Olaszország, Lauro
...A natúr, héj nélküli pisztácia igazi ínycsiklandóság. Nem sózzák és nem pörkölik, ezért rendkívüli természetes gyógymód a egészségünkre: naponta mindössze 3 darab elegendő ahhoz, hogy feltöltsük a legfontosabb egészségügyi tápanyagokkal: A-vitamin, B1, B2, B3, B5, B6, C-vitamin, vas, foszfor, kálium és réz. Ráadásul a héj nélküli pisztácia egy nagyon sokoldalú összetevő, amelyet széles körben...
Portfólió (10)
Olaszország, Belpasso
...Pisztáciás nougatine lapkák 120g-os tasakokban A pisztáciák intenzív íze egy ropogós nougatine-ban, amely a cukros és kifinomult snackek között helyezkedik el, és lenyűgöz majd. Csak néhány természetes összetevő és egy kézműves folyamat, amely a múlt századra nyúlik vissza. Az íz a részedre, készen arra, hogy élvezd. Más változatokban is elérhető: mandula, pisztácia, mogyoró.
Portfólió (9)
Olaszország, Messina
...A pisztácia nem spórol: a sós ételeknek teljes minőségét, ízét, intenzív színét, valamint természetes és eredeti mivoltát ajándékozza... Különböző ízekben elérhető: Pisztáciás Pesto Varjúgombával; Pisztáciás Pesto Trüffelle; Pisztáciás Pesto Szicíliai Sóval.
Portfólió (10)
Olaszország, Forlì
... gyümölcs a finom, de intenzív ízéről és természetes állapotban való csomagolásáról ismert. Az 1 kg-os kedvezményes csomag tökéletes a pisztáciák konyhai felhasználásához. Só nélkül csomagolva eredeti hozzávalót jelentenek ezerféle recepthez. Kiválóan tálalhatók aperitifként és előételként, eleganciát adva az első fogásoknak és desszerteknek: a mascarponéval ízletes tiramisut és fagyasztott desszerteket készíthetünk; finomra őrölve és a liszthez, valamint a tojásokhoz adva pedig új illatot kölcsönöznek a sütiknek és tortáknak.
Portfólió (50)
Olaszország, Bronte
...Ezzel a hússal nemet mondasz a koleszterinre, és igent mondasz a vas kétszeres tartalmára más húsokhoz képest. Anémia, diéta, sportolás vagy egyszerűen csak az új és helyi ízek iránti vágy – sok oka van annak, hogy ezt a húst válaszd, és mind a egészség javát szolgálja. A szamárhús egy szicíliai termék. Szamárhús (80%), sertéshús (20%), dextróz, szacharóz, fekete bors, antioxidáns: E300, tartósítószerek: E252, E250, természetes aromák. Minden felvágottunk természetes bélbe van töltve. Tartsa + 4 º C-on.
Olaszország, Mestre
... Alfa, Terpinolén, Tetrahydrogeraniol, Timol Terpenek Anizs, Terpenek Citronella, Terpenek Eukaliptusz, Terpenek Édeskömény, Terpenek Levendula, Terpenek Citromfű, Terpenek Litsea cubeba, Terpenek Citrom, Terpenek Menta, Terpenek Oregánó, Terpenek Rozmaring, Terpenek Spigo, Terpenek Kakukkfű, Természetes antioxidáns, Karnosinsav, Karniszol, Tintahal fekete, Pisztácia Paprika oleoreszin, Paprika, Sáfrány, Fűszerek, Természetes bél, Tintahal fekete, Fekete szósz, Zöld szósz, Paella szósz, Rák szósz, Algás szósz. Filzetta, baggetta, Szárított gyümölcs, dehidratált zöldségek, Élelmiszer konzerv...
Olaszország, Turin
...édeskömény, rozmaring, zsálya), hagyományos és bio gyümölcslé koncentrátumokból és NFC-ből (alma, sárgabarack, gránátalma, sárgarépa, meggy, citrom, narancs, őszibarack, körte, fekete sárgarépa, vörös cékla), NFC gyümölcslevek, napra szárított sárgabarack, füge, mogyoró (bél, liszt és paszta), pisztácia, lencse, csicseriborsó, szuperélelmiszer-összetevők, növényi alapú fehérjék és paradicsompürék. Folyamatosan bővítjük bio összetevőink kínálatát, amelyeket közvetlenül bio termelőktől és gyártóktól kínálunk Törökországban, Olaszországban és az EU-ban.
Portfólió (10)
...fellendítették és fejlesztették a pisztáciatermesztést, amely az szigeten, különösen az Etna lábánál találta meg a természetes élőhelyét a buja és sajátos fejlődéshez. Spitaleri Carmelo úr a Bronte-i pisztácia egyik termelője. A célunk, hogy megismertessük a pisztáciánkat, értékesítsük, és megértsük a különbségeket a más országokból származó pisztáciával szemben. A Bronte-i pisztácia nem pörkölt és nem sózott, ellentétben a külföldivel, hogy az emberek valódi ízét élvezhessék.
Olaszország, Caltanissetta
... képesek vagyunk kielégíteni azok ízlését, akik új ízeket szeretnének kipróbálni, és azokét is, akik nem, olyan összetevőkkel és párosításokkal, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a szájban. Fagylaltunk előállításához csak válogatott természetes összetevőket használunk, mint például: friss szicíliai tej, friss tejszín, kristálycukor, szicíliai pisztácia és mandula, olasz mogyoró és első...
Olaszország, Milano
...A '60-as és '70-es években Brontében, mint egy kis családi vállalkozás, a Pistacchio S.p.A. kezdetben a pisztácia feldolgozására, héjának eltávolítására és kereskedelmére korlátozódott. 1998-ban a cég bővülni kezdett egy 3000 m²-es üzem felépítésével és új, magasan fejlett gépekbe való befektetéssel, elkezdve félkész termékek, például természetes, pörkölt és praliné paszták és darák gyártását...
Olaszország, Torrenova
Cégünk világszerte exportálja a tipikus szicíliai termékeket. Extra szűz olívaolaj, borok, kézműves sörök, borzselék, lekvárok, dzsemek, édességek, tartósítószerek, pestók, pástétomok, pisztácia stb. A legjobb termékeket közvetlenül a gyártótól a fogyasztóhoz szállítjuk. Minden termékünk kézműves és természetes módon készül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play