintű minőséget képvisel. A héja világos, krémes árnyalatokkal és néhány természetes hibával rendelkezik. Az illata intenzív és összetett, összhangban áll a fehér szarvasgombát jellemző minőséggel, tökéletesen gazdagítva a legigényesebb ételeket, kiváló ár-érték arányban.
Portfólió (34)
Olaszország, Monterotondo
...finom és illatos por formájában jelenik meg, ideális élelmiszerek, folyékony, félig folyékony és szilárd termékek előállításához, kiváló oldhatósága miatt. Alkalmas italok, fagylalt, csokoládé, pékáruk, tészta és még sok más elkészítésére.
Portfólió (10)
Olaszország, Palagianello
...Azoknak az elvárásoknak, amelyek megfelelnek a gasztronómia igényeinek, a pékség, fagylalt, cukrászat és csokoládé területére összpontosítva, a nemzetközi fejlesztéshez szükséges tudásra alapozva. Több mint 100 vaníliafa fajta létezik, de csak 3 nagyobb fajta ad aromás hüvelyeket. Pompona: a világtermelés kevesebb mint 1%-a, aromáik nem túl népszerűek az élelmiszeripari alkalmazásokban. Jelen...
Portfólió (9)
Olaszország, Lauro
...Ropogós szív és természetes íz, a csokoládéval bevont mandulák keveréke egy ízletes snack a dragée kategóriában. Ideális nassolni étkezések után vagy napközben, ezeket a mandulákat valóban sokféleképpen fogyaszthatod. Szórakozhatsz ízletes párosítások létrehozásával, a csokoládéval bevont mandulák keverékét felhasználva édességeid díszítésére. Ne feledd, hogy ezt a terméket a legédesebb ízek kedvelői nagyon értékelik, így akár ajándékba is adhatod ezt a csomagot különleges alkalmakra.
Portfólió (10)
Olaszország, Corato
...Magas fehérjetartalmú szelet, ideális az azonnal biohasznosítható tápanyagforrásként vagy a tápanyagok szerves növekedésének esetén intenzív fizikai aktivitás után. A csokoládé képes stimulálni a "boldogsághormonokat", pozitívan befolyásolva a szerotonint és az endorfinokat. Növeli a hangulatot és pszichofizikai jólétet teremt.
Portfólió (1)
Olaszország, San Pietro Clarenza
.../5 kg-os zsákokban, amelyek tökéletesek éttermek, bárok, teázók asztalainak kiszolgálására) vagy elegáns csomagolásban, amelyeket polcokon vagy sarkokban lehet kiállítani. Hozzávalók: Szicíliai mandula, cukor, Etna méz (narancsvirág) tojásfehérje (természetes, nem fagyasztva szárított) Pisztráng, csokoládé / vanília...
Portfólió (8)
Olaszország, Salzano
...Gluténmentes kézműves péksütemény. Ízletes, kelt tészta, amely burgonyakeményítőből, cukorból, kukoricakeményítőből, sovány kakaóból, növényi olajokból és vajból készült. Kóstoláskor felfedezheti a karamell, a diófélék és a fűszerek ízjegyeit, köszönhetően a gondos és szigorú elkészítésnek, amely megőrzi a minőségi kakaó természetes aromás összetettségét. Praktikus, 35 g-os egyadagos kiszerelésben kapható, papír kapszulában, ideális, hogy mindig magával vigye egy gazdag, ízletes szünethez.
Portfólió (10)
Olaszország, Cinto Caomaggiore
...Csomagoló párnák, párnák csokoládé dobozokhoz, tálcák csokoládékhoz, adventi naptárak és egyedi párnák ablakokkal, zsírtaszító és szilikonozott papírok péksütemények csomagolásához, természetes papírok tejtermékekhez, testreszabható csomagolópapír friss élelmiszerekhez, viaszolt papírok sajtokhoz és szalámikhoz, ökológiai és újrahasznosítható csomagolás, bevont papír bi-mattal, hullámkarton papírok, egyedi rugalmas csomagolás autóiparhoz és iparhoz. Vágások, stancolások és illesztések egyedi formákban.
Portfólió (9)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... köszönhetően tökéletes önállóan vagy csokoládéval. Kiválóan párosítható érlelt sajtokkal. Formátum: 0,5 lt. Bor típusa: Édes. Évjárat: 2019. Ország: Olaszország. Régió: Toszkána. Szőlőfajta: 100% Aleatico. Érlelés: 6 hónap kis fahordókban - 6 hónap palackban. Szín: Intenzív rubinvörös. Aroma: Eper, Szilva, Vadrózsa. Hőmérséklet: 12° C. Ideális: Csokoládé, érlelt sajtok.
Portfólió (10)
Olaszország, Bertinoro
...hamarosan a kézműves fagylalt mesterek referenciahelyévé vált. A cukrászati részleg néhány évvel később alakult meg. A BABBI pozicionálása azonnal távol állt a már gazdag tömegpiacoktól, és az "egyedi és megismételhetetlen cukrászati különlegességek" létrehozására összpontosított nemes, keresett, természetes alapanyagok felhasználásával és hosszú, gondos kézműves feldolgozással. Ebből az elvből születtek a Bécsi Waferek és a Waferini, amelyek ma már világszerte ismertek és elismertek.
Olaszország, Ferrazzano
... minden arománk kizárólag természetes esszenciákból vagy összetevőkből származik. Amikor csak lehetséges, tejmentes termékeket készítünk, hozzáadott cukor nélkül. Minden termékünk pálmaolaj- és gluténmentes is. Az utóbbi években a Shockino Mix Experience Olaszország-szerte események és kóstolók főszereplője volt, kezdve az EXPO2015-től a Salone del Mobile-on és a Salon du Chocolat-on Milánóban, a Cibus Parmában és a Vinitaly-n Veronában.
Portfólió (2)
Olaszország, Cordenons
... legfeljebb 48 órán belül történik (általában 24 órán belül) biztonságos csomagokban és gondosan elkészített csomagolásban. A katalógus különböző formájú Stevia édesítőszereket tartalmaz: 98%-os tiszta, folyékony, tablettás, tasakos vagy ömlesztett; kenhető krémek, 99,7%-os gyümölcslekvárok, csokoládé szeletek, csokoládék, bio olasz stevia levelek, fogkrémek, szájöblítők és egy teljes természetes...
Portfólió (10)
Olaszország, Montelupo Fiorentino
... füge, pisztácia, csokoládé, új és szokatlan kombinációkat létrehozva. Az ízek finomak és meglepőek, gondosan és modern csomagolásban tálalva, amely mindig jól láthatóvá teszi a tartalmát. A gyártásunk minden fázisa teljesen kézműves, a tészták előkészítésétől a sütemények vágásáig, egészen a végső csomagolásig. A süteményeink ízét kizárólag a felhasznált hozzávalók adják, mivel nem használunk mesterséges aromákat vagy vanillint, és természetesen színezékeket vagy tartósítószereket sem. Csak természetes összetevők, sok gondoskodás és szenvedély.
Olaszország, Gallarate
... tiszteletben tartásával dolgoztunk ki, és alaposan ellenőriztük alkalmazási és kóstolási tesztekkel. A termékpaletta tartalmaz egy csokoládé- és krémvonalat is, amely töltelékek, bevonatok, töltelékek és ízesítések különböző ízeiben és minden alkalmazási típushoz elérhető; egy olyan vonal, amely kifinomult termékekből áll, és arra lett tervezve, hogy hozzáadott értéket nyújtson a különböző...
Olaszország, Mugnano Di Napoli
... összetevőkből készülnek, a félkész termékek különböző formákban, méretekben és grammúrákban kaphatók, például tekercsek, ampullás formák, nyitott vagy zárt változatok. Az édes és sós töltelékek a nápolyi ízeket és illatokat idézik, mint a ricotta, csokoládé, krémek, lekvárok és meggyek az édesekhez, valamint az erőteljes és karakteres ízek a sósakhoz, mint a virsli, vegyes felvágottak, főtt sonka, ricotta és spenót, tonhal, gateau és még sok más. A félkész termékeket a különböző méretek és grammúrák szerint csomagolják, amelyek nagy, közepes, mini és akár mikro vágások között változnak.
A LEGKITERJEDTEBB VÁLASZTÉK? KIVÁLÓ MÁRMOK ÉS GRÁNITOK A MI LABORATÓRIUMUNKBAN? EGEI RÓZSA - KÉK ÉG? FRANCIA PIROS - IMPÉRIUM PIROS? SIENA SÁRGA - PORTORO FEKETE? BELGA FEKETE - AFION? PORTUGÁL RÓZSA MINDEN? SZÍNÁRNYALAT? ZÖLD, RÓZSA, NARANCS? VÉNÁK NÉLKÜLI FEHÉR MÁRMOK? GUATEMALA ZÖLD, CSOKOLÁDÉ,? ERDŐ ZÖLD ÉS BARNA A MI KIÁLLÍTÁSUNK: ? AZUL MACAUBA - KÉK BAHIA? JUPARANÁ - AMARELLO? RUBIN PIROS - BALMORAL PIROS? ABSZOLÚT FEKETE - AFRIKAI FEKETE? RÓZSASZÍN GRÁNITOK - SZÜRKE GRÁNITOK? ZÖLD GRÁNITOK - KASHMIR...
Olaszország, Rossano
...PEPERCHOC (csokoládé és chili). Ezen kívül bemutatunk egy sor grappa-t babér, édeskömény és édesgyökér ízben. Végül, de nem utolsósorban, újdonságunk a LIKŐR ÉS SAMBUCA. Termelésünk minden fázisában szigorúan kézműves módszerekkel dolgozunk. Édesgyökér likőr 25% vol; Édesgyökér krém 18% vol. (összetevők: tej; cukor; alkohol; tiszta édesgyökér); Csokoládé likőr (összetevők: víz, cukor, alkohol, tiszta édesgyökér, kakaó, természetes aromák). Édeskömény (összetevők: víz, cukor, alkohol, vad édeskömény). Különösen figyelemre méltó az ízek harmonikus összhangja.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play