Olaszország, Acerra
...Gluténmentes mogyorókrém, amely ideális a kávé, édességek, joghurt és fagylalt ízesítésére és díszítésére. Használat előtt felrázandó. ÖSSZETEVŐK: cukor, növényi olaj (napraforgó, pálma), mogyoró (8%), zsírszegény tejpor, 10-12% kakaóvajtartalmú kakaó, laktóz, emulgeáló: szójalecitin, aroma, természetes vanília aroma, antioxidáns: rozmaring kivonat. Nyomokban más dióféléket tartalmazhat.
Portfólió (61)
Olaszország, Monterotondo
...finom és illatos por formájában jelenik meg, ideális élelmiszerek, folyékony, félig folyékony és szilárd termékek előállításához, kiváló oldhatósága miatt. Alkalmas italok, fagylalt, csokoládé, pékáruk, tészta és még sok más elkészítésére.
Portfólió (10)
Olaszország, Palagianello
...Azoknak az elvárásoknak, amelyek megfelelnek a gasztronómia igényeinek, a pékség, fagylalt, cukrászat és csokoládé területére összpontosítva, a nemzetközi fejlesztéshez szükséges tudásra alapozva. Több mint 100 vaníliafa fajta létezik, de csak 3 nagyobb fajta ad aromás hüvelyeket. Pompona: a világtermelés kevesebb mint 1%-a, aromáik nem túl népszerűek az élelmiszeripari alkalmazásokban. Jelen...
Portfólió (9)
Olaszország, Montelibretti
...Az Ice cream egy kozmetikai gél, amely magas mentoltartalommal rendelkezik, így erős „jég” hatást gyakorol a bőrre. Ideális sportolók számára, mint utólagos fáradtságcsökkentő. A természetes molekula magas százalékának és a metil-szalicilátnak köszönhetően az Ice cream hasznos, amikor szükség van jég alkalmazására vagy kellemes frissesség, megkönnyebbülés érzésére, akár sporttevékenység közben...
Portfólió (4)
Olaszország, Coriano
...Több mint 100 ízű fagyit készítünk, beleértve a Gourmet (sós) ízeket is. "Úgy döntöttünk, hogy a fagyit kizárólag természetes alapanyagokkal 'főzzük', visszaadva nektek az elveszett autentikus ízeket."...
Portfólió (1)
Olaszország, Bertinoro
...hamarosan a kézműves fagylalt mesterek referenciahelyévé vált. A cukrászati részleg néhány évvel később alakult meg. A BABBI pozicionálása azonnal távol állt a már gazdag tömegpiacoktól, és az "egyedi és megismételhetetlen cukrászati különlegességek" létrehozására összpontosított nemes, keresett, természetes alapanyagok felhasználásával és hosszú, gondos kézműves feldolgozással. Ebből az elvből születtek a Bécsi Waferek és a Waferini, amelyek ma már világszerte ismertek és elismertek.
Olaszország, Bonate Sopra
...adalékanyagok, pigmentek és egyedi keverékek fejlesztésére, valamint bármilyen por alakú termék gyártására és csomagolására harmadik fél számára.</p><p>Foglalkozik kakaóval, csokoládéval, édesítőszerekkel, tartósítószerekkel, természetes színezékekkel, természetes illóolajokkal a konzervipar számára, kazeinátokkal, por alakú italporokkal, édesítőszerekkel, sűrítőkkel és kémiai savanyítószerekkel, fagylalt alapokkal, vanillin, zsírszegény tejporral és citromlével.</p>...
Olaszország, Segrate
... tulajdonságokkal természetes fagylalt, vegán fagylalt, bio fagylalt, tökéletes félfagylalt, vegán félfagylalt, cukormentes félfagylalt, laboratóriumainkban kifejlesztett termékek, amelyek alkalmasak fagylaltozók és cukrászdák számára, bavaresi krémfagylaltok és félfagylaltok 30 gramm/liter pasztázott alapokhoz, természetes esszenciális aromák fagylalthoz és félfagylaltokhoz.
Olaszország, Mazara Del Vallo
... technológia, a hagyomány és a jövő, a szenvedély és az innováció között. A vállalat által megcélzott szektorok közé tartozik a borászat (édesítés, dúsítás és pezsgősítés), az élelmiszeripar (lekvárok, fagylalt, kelt tészták), valamint a kozmetika (prémium természetes kozmetikumok) és a nutraceutika (dextróz és fruktóz táplálékkiegészítéshez). A kínált termékek között szerepel: - kristályos...
Portfólió (5)
Olaszország, Roma
... tanfolyam: Az 1. szintű tanfolyam azok számára készült, akik először lépnek be a fagylaltkészítés világába, és szeretnék elsajátítani az alapvető technikákat egy minőségi fagylalt elkészítéséhez. A tanfolyam időtartama: 40 óra (5 nap, napi 8 óra). Ár: 550,00 euró, áfával együtt. Fagylaltkészítő második szintű tanfolyam: A 2. szintű tanfolyam azok számára készült, akik már elvégezték az első szintet...
Olaszország, Caltagirone
A Zagara cukrászda a megfelelő választás mindazok számára, akik ízletes édességekre vágynak, amelyeket természetes összetevőkből készítenek. Ünnepi torták, büfé sütemények és még sok más, bármilyen eseményhez. Olaszországban és külföldön értékesítjük tipikus szicíliai termékeinket: Mandulás sütemények, színes sütemények, kézműves kekszek és még sok más. Catering szolgáltatást kínálunk az ünnepségekhez, emellett péksüteményeket is ajánlunk. Gyere és kóstold meg barátaiddal az Apericena-t, mindig udvariasságot és szakértelmet találsz nálunk. Látogass el a weboldalunkra és foglald le az eseményedet!
Olaszország, Caltanissetta
... osztályú gyümölcs. Ebbe a keretbe tartoznak a hagyományos ízek és az új termékek, amelyeket az évek során fejlesztettünk ki bárok, cukrászdák, éttermek, catering szolgáltatók és szállodák számára. A kezelt termékek: kézműves fagylalt 3 kg-os tégelyekben; kézműves fagylalt alap (UHT) Bag in Box (különböző ízekben), amely kész a keverésre, szobahőmérsékleten 12 hónapig eltartható; kész alap soft fagylalthoz; kávékrém, citromos granulátum jégkészítőhöz; sorbetek, trüffel, egyadagos félfagylaltok és parfaitok a HO.RE.CA. szektor számára.
Olaszország, Coriano
... alkalmazunk. A fagyinkhoz nem használunk színezékeket, mesterséges aromákat vagy tartósítószereket, mert hisszük, hogy a fagyinak az ízélvezetet kell szolgálnia. Kiváló minőségű, természetes kézműves fagyit kínálunk, különösen ügyfeleink között találhatók fagyizók, bárok, éttermek és szállodák, amelyek tölcsérben vagy pohárban árulják a fagyit. A fagyiból desszerteket készítünk, mint például fagylalt...
Portfólió (1)
Olaszország, Matera
...mesterséges színezékek nélkül, természetes aromákkal készülnek, és főként két szektorra összpontosítanak: KÉZMŰVES, amely a fagylaltozók, cukrászdák, pékségek és Ho.Re.Ca. számára kínál termékeket; IPARI, amely a nagy ipari gyártóknak szánt Nicoletti termékcsaládot tartalmazza. Emellett vitathatatlan vezetők vagyunk a Myblend néven ismert termékcsalád megvalósításában: egy új koncepció, amely...
Olaszország, Palermo
A Monsù egy olyan start-up, amely valódi szicíliai fagyit készít a sziget hagyományos receptjei alapján, a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, amelyek kiváló kis regionális termelőktől származnak. A cég székhelye Palermóban található, és a Vesco család ötlete révén jött létre, amely évek óta foglalkozik a szicíliai borok és ételek népszerűsítésével. Fagyink természetes...
Olaszország, savignano mare (FC)
... új ízeket, és nem akar lemondani a "egészséges és természetes" fagyiról. Gondos elemzések és rendszeres mintavételek révén egy modern, akkreditált kutatólabor folyamatosan ellenőrzi a fagyik és az alapanyagok minőségét és higiéniáját, amelyekből "a Sancisi Fagyi" készül.
Olaszország, Ponzano Veneto
Természetes termékek fagylalthoz...
Olaszország, Parete
...fánkokat, kagylókat stb. Termékeink kiterjednek a különlegesebb típusú termékekre is: gasztronómiai fagyik (sós), alkoholos fagyik, fehérje fagyik, cukorbetegeknek és/vagy funkcionális fagyik a közönség igényei és táplálkozási szükségletei, valamint esetleges intoleranciái alapján. A mottónk: "Mindent, amit iszunk és eszünk, fagyivá alakítunk, és nem csak azt..." Kiváló minőségű, természetes és eredeti...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play