Olaszország, Moio Della Civitella
... előkészítést igényel, a narancshéjat is felhasználjuk, hogy a lekvárnak egy ízletes citrusos ízt és egyedi állagot adjunk. A kiváló minőségű narancsainkon kívül a lekvárunkban csak olasz cukrot és hidegen préselt citromlevet használunk, egy természetes összetevőt, amely segít a tartósításban és frissességet ad. Összetevők: Washiton narancsok, olasz cukor, hidegen préselt citromlé. SKU:ara/ara/212...
Portfólió (16)
Olaszország, MILANO
...napraforgó lecitin, vanillin aroma), Pan di Stelle kekszmorzsa 2% [búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, vaj, friss pasztőrözött tej kiváló minőségben, kakaó, csokoládé (kakaótömeg, cukor, kakaóvaj, természetes vanília aroma, emulgeáló: szójalecitin), friss tojás, méz, mogyoró, búzaliszt keményítő, sütőpor (nátrium-hidrogénkarbonát, ammónium-hidrogénkarbonát), só, aromák, tojásfehérje por, keményítő...
Portfólió (229)
Olaszország, Mazara Del Vallo
...Kristályos datolya cukrok: dextróz és fruktóz A datolya levében természetesen előforduló cukorkomplexet képviseli, amely glükózból (kb. 50%) és fruktózból (kb. 50%) áll. Ez az egyetlen datolya cukor por formájában.
Portfólió (5)
Olaszország, Acerra
...Gluténmentes mogyorókrém, amely ideális a kávé, édességek, joghurt és fagylalt ízesítésére és díszítésére. Használat előtt felrázandó. ÖSSZETEVŐK: cukor, növényi olaj (napraforgó, pálma), mogyoró (8%), zsírszegény tejpor, 10-12% kakaóvajtartalmú kakaó, laktóz, emulgeáló: szójalecitin, aroma, természetes vanília aroma, antioxidáns: rozmaring kivonat. Nyomokban más dióféléket tartalmazhat.
Portfólió (61)
Olaszország, Nave
...Hozzávalók: Víz, cukor, szén-dioxid, savanyúságot szabályozó, citromsav, színezék, antocianinok, sáfránykivonat, citrom és alma, aroma, kininhidroklorid. Megjegyzések: 25%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint a klasszikus Schweppes, és csak 100%-ban természetes összetevőket és aromákat használnak, beleértve a kinint és a cukrot. ... Természetesen rózsaborssal ízesítve. Egy enyhén csípős és fűszeres tonik. Űrtartalom: 0,20 l Kód: 02443 Kategória: Tonik víz Ország: Olaszország...
Portfólió (46)
Olaszország, Ponte San Pietro
...Szénsavas alkoholmentes energiaital, amely 130% gyümölcslé és növényi kivonatok alapján készült. Hozzáadott cukor nélkül. Természetes módon tartalmaz cukrokat.
Olaszország, San Pietro Clarenza
.../5 kg-os zsákokban, amelyek tökéletesek éttermek, bárok, teázók asztalainak kiszolgálására) vagy elegáns csomagolásban, amelyeket polcokon vagy sarkokban lehet kiállítani. Hozzávalók: Szicíliai mandula, cukor, Etna méz (narancsvirág) tojásfehérje (természetes, nem fagyasztva szárított) Pisztráng, csokoládé / vanília...
Portfólió (8)
...tésztakészítésben, valamint péksütemények gyártásában is felhasználják. Más gluténmentes lisztekkel keverve a tésztákat rugalmasabbá és könnyebben kezelhetővé teszi. Tápláló élelmiszer, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, alacsony zsírtartalmú és magas polifenol tartalmú, amelyek erős antioxidánsok. Az ILCAR által alkalmazott technológiai folyamatok, amelyek kizárólag mechanikai és hőkezeléseken alapulnak, a CHOCAR-t egy teljesen természetes élelmiszerré teszik, amely mentes mindenféle kémiai adalékanyagtól.
Portfólió (3)
... hagyományos cukor helyettesítésére. A kókusz cukor, ahogy korábban már tájékoztattunk benneteket, már elismert a világ egyik legegészségesebb édesítőszerének. Ez a kiváló gyümölcs nagyon hasznos élelmiszer az életünkben, íze és jótékony hatásai miatt egyaránt. Frissességet ad, amikor fogyasztjuk, és finom ízt kínál, hogy gazdagítsa ételeinket. Ha meg szeretné tapasztalni a trópusi világot, ez lesz a legjobb módja ennek. További részletekért az indonéz kókuszból készült termékekről, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
Portfólió (10)
...Hozzávalók: Mandula – Cukor – Tojásfehérje – Természetes ízek...
Portfólió (8)
Olaszország, Marcianise
...Hozzávalók: Víz, cukor, mezőgazdasági eredetű alkohol, zsírszegény tejpor, ízesítők, darabokra vágott baba. Darabokra vágott baba: búzaliszt (BUZA) "0" típus, tojás, növényi margarin, hidrogénezett zsírokat nem tartalmazó növényi olajok és zsírok (pálma- és napraforgóolaj), víz, savszabályozó E330, ízesítők, cukor, só, természetes élesztő. Nyomokban mogyorót tartalmazhat. Allergéneket tartalmaz. Térfogat: 17%...
Portfólió (2)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
Olaszország, Catania
...0,75 l-es üvegpalackos bor. 6 palackos csomagolás. MANDULÁS INZOLIA BOR. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros megjelenés: Átlátszó bor, világos sárga színnel. Édes, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, fehér bogyós gyümölcsök aromájával, erős keserű mandula illattal és ízzel. MANDULÁS NERO D'AVOLA. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros...
...A név a Capone-ból származik, amely a szicíliai konyhákban akkoriban könnyen megtalálható volt bősége miatt. A capone-t paradicsommal és padlizsánnal tálalták. A múlt század elején az étel a népi kulináris hagyomány részévé vált, és a capone-t más zöldségekkel helyettesítették. A gondosan válogatott zöldségeket külön-külön sütik ki, majd egy különleges paradicsomszósszal főzik meg. Hozzávalók: 37% kockára vágott sült padlizsán, paradicsomszósz, napraforgóolaj, extra szűz olívaolaj, hagyma, zeller, olajbogyó, kapribogyó, cukor, természetes aromák, ecet.
Olaszország, San Giorgio Delle Pertiche
... kifejlesztésében, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek. Rizs-, kukorica- és sok más gabonaféléből készült puffasztott termékek gyártói vagyunk, édes, sós és ízesített változatokban. Termékeink kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek minden egyes fázisban, és 100%-ban természetes módon, gluténmentesen, cukor nélkül, alacsony sótartalommal, vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmasak, és ami a legfontosabb, színezékek nélkül készülnek.
Olaszország, Segrate
... és cukrászdák részére, természetes pasztázott félkész termékeket, folyékony krémeket a kézműves és ipari fagylaltokhoz. Kutatásunk egy természetes filozófián alapul, tiszteletben tartva a környezetet és az emberi egészséget. a termékeink Easy Fruit és Easy Cream: cukormentes fagylalt alapok professzionális használatra Neutro Cream x: krémfagylaltokhoz való semlegesítő professzionális használatra...
Olaszország, Ferrazzano
... minden arománk kizárólag természetes esszenciákból vagy összetevőkből származik. Amikor csak lehetséges, tejmentes termékeket készítünk, hozzáadott cukor nélkül. Minden termékünk pálmaolaj- és gluténmentes is. Az utóbbi években a Shockino Mix Experience Olaszország-szerte események és kóstolók főszereplője volt, kezdve az EXPO2015-től a Salone del Mobile-on és a Salon du Chocolat-on Milánóban, a Cibus Parmában és a Vinitaly-n Veronában.
Portfólió (2)
Olaszország, Paternò
... garantálják a kivételes eredményeket, így egészséges, természetes és egyben kézműves terméket nyújtva, amely a végső vásárlónak a hagyomány és a tudás koncentrátumát adja. A szicíliai kiválóság egy üvegben: csak idénygyümölcs, cukor és citromlé - egy eredeti és teljesen kézműves termék. A gyümölcs koncentrációja meghaladja a 100%-ot, pektin, színezékek és tartósítószerek nélkül. A tiszta szicíliai hagyomány modern berendezésekkel megvalósítva, hogy kiváló terméket garantáljon. A Brunia harmadik fél számára történő feldolgozást is kínál.
Olaszország, Bolzano
... gátolni a bergamott savasságát. A szabadalmaztatott kivonási eljárásnak köszönhetően a "Bermé"-ben található bergamottlé az egyetlen, amely nemcsak sokkal több jótékony hatást tartalmaz, hanem limonint is, amely zsírégető hatású. Valójában exponenciálisan nagy mennyiségű flavonoidot tartalmaz. Például a klasszikus bergamottlé körülbelül 450 mg/l flavonoidot (természetes antioxidánsokat) és körülbelül...
Olaszország, Pontecagnano Faiano
... TERMÉKEK, ELŐFŐZÖTT ÉTELEK, CUKOR, KÁVÉ ÉS FŰSZEREK MEGELŐZÉSÉRE, MINDEN A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL ELŐÍRT KORLÁTOK KERETÉBEN ÉS MÓDJÁBAN, ÉS KIZÁRVA MINDEN OLYAN TEVÉKENYSÉGET, AMELYET A SZAKMAI SZEREPEKBE VAGY SZEREPEKBE BEJELENTETT SZAKEMBEREKNEK TARTANAK FENN.
Olaszország, Monsummano Terme (pt)-Italie
Datte lekvárt készítünk, extra lekvárt datte alapanyagból, datte lisztből és datte kivonatból (nincs hozzáadott cukor, aroma, színezék... 100%-ban természetes) egy ISO tanúsítvánnyal rendelkező olasz létesítményben. Datte lekvárral töltött kekszeket, datte lekvárral töltött csokoládékat és más finomságokat is készítünk...
Olaszország, Rossano
...PEPERCHOC (csokoládé és chili). Ezen kívül bemutatunk egy sor grappa-t babér, édeskömény és édesgyökér ízben. Végül, de nem utolsósorban, újdonságunk a LIKŐR ÉS SAMBUCA. Termelésünk minden fázisában szigorúan kézműves módszerekkel dolgozunk. Édesgyökér likőr 25% vol; Édesgyökér krém 18% vol. (összetevők: tej; cukor; alkohol; tiszta édesgyökér); Csokoládé likőr (összetevők: víz, cukor, alkohol, tiszta édesgyökér, kakaó, természetes aromák). Édeskömény (összetevők: víz, cukor, alkohol, vad édeskömény). Különösen figyelemre méltó az ízek harmonikus összhangja.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play