Olaszország, Imperia
...5 LT Olasz Bio Extra Szűz Olaj – olajbogyóból, amelyet olasz olajfaligetekben bio módon termesztettek. Bio Extra Szűz Olívaolaj Olasz Olaj – hidegen sajtolt Olasz olajfaligetekben bio módon termesztett olajbogyóból sajtolták. A bio termesztés sajnos drágább, mint a hagyományos mezőgazdaság, egyrészt azért, mert a műtrágyák és a természetes mezőgazdasági termékek nyilvánvalóan drágábbak, mint...
Portfólió (44)
...Extra szűz olívaolaj alapú fűszer, természetes fehér szarvasgomba aromával - Javaslat: Kiváló testes ízű köretekhez, remek húsok, vadhúsok, zöldségek és töltelékek ízesítésére. Összetevők: extra szűz olívaolaj (98 %), természetes fehér szarvasgomba aroma (2 %) Elérhető 250 ml és 500 ml-es kiszerelésben is.
Portfólió (10)
Olaszország, Palagianello
...A természetes élelmiszer par excellence, számos erénnyel rendelkezik, hozzájárul a test növekedéséhez, különösen antioxidáns tulajdonságai miatt. Az olívaolajat az olajfa gyümölcseiből nyerjük, hideg préseléssel az olívák pépjéből. Palackjaink megőrzik az összes jellegzetes illatot, vagy a körülölelő ízt, amely kis keserű utóízzel, de egyben lágy és finom is, valamint a tipikus színt, amely aranysárgától zöldig terjed. A Soledòr Extra Szűz Olívaolajat gondosan válogatott és szedett olívákból állítják elő, hogy megőrizzük a minőséget és az ízt, amelyet sokan választanak termékünkből.
Portfólió (9)
Olaszország, Firenze
...Extra szűz olívaolaj alapú, természetes fehér szarvasgomba aromával - Összetevők: extra szűz olaj (98 %), fehér szarvasgomba aroma (2 %) Ajánlások: Kiváló testes ízű köretekhez, remek húsok, vadak, zöldségek és töltelékek ízesítésére.
Portfólió (9)
Olaszország, Petilia Policastro
...Extra szűz olívaolajunk nemcsak azért különleges, mert a legjobb olaj- és olajfa földjén készül, hanem mert egy generációról generációra öröklődő szenvedély gyümölcse. Követjük az olaj teljes ciklusát, minden fázisban jelen vagyunk és szenvedéllyel dolgozunk. Magas termelési kapacitással rendelkező olajmalommal is rendelkezünk, így olyan terméket tudunk biztosítani az ügyfeleknek, amelynek...
Portfólió (2)
Biológiai Extra Szűz Olívaolaj Calua - Biológiai extra szűz olívaolaj termelése és értékesítése. Az a vágyunk, hogy megismertessük a helyi határokon túl a saját BIO Extra Szűz Olívaolajunk ízletességét. Küldetésünk, hogy gondoskodjunk a fogyasztóról. Nicoló szenvedélyéből, a Sorrentino család ősapjából, aki több mint negyven éve ápolja olajfáit, és gondoskodik minden egyes fáról, született a La Ca...
Portfólió (6)
Olaszország, Calatafimi Segesta
Az Angimbe mezőgazdasági vállalkozás Calatafimi - Segesta településen található, Trapani megyében. 100%-os természetes olajat termelünk, nemrégiben megkaptuk a DOP tanúsítványt, és folyamatban van a BIO tanúsítvány megszerzése. Az Angimbe nevének eredete a körülötte lévő erdőből származik, amely az arab nyelvből ered: a "gebbia" kőmedence, amely a értékes vizet őrzi, az emberek és állatok felfriss...
Portfólió (3)
... génmódosított növényeket választanak. A trágyázás során csak a termesztett növények számára szükséges szerves anyagot juttatunk a talajba. A nitrogén, foszfor és kálium pótlását kizárólag természetes trágyákkal (trágya, növényi víz stb.) végezzük, így elkerülve a laboratóriumban szintetizált anyagokat. A talajművelés olyan tevékenységeket részesít előnyben, amelyek megelőzik a talaj szerkezetének degradációját és erózióját. A növények védelme a kártevőktől és gyomoktól peszticidek, gombaölők stb. használata nélkül történik.
Portfólió (6)
Olaszország, Carovigno
...4 db 250 ml-es konzerv AROMA Olaj EVO justpugliafactory TERMÉSZETES FOKHAGYMA - CITROM - CSILIPAPRIKA KIVONAT - Az extra szűz olívaolaj kiválóságának és a terület legjobb gyümölcseinek valódi infúziójának egyesítésével születik meg az AROMA, a justpugliafactory aromás olaja fokhagyma, citrom és csilipaprika változataiban.
Portfólió (8)
Olaszország, Amelia
...A védett területen, amelyet "olaj útjának" neveznek Umbria régióban, az Amerini dombok lankáin nőnek olíváink. Az olajat, a FenOliot kizárólag saját olíváinkból nyerjük ki. Az olaj gazdag polifenolokban, erőteljes természetes antioxidánsokban, magas E-vitamin tartalommal, amelyek képesek ellenállni a szabad gyökök káros hatásainak. A FenOlio minőségét nem csupán az alacsony savtartalom jellemzi...
Olaszország, Gubbio
...BICCARI EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ: Kiváló minőségű, természetes olívaolaj Olaszországból kannában. 100% TERMÉSZETES: Ízfokozók, aromák, töltőanyagok, tartósítószerek stb. nélkül. HIDEG KIVONÁS: Olívaolajunkat nem hidegen préseljük, mint sok más olívaolajat. A 27°C alatti hideg kivonást részesítjük előnyben, amely ellentétben áll a hideg préseléssel, és számos előnnyel jár. 100% OLASZ. SZÜRET: Kézi...
...TERMÉK ADATLAP TERMÉK Biológiai Extra Szűz Olívaolaj TERMELÉSI ÉV 100% 2017-2018 ORSZÁG Olaszország RÉGIÓ Calabria TERÜLET A Presila calabrese dombvidék KÖRNYEZET Szennyezésmentes és tiszta TERMESZTÉS Természetes anyagok beforgatása: fű, bükköny (zöldtrágyázás) SZÜRET Mechanikus vibrátorral, ernyővel KIVONÁS Hideg sajtolás (27 °C alatt) 24 órán belül a szüret után TÁROLÁS Rozsdamentes acél tartályok TANÚSÍTVÁNY Bio TANÚSÍTVÁNY NOP: Usda 100% Organikus KULTIVÁLÁS Monokultúra „Carolea” ALKALMAZÁS Nyersen salátákhoz, hüvelyesekhez és levesekhez Első fogások Húsok……..és halak Mediterrán diéta...
Portfólió (7)
Olaszország, Città Di Castello
...Tartufl ízesítésű olaj tésztához, szószokhoz, salátákhoz, tojásokhoz, húsokhoz és halakhoz. Jelenleg egy 100% természetes aromákkal készült olajon is dolgozunk! A legjobb extra szűz olívaolaj felhasználásával készült tartufl ízesítésű olaj. Csak néhány csepp elegendő ahhoz, hogy megkülönböztető ízt adjon minden ételnek: tésztának, rizsnek, húsnak, töltött ételeknek, omletteknek, salátáknak.
Portfólió (2)
Olaszország, Giuliano
...Liszt "00", víz, kovász (természetes élesztő 0-ás típusú puha búzalisztből por formájában, élesztő, malátázott gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, paradicsom, mozzarella asiago, fontina, emmental, extra szűz olívaolaj.
Portfólió (129)
Olaszország, Fratta Todina
...Aromás fűszer, extra szűz olívaolajból, természetes fekete szarvasgomba aromával és kézzel szeletelt szarvasgombával (Tuber aestivum Vitt.). Kézműves termék, kézzel palackozva. Formátum 100ml, cseppmentes kupakkal.
Portfólió (4)
Olaszország, Bronte
Olaszország, Salerno
...A mi területünkre jellemző gasztronómiai előkészítés. Gigásztenták, tintahal, totani, kalamári, vízben főzve és ízesítve. Vegyes olajban csomagolva, 20% extra szűz olívaolaj, 80% napraforgóolaj friss aromákkal. Vákuumcsomagolt tálcákban (változó arányokban) Gigásztenták, tintahal, totani, 80% napraforgóolaj, 20% extra szűz olívaolaj, ecet, só, természetes aromák, antioxidáns, ízfokozó, aroma. A...
Portfólió (8)
Olaszország, Viale N. Machiavelli 65/67
...Az exkluzív formuláció, amelyet olyan növényi hatóanyagok gazdagítanak, mint a "Toscano IGP" bio extra szűz olívaolaj, shea vaj és kakaóvaj, táplálja és kényezteti a bőrt. Könnyen kenhető és gyorsan beszívódik, kellemes, bársonyos hatást hagyva a testen. Különösen száraz bőrre ajánlott, segít helyreállítani az epidermisz hidrolipid egyensúlyát, így kompakt és ragyogó megjelenést kölcsönöz neki...
Portfólió (8)
Olaszország, Palagonia
...Hozzávalók: Articsóka 65%, olaj 35%, (90% napraforgóolaj, 10% extra szűz olívaolaj), só, ecet, természetes aromák változó arányban, (piros bors, menta, fokhagyma, petrezselyem). Citromsav, aszkorbinsav Tartályok: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfólió (55)
Olaszország, Sassello
...A mi szarvasgombás gombakrémünk egyedi termék. Tökéletes kanapékra vagy pirítósokra aperitifként, tészták, rizottók, főtt/sült zöldségek, húsok vagy sok más recept kísérőjeként. Hűvös, közvetlen fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után olajjal lefedve hűtőben tárolandó, és néhány napon belül felhasználandó. ÖSSZETEVŐK: Gombák, szarvasgomba, extra szűz olívaolaj, só, természetes ízesítők Minőségmegőrzési idő: 30 hónap, különböző formátumokban elérhető...
Portfólió (9)
...A név a Capone-ból származik, amely a szicíliai konyhákban akkoriban könnyen megtalálható volt bősége miatt. A capone-t paradicsommal és padlizsánnal tálalták. A múlt század elején az étel a népi kulináris hagyomány részévé vált, és a capone-t más zöldségekkel helyettesítették. A gondosan válogatott zöldségeket külön-külön sütik ki, majd egy különleges paradicsomszósszal főzik meg. Hozzávalók: 37% kockára vágott sült padlizsán, paradicsomszósz, napraforgóolaj, extra szűz olívaolaj, hagyma, zeller, olajbogyó, kapribogyó, cukor, természetes aromák, ecet.
Olaszország, Moio Della Civitella
Üdvözöljük a Minnelea-nál, a mezőgazdasági vállalatnál, amely a mediterrán étrendet ünnepli természetes és fenntartható termékekkel. A Cilento szívében található Minnelea a környezet és a helyi hagyományok tiszteletben tartásával kiváló gasztronómiai termékek előállítására összpontosít. A termékeink: • Extra szűz olívaolaj: Az extra szűz olívaolajunk válogatott, kézzel szedett olívabogyóból...
Portfólió (16)
Olaszország, Monselice
...A "La Casa Del Pane" pékség 1982-ben alakult Pernumiában, néhány kilométerre Padovától és Velencétől. Ma, több mint harminc év után, a kézműves hagyományok és a modern technológiák ötvözésével, ügyfeleinek kínálja a "Kézzel nyújtott Grissinit", háromféle változatban: szezámmag, extra szűz olívaolaj, 8 pörkölt gabona, valamint a kézzel nyújtott ropogósokat extra szűz olívaolajjal, rozmaringgal és...
Olaszország, Scala Coeli
Kalabrai gazdaság, amely az extra szűz olívaolaj, ízesített olaj, természetes olívaolaj szappan, fűszerek és aromás gyógynövények, méz és tipikus kalabrai termékek előállítására, csomagolására és értékesítésére specializálódott.
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
...L'Oro di Calamigna egy mezőgazdasági vállalkozás, amely Ventimiglia di Sicilia (PA) 90020, Szicília belső területén található, 540 méter magasan a tengerszint felett. Főként olajbogyó termesztéssel foglalkozunk, amelyet generációk óta elkötelezetten és folyamatosan végzünk. A forgalmazott termékeink közé tartozik a Biológiai Extra Szűz Olívaolaj: Biancolilla és Calamignara fajták (az utóbbi ritka...
Portfólió (2)
Olaszország, Biancavilla
... magasabb minőségét, és megőrizve a fát és magát a gyümölcsöt. Az olaj kinyerése, a préselés hidegen történik a betakarítást követő 8-12 órán belül. Ez egy alapvető lépés a magas minőségű termék garantálásához. A tárolás speciális aszeptikus rozsdamentes acél edényekben történik, ahol a természetes ülepítés zajlik; ezt követően az extra szűz olívaolajat rozsdamentes acél silókban tárolják, a csomagolásra várva. A történelmi Cuscunà cég az egyetlen, amely lehetőséget kínál egy vagy több olajfa örökbefogadására.
Portfólió (8)
Olaszország, Racale
Az ACLI Szövetkezet - Racale a Salento alsó részén működik, és mezőgazdasági termékek előállítására és értékesítésére specializálódott. Olajüzemünkben az extra szűz olajunk kiváló minősége kellemes illatával és jellegzetes ízével tűnik ki, köszönhetően a kézi betakarításnak, a gyümölcsök gondos válogatásának, a folyamatos ciklusú kivonási módszernek és a feldolgozó környezetre (folyamatos...
Olaszország, Orentano Castelfranco Di Sotto
... nagymamáink is tették, tiszteletben tartva a toszkán konyha valódi és tiszta hagyományait, hús, zöldségek (zeller, hagyma és sárgarépa), extra szűz olívaolaj, só, bors és természetes fűszerek felhasználásával, tehát glutamátok, ízfokozók, tartósítószerek vagy színezékek nélkül. Biztosan a mi szószaink nem lesznek olcsók, mivel a vállalat nem szolgálja ki a nagykereskedelmet, hanem csak gasztronómiákat, éttermeket, hentesboltokat és bármilyen más, minőségi termékekkel foglalkozó tevékenységet. Vállalatunk nyitva áll bárki előtt, aki szeretné meglátogatni, mielőtt megvásárolná termékeinket.
Portfólió (1)
Olaszország, San Bartolomeo al Mare
A 100%-ban olasz, természetes kozmetikumok gyártása és forgalmazása, az Essenza di Riviera, amely a természetes kozmetikumok és az olasz Riviéra esszenciáinak hagyományaira épít, a legjobb bio extra szűz olívaolaj felhasználásával. Természetes krémek és kezelések a szépség és az arc- és testápolás érdekében. Ökológiai kozmetikumok bio olívaolajjal és a Ligúria DOP minősítésű olívaolajával...
Portfólió (1)
Olaszország, Diano San Pietro
... termelés és az olasz extra szűz olívaolaj mellett konzervtermékek, pesto, szárított paradicsom és töltött paprika gyártásával is foglalkozunk. A vállalat kiemelt figyelmet fordít az alapanyagok természetes aromájának megőrzésére, ezért az olajbogyókat 24 órán belül megőrlik a betakarítás után, és a bazsalikomot néhány órán belül félkész termékké és pestóvá alakítják az érkezése után.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play